За Риболовците
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Ludia написа:hooligans написа:много добри парчета платика и костур
тая седмица немога, миналата на Г Дъбник ги разпрахме каракудите и червеноперките, платика не излезе, за костур не съм хвърлял.....от 5 до 12 по 4 кг риба.
браво браво на колко км от софия е тва Г Дъбник и на какво хвърляте , дъно, плувка, пружина и каква стръв
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:Ludia написа:hooligans написа:много добри парчета платика и костур
тая седмица немога, миналата на Г Дъбник ги разпрахме каракудите и червеноперките, платика не излезе, за костур не съм хвърлял.....от 5 до 12 по 4 кг риба.
браво браво на колко км от софия е тва Г Дъбник и на какво хвърляте , дъно, плувка, пружина и каква стръв
ми на около 170 мисля че е - до Плевен е

хвърляхме на плувка само и една на дъно на спирала с кюспе и стръв царевица и торен ама на нея само 4 каракуди извадих.до 10ч нямаше смогване, ама като напече я домързя рибата......видяхме толстолоби по 10-15 кг !!!! на 1.5м от брега

-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Blau&Weiss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Аз тези дни съм по река Чая

,от Бачково до чешмичката с грънците.
Излиза мряна на какавида,хладно е...по язовирите е вятър работа,яко комерс,един приятел ме караше утре да ходим на един от Стоевските(втория)
-3лв.такса и по 4 лв. /кг шарана.
...ама за тези пари по добре по реката за мряна и на връщане хапване в знаменития ресторант ''Тунела''
.
П.П.
Забравих да спомена ,че по реката търсят билет от горското-16лв. за 6 месеца.

,от Бачково до чешмичката с грънците.
Излиза мряна на какавида,хладно е...по язовирите е вятър работа,яко комерс,един приятел ме караше утре да ходим на един от Стоевските(втория)

...ама за тези пари по добре по реката за мряна и на връщане хапване в знаменития ресторант ''Тунела''

П.П.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз като бях по-малък ходих по Марица,особено ми харесваше около с.Скутаре да въртя блесни за кефал,но сега и там е ялово,местата се развалиха.По Чая не съм ходил.Нещо р.Въча ме тегли напоследък,не заради рибата (то там предимно мряна и само на дъно),а заради хладината,но все не ми остава време.
Язовирите са ялова работа.
Язовирите са ялова работа.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”