Парите се превеждат обратно директно на картата,в пейпал излиза веднага,но парите излизат в картата в 7 дневен срок,най-често на 3-4 ден :)
Не се плаши,имаш си ги парите обратно
ebay доставки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: ebay доставки
Писах му да ми отговори кога да очаквам стоката,ако не ми отгори ще изчакам малко преди да изтече срока който са ми дали от Ebay ще си пусна този кейс,те са ме предупредили и от сайта за това.
Парите ще изчакам 1 седмица да видя дали ще си ги видя по сметката и ще пиша.

- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
Все още си чакам доставките..., не идва нито от ибей нито от алиекспрес, по този тема малко хумор:
Бъдете внимателни за това, което купувате в E-Bay,и не само по празниците.
Един приятел похарчил 150 лв. плюс доставка, за "П*нис уголемител".
Мошениците му изпратили ЛУПА!
Единственото нещо, което пише в инструкциите е - "Да не се използва на слънчева светлина."
Бъдете внимателни за това, което купувате в E-Bay,и не само по празниците.
Един приятел похарчил 150 лв. плюс доставка, за "П*нис уголемител".
Мошениците му изпратили ЛУПА!
Единственото нещо, което пише в инструкциите е - "Да не се използва на слънчева светлина."
-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
Да бе, тия истории винаги са за 'един приятел'

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
MITKO_DVD написа:Писах му да ми отговори кога да очаквам стоката,ако не ми отгори ще изчакам малко преди да изтече срока който са ми дали от Ebay ще си пусна този кейс,те са ме предупредили и от сайта за това.
Митак, след като не ти отговаря направо му отваряй кейс и това е.
Искай си парите и му пиши, че ако дойде стоката ще му я платиш и тва е
Много го бавиш

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
hooligans написа:MITKO_DVD написа:Писах му да ми отговори кога да очаквам стоката,ако не ми отгори ще изчакам малко преди да изтече срока който са ми дали от Ebay ще си пусна този кейс,те са ме предупредили и от сайта за това.
Митак, след като не ти отговаря направо му отваряй кейс и това е.
Искай си парите и му пиши, че ако дойде стоката ще му я платиш и тва е
Много го бавиш
отговори ми че ще изпрати стоката,ако до 10 дена не я получа му пускам кейса,все пак срока ми е до 02.02.14г.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Купих едни якета - първото на 30.10 второто на 7.11 и третото на 17.11 обаче как се случи и поради какви причини свалиха продавачите от Ebay .Продавачите уж различни ама все така се случва- купувам и след 2 дена го свалят.Уж статуса му е шипнат но до ден днешен ни вест ни кост.Имате ли такива случаи и да ги чакам ли изобщо.Каква ще им е сметката да лъжат като знаят че хората ще си възстановят парите а те ще са набутани с процента който Пейпал и Ебей удържа/не се връща на продавача/.Аз парите съм си ги върнал понеже сроковете отдавна минаха.Вярно цената на якетата беше на 1/3 от тази на същите продаващи се ама имаше още 300 "будали".Нямам никаква връзка с продавача.Все се надявам че ще дойдат...поне 1 като имам предвид ,че на приятел неща поръчани септември пристигнаха миналата седмица.
- Mapoka
- Автомобил: 1992 VW Vento
- Двигател: 1.8 ABS
Да разкаж какво се случи с моя дисплей и търговията с китайците.
Общо взето невероятно бързо пристигна, взели са ми колета още на 3 ти януари, това при положение че е пратен не по рано от 20 декември.
До тук всичко прекрасно отварям, развивам всичките балончета, и дисплей на вид обсолютно същия, обръщам го и ... целия на пръсти с издраскан протектор и натрошен.
По кутията никакви козметични забележки, не е транспортна повреда, китаеца се опитва яко да ме пързаля, само и само заради някакви си 33 долара.
Пак ще му пиша и незнам вече трети няма начин да прати, то и да прати кой знае какво ще е.
Общо взето невероятно бързо пристигна, взели са ми колета още на 3 ти януари, това при положение че е пратен не по рано от 20 декември.
До тук всичко прекрасно отварям, развивам всичките балончета, и дисплей на вид обсолютно същия, обръщам го и ... целия на пръсти с издраскан протектор и натрошен.
По кутията никакви козметични забележки, не е транспортна повреда, китаеца се опитва яко да ме пързаля, само и само заради някакви си 33 долара.
Пак ще му пиша и незнам вече трети няма начин да прати, то и да прати кой знае какво ще е.
- jarulmo
- Автомобил:
- Двигател:
Mapoka написа:Да разкаж какво се случи с моя дисплей и търговията с китайците.
Отваряш кейс за не отговаряща на описанието и готово
- Borsuka
- Автомобил: vw passat B3 + reno laguna
- Двигател:
Поръчах си ето тези крушки
http://www.ebay.co.uk/itm/190689201103?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Моите са Т10 и тези също, но не влизат в отвора на фара
какво да го правя сега тоя китаец 
http://www.ebay.co.uk/itm/190689201103?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Моите са Т10 и тези също, но не влизат в отвора на фара

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
С paypal схемата е ясна, ама к'во правим с aliexpress като плащаш директно с карта?
Между другото dx.com са уж коректни. Имам няколко пратки при тях дето не пристигнаха, бяха минали 45 дни без да отворя dispute в paypal и ми върнаха парите като store credit. Ся, дали нещата напазарувани със store credit-а ще дойдат ще се види.
Иначе и аз чакам все още няколко пратки от средата на октомври. Дойдоха пратки от началото на декември, ама тия от октомври още ги няма. Въртят се в един и същи офис и тракинг номера изскача през седмица там. Ей ся погледнах и едната е отишла в друг офис :) . Явно има някакво движение...
Между другото dx.com са уж коректни. Имам няколко пратки при тях дето не пристигнаха, бяха минали 45 дни без да отворя dispute в paypal и ми върнаха парите като store credit. Ся, дали нещата напазарувани със store credit-а ще дойдат ще се види.
Иначе и аз чакам все още няколко пратки от средата на октомври. Дойдоха пратки от началото на декември, ама тия от октомври още ги няма. Въртят се в един и същи офис и тракинг номера изскача през седмица там. Ей ся погледнах и едната е отишла в друг офис :) . Явно има някакво движение...
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
В алиекспреса нали има потвърждение за доставка-т.е. преди да потвърдиш не привеждат парите на търговеца? Ако повдигнеш въпрос и там би трябвало да ти върнат парите в картата. (ако не бъркам естествено, до сега всичко което съм поръчвал от там ми е идвало...пу, пу...)
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Е да де, ама някой провери ли ги е? Щото ebay са коректни, пък за али-то нищо не знам.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Borsuka написа:Поръчах си ето тези крушки
Моите са Т10 и тези също, но не влизат в отвора на фаракакво да го правя сега тоя китаец
Да ти кажа точно за лед авто крушки китаеца не е виновен.Написал ти е размери-диаметър и дължина да си мерил.Ти виждал ли си крушка с цокъл H1 ха погледни какви модели има и пак си помисли дали ще паснат.Повечето автокрушки са така.
- Borsuka
- Автомобил: vw passat B3 + reno laguna
- Двигател:
fox_vt написа:Borsuka написа:Поръчах си ето тези крушки
Моите са Т10 и тези също, но не влизат в отвора на фаракакво да го правя сега тоя китаец
Да ти кажа точно за лед авто крушки китаеца не е виновен.Написал ти е размери-диаметър и дължина да си мерил.Ти виждал ли си крушка с цокъл H1 ха погледни какви модели има и пак си помисли дали ще паснат.Повечето автокрушки са така.
По тази логика, трябваше да си смъкна фара, да го метна във фурната и да смъкна стъклото, за да измеря с шублера

Върни се в “ОФФ-Топик - други”