Svetlix написа:Не оставям бакшиш на никой ... смятам го за обида едва ли не!

давате ли бакшиши на БЕНЗИНОСТ. като ви измият стъклата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Последна промяна от Atanas14 на Съб 21 юни 2008 23:28, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Tomcat написа:... не съм задължен да предлагам добра услуга на всеки, а който иска такава трябва да ме стимулира.
Ти ми го кажи тва лично на бензиностанцията, пък ще видиш звездички като те стимулирам с шамар зад врата. Да не говорим, ако съм ти шеф и си позволиш да ме запознаеш с начина си на мислене. Не бил задължен ... въшльо ... а кой е задължен?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ззз
Последна промяна от Atanas14 на Съб 21 юни 2008 23:28, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ъъъ
Последна промяна от Atanas14 на Съб 21 юни 2008 23:29, променено общо 1 път.
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tomcat написа:........и всеки който не дава бакшиши или е абсолютен скъсаняк или пълен комплексар. мога да дам много примери, бил съм и от двете страни.
Само не разбрах,защо обиждаш тези хора,които са решили да не дават на бензинджиите бакшиш???
А също така ето малка справка горе-долу колко взимат http://jobs.bg/f138952 http://jobs.bg/f452125 .
То по твоята логика трябва,където имам плащане да оставям бакшиши.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Tomcat написа:говоря за нормалните държави и техните порядки, които не важат за момента в България.
Бате...правиш от мухата слон.Нито съм скъсаняк нито съм комплексар.На никой обслужващ ме не съм длъжен, той ми е длъжен на мен като клиент.Той е този, който трябва да ме накара аз да се върна.Аз имам правото на избор.А той има правото и задължението да си върши работата!Тука сичко е сбъркано.Масово по заведенията сервитьорките не връщат точно ресто (имам предвид не до стотинка ами що годе точно), т.е. сами си взимат бакшиша което е адски долно.Колкото до историите, че който не ти е симпатичен си зимал колата последна....интересно ми е фирмата ако беше твоя как щеше да разсъждаваш.Така от гледната точка на наемно лице е лесно да се каже.И според мен тва си е комплексарщина.Кво значи не ти е симпатичен.Той е човек, който идва и си плаща, за да му продадеш кола.Ти си просто посредник на когото се плаща.И кат не ти бутне под масата и си зима колата последен.

И ми е интересно, аз кат не работя с хора, но пак си върша работата добре, кой по дяволите ми дава бакшиш.

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
В белите държави е неписано правило 10% от сметката бакшиш да се дава ама ние нали сме маймуни........
Re: ре
Znajko написа:За мен 1 лв. е стандарт
за мен , хващам ако съм на зор мия си стъклото,паля си голфчето и си заминавам
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
amikus написа:В белите държави е неписано правило 10% от сметката бакшиш да се дава ама ние нали сме маймуни........
ти си маймуна, ти като си плащаш сметката за тока оставяш ли бакшиш?
човек остава бакшиш когато е доволен от обслужването, няма никакво неписано правило кога къде колко бакшиш се оставя
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
amikus написа::046:![]()
хахахаха.Да оставям ако съм доволен ако не до стотинка.Стъклата си мия сам докато гледам колко ми сипват.Вземи иди до някоя бяла държава и пак говори кой е маймуна и кой не.
Ти определено си ходил в много бели държави. Я ми кажи къде по-точно и в какво заведение, че ми стана много интересно?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”