п.п. има ли някъде писано какви са новите екстри и как да се ползват (*съжалявам ако е на видно място и съм го пропуснал

ISRalien написа:Абе очаквах някой с 3 мнения да ни оплюе, ама бомбъра..
ISRalien написа:Другото, което искам да кажа:
НЕ ползвайте скина "vwclub". Той все още не е готов. Има още работа по него. Този, на който сме в момента е временно решение.
Ludia написа:ISRalien написа:Другото, което искам да кажа:
НЕ ползвайте скина "vwclub". Той все още не е готов. Има още работа по него. Този, на който сме в момента е временно решение.
е аз тамън него сложих. на него ли само не излизат емотиконите?
ISRalien написа:Ludia написа:ISRalien написа:Другото, което искам да кажа:
е аз тамън него сложих. на него ли само не излизат емотиконите?
да
мани го
bomber написа:ISRalien написа:Абе очаквах някой с 3 мнения да ни оплюе, ама бомбъра..
ами като няма инфо???и ти сигорно ще плюешпросто ми дойде в повече като го видях в този му вид и реагирах остро за което се извиних
Vizor написа:bomber написа:ISRalien написа:Абе очаквах някой с 3 мнения да ни оплюе, ама бомбъра..
ами като няма инфо???и ти сигорно ще плюешпросто ми дойде в повече като го видях в този му вид и реагирах остро за което се извиних
никой не ти е длъженне плащаш да го има форума.. ако не ти харесва знаеш много места където можеш да отидеш нали така ?
никой не се държи тука на сила ! осъзнайте го това
трябва да ти се обади админа и да ти каже, че конверта на дб-то върви бавно ли ? смс отчет? любо?
znainainai написа:Не ми се нрави особенно ама квото таквоз ОБАЧЕ имам лека забележка преди да се започне тоя филм със обновяването трябваше да се пусне една обява че ще се прави нещо и от днес до едикойси ден няма да работи форума а не тряс от веднъж и никаква информация за обикновенният потребител
pacoboy написа:Абе как да си вляза в "гаража", че нещо ми се губи.
Мерси.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта