Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Съб 12 яну 2008 17:42

longora написа:Цената на горивата ли пада или така ми се струва? Снощи заредих на 2.14 от 2.17, а сутринта беше 2.12. Става съпрос за нафтата на Лукойл

На нафтата може да падат ама на метана се качиха, 1.19 за кг, вече минавам 100 км градско за 7 лв , а междуградско за 4-5 лева - лошо ! трябва да минавам на водород :lol:

Потребителски аватар
fozy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мисл

Мнениеот fozy » Съб 02 фев 2008 18:03

привет на вси4ки... по скоро за пьтищата трябва да стачкуваме.!!! :evil:

Потребителски аватар
StanTheMan
Автомобил:
Двигател: AFT
Контакти:

Мнениеот StanTheMan » Съб 02 фев 2008 19:57

Глас в пустиня!!! :climb
Никой за нищо не те бръсне в тая :censored: държава! :woooow:

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Съб 02 фев 2008 20:09

StanTheMan написа:Глас в пустиня!!! :climb

Аз защо,съжалявам за бай Тошо?
Само защо има въпросителна на края на изречението ти? И за какво съжаляваш? Че нямаш удоволствието да чакаш 15 години за лада, а вместо това още в ранна младежка възрат имаш достъп до такава екстра, като автомобил :lol: mod edit: musura

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Съб 02 фев 2008 22:27

Има държави които субсидират горивата и крайният потребител кара на приемливи цени. А в BG се знае само вдигаме туй вдигаме онуй
ЩО НЕ СИ ДИГНАТ ЧУКАЛАТА ОНИЯ КАВАЛИ В ПАРЛАМЕНТА И НЕ СЕ МАХНАТ ОТ ТАМ ДОКАТО НЕ СЪМ ВЗЕЛ :rocketwhore
И във заключение ще кажа :welcomee to :patriot

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Съб 02 фев 2008 22:46

Щот само беснееме по форуми а никой нищо не прави.Ама тва го казвам за кой ли път.Щот сме робска нация,такъв ни е манталитета и др.такива.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 02 фев 2008 22:46

boi4eto написа:
StanTheMan написа:Глас в пустиня!!! :climb

Аз защо,съжалявам за бай Тошо?
Само защо има въпросителна на края на изречението ти? И за какво съжаляваш? Че нямаш удоволствието да чакаш 15 години за лада, а вместо това още в ранна младежка възрат имаш достъп до такава екстра, като автомобил :lol: mod edit: musura

Кое ти е било хубавото?Това,че си се редил на опашки за хляб,олио и каквото се сетиш или това,че си чакал години за цветен телевизор???

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Нед 03 фев 2008 0:02

е и ясноо видех секи си каза каквото има .... но не трябва да си останем само с казаното .... ами да излезнем на вън и да се протестира ..... и тая тема да не остане само в форумите ..... айде народе ако ще се прави нещо се прави като хората ... да се съберем сериозно .... :patriot

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 03 фев 2008 0:06

Няма сероизни хора вече останали за де стане нещо организирано. :idea: Иначе да. :?
Даже по скоро съм навит не за бензина ами за европейски заплати да си протестирам. Щото той си е с европейски цени вече и нема как да стане. :lol:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 03 фев 2008 0:09

black` написа:Няма серизни хора вече останали за де стане нещо организирано. :idea: Иначе да. :?

да
колкото и да си говорим,ясно е че няма кой да се заеме да организира такава мащабна проява!!!А и в България е традиция,когато някой протестира останалите да не са солидарни с него а да го гледат "на кръв"!Затова и сме на този хал :evil:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 03 фев 2008 0:16

Абе мен не ме е зор много ама сам най-много някой да каже тоя е луд. Имам чувството, че останаха повече спящи хора тука и пълни непукисти. Та за това не смятам и да се занимавам повече. Ами при първа възможност пак хващам дългата. И няма връщане назад вече особено с що годе добра работа. :o Или поне докато стигнем нивото на румънците. Което едва ли ще е скоро. :cry: Та спящите да се спасяват като не им дреме. А за бензин ако взимам минимално по 800 евро няма да ме е зор особено колко му е цената. :lol: :wink:

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Нед 03 фев 2008 1:48

За по-ниски цени на горивата неможе да претендираш, защото нямаш почва на която да стъпиш. В България цената на горивата е една от най-ниските!!

Може обаче да искате по-големи заплати!
Да оправят пътищата с парите, който им даваме за винетки и данъци!
Да падне акцизът за ЕКО горивата!
Гаранции, че парите от акцизите за горивата отиват предназначение, а не за нови мерцедеси и сини лампи...

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 03 фев 2008 3:00

И как смятате да протестираме?
Според мен е най добре да се съберем някъде около Църна Маца и оттам да се изстреляме до орлов мост и долу се паркра на средата на кръстовището.

Но трябва да сме адски много защото за 20 30 коли най много да ни изнесат в реката. :lol: :wink:

Иначе идеята не е лоша не мислите ли, Орлов Мост, една от най големите точки на софия.

Пък и според мен ще е много забавно, Хиляди VW по цариградско, като за война. :lol:

:yeaha: :drive :rocketwhore

П.С

През ноща рано към 5 ще е най оферта. Да може до 9 да пламнат BTV Новините. Laughing

Другите форумци може да затворят и магистралите....... Rolling Eyes

Последна промяна от Tinko на Нед 03 фев 2008 4:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 03 фев 2008 10:08

Lizard написа:За по-ниски цени на горивата неможе да претендираш, защото нямаш почва на която да стъпиш. В България цената на горивата е една от най-ниските!!
...
Абе не е точно така-имам роднина в Кипър и там бензина е около 0.7 кипърски лири,а една лира е 3 лв та обърнато в бг валута около 2.10.Но заплатат на моя чавек там е една от средните и е 700 лири - 2100лв.
Та за нашия стандарт цената на горивото е доста солена.Ясно е че при такова сравнение нетрябва да се гледат абсолютни числа,а да се изходи от жизнения стандарт на съответната държава

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 03 фев 2008 10:37

Ехе ти намери с кой да сравняваш. То кипър са 200 години по напред от нас в туризма. От пустнията там какво направиха не е истина. :shock На тях определено не им трябва ЕС за да им е добре стандарта. 8) Въпроса е че цените станаха като в гърция и румъния много бързо пък заплатите не са мръднали и с 5 лева като гледам от миналата година. Даже с тоя новия данък намаляха реално ниските. :shock :shock :shock Та тия дето стартират с работа в момента не ги виждам просто. :? Аз вече съм се отказал да работя за БГ и да наливам в бездънна яма осигуровки, данъци и незнам ти какво. Некви да си купуват самолети и коли пък да ми дават 350 лева айде нема нужда е...л съм ги. И навън шефа ми кара БМВ за 30 бона ама и работи наравно с мене. Което е ... :shock
Иначе за протеста съм ДА. Пък това за изнасянето. Толкова ми е писнало че може де ми изнесат колата с патерица от парламента скоро. :lol:

Последна промяна от black` на Нед 03 фев 2008 10:45, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”