Протест срещу акцизите на горивата, включете се, ако искате
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
timon_tg написа:е добре защо вторник ? ..тея които работят на дали ще си вземат отпуска за да се вейят из центъра и да искат нещо, което няма как да стане близките години.
Ако разсъждаваш така е нормално да не го направиш, но ако смяташ, че има смисъл да си там ще намериш начин.
Помисли ако е в неделя какво ще постигнем? Нищо.
-
timon_tg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми естествено, че ще е по скъпо горивото...вие какво искате..България на последно място по всички показатели в EU...еми няма как да е по евтино..по добре да излезем да стачкуваме,че циганите само мързелуват и да ги стройка държавата малко ..пък да видите после като ни потръгне икономиката как няма да ни е скъпо горивото и ще са ни хубави пътищата...и не ми разправяйте че 80% от българите работят ..защото само 20 от тях са наистина продуктиви, а другите само си клатят ташаците и се чудят по цял ден каква далаверка да измислят. и аз искам да ми е 1 лв горивото ..ама до колкото знаете сами си го набихме като влезнахме в EU, защото сега точно те искат от България да има определен акциз.
те гърците чакат да стане неделя и то само, ако няма нещо интересно по TV-то за да се вдигнат, затова държат страната по една седмица блокирана!
дали не ги ебава правителството им
най-дообрата форма на протес за мен е точно тази-всички не отиват на работа за ден и се ступват по центъра....трудно, да не кажа и невъзможно за БГ с този ни начин на мислене
дали не ги ебава правителството им
най-дообрата форма на протес за мен е точно тази-всички не отиват на работа за ден и се ступват по центъра....трудно, да не кажа и невъзможно за БГ с този ни начин на мислене
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
ISRalien написа:timon_tg написа:е добре защо вторник ? ..тея които работят на дали ще си вземат отпуска за да се вейят из центъра и да искат нещо, което няма как да стане близките години.
Ако разсъждаваш така е нормално да не го направиш, но ако смяташ, че има смисъл да си там ще намериш начин.
Помисли ако е в неделя какво ще постигнем? Нищо.
Протичането на мероприятието през делничен ден от седмицата е по-добре при всяко положение.
Мнозина в събота или неделя са извън града, тези дни освен това не предполагат да се прояви особен интерес от значимите медии и т.н. Биха били подходящи като един от дните за протестни действия, които обаче са неколкодневни. Над последното може да се замислим в последствие след реализирането на деиствието предвидено за 03.06. и анализа от протичането му.
- Ivailo
- Контакти:
timon_tg написа:еми естествено, че ще е по скъпо горивото...вие какво искате..България на последно място по всички показатели в EU...еми няма как да е по евтино..по добре да излезем да стачкуваме,че циганите само мързелуват и да ги стройка държавата малко ..пък да видите после като ни потръгне икономиката как няма да ни е скъпо горивото и ще са ни хубави пътищата...и не ми разправяйте че 80% от българите работят ..защото само 20 от тях са наистина продуктиви, а другите само си клатят ташаците и се чудят по цял ден каква далаверка да измислят. и аз искам да ми е 1 лв горивото ..ама до колкото знаете сами си го набихме като влезнахме в EU, защото сега точно те искат от България да има определен акциз.
Колега, ще ме извиняваш, ама говориш ПЪЛНИ глупости.
ISRalien написа:timon_tg написа:еми естествено, че ще е по скъпо горивото...вие какво искате..България на последно място по всички показатели в EU...еми няма как да е по евтино..по добре да излезем да стачкуваме,че циганите само мързелуват и да ги стройка държавата малко ..пък да видите после като ни потръгне икономиката как няма да ни е скъпо горивото и ще са ни хубави пътищата...и не ми разправяйте че 80% от българите работят ..защото само 20 от тях са наистина продуктиви, а другите само си клатят ташаците и се чудят по цял ден каква далаверка да измислят. и аз искам да ми е 1 лв горивото ..ама до колкото знаете сами си го набихме като влезнахме в EU, защото сега точно те искат от България да има определен акциз.
Кое е глупости, тъй да посочиш само? Това си е самата истина.
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Мен па няма да ме извиняваш, ходи се прегледай че си слънчасал нещо и се запознай с исканията на ЕС, а ако можеш им погледни и прогнозите според който след 50 години ще сме на нивото на Германия в моментаISRalien написа:timon_tg написа:еми естествено, че ще е по скъпо горивото...вие какво искате..България на последно място по всички показатели в EU...еми няма как да е по евтино..по добре да излезем да стачкуваме,че циганите само мързелуват и да ги стройка държавата малко ..пък да видите после като ни потръгне икономиката как няма да ни е скъпо горивото и ще са ни хубави пътищата...и не ми разправяйте че 80% от българите работят ..защото само 20 от тях са наистина продуктиви, а другите само си клатят ташаците и се чудят по цял ден каква далаверка да измислят. и аз искам да ми е 1 лв горивото ..ама до колкото знаете сами си го набихме като влезнахме в EU, защото сега точно те искат от България да има определен акциз.
Последна промяна от jetttlii на Чет 22 май 2008 15:44, променено общо 1 път.
- Ivailo
- Контакти:
timon_tg написа:еми естествено, че ще е по скъпо горивото...вие какво искате..България на последно място по всички показатели в EU...еми няма как да е по евтино..по добре да излезем да стачкуваме,че циганите само мързелуват и да ги стройка държавата малко ..пък да видите после като ни потръгне икономиката как няма да ни е скъпо горивото и ще са ни хубави пътищата...и не ми разправяйте че 80% от българите работят ..защото само 20 от тях са наистина продуктиви, а другите само си клатят ташаците и се чудят по цял ден каква далаверка да измислят. и аз искам да ми е 1 лв горивото ..ама до колкото знаете сами си го набихме като влезнахме в EU, защото сега точно те искат от България да има определен акциз.
Пояснявам:
1. абсурдно е да се твърди, че сме на последно място по всички показатели. Снощи посрещнах един колега от Испания, беше при приятелката си за 1 месец. Работи си от вкъщи за БЪЛГАРСКИ работодател = БЪЛГАРСКА заплата, в Испания! Питах го защо? Отговора беше: "ми пич тука цените са същите". Вчера го питах специално и за цените на горивата, каза че и те са горе-долу същите.
2. Ако смяташ, че циганите са ни проблема и че ако "ги накарат да работят" ще цъфнем и вържем не знам в каква заблуда живееш!
3. Много малко работодатели могат да си позволят служител да си клати краката без да върши нищо и същевременно да му плаща. С държавната работа положението стои другояче, но не вярвам 80% от населението да е на подобна
4. Намери ми една страна в ЕС, в която дизела е по-скъп от бензина (98 )!
edit:
Tinko написа:С колите ли ще ходим? Там ще влезнат 1000 автомобила и всичко ще е задръстено.
Ми.. май това е идеята.. виждаш бакшишите като задръстиха че имаше ефект. Да тръгнем пеша едва ли.. Освен ако не си носим по 1 щайга домати за колорит
Върни се в “ОФФ-Топик - други”