petkovski_dido_kimi написа:pironski написа:Аз колегата с многото имена и Визора ке доеме след 19:30ч.

веселин написа:chefito написа:vw_golf_2_dsl написа:Тва повод за гордост ли е![]()
![]()
?
ако ми е жена няма да и давам да слага панталони само по прашки ше перка по пътя....тва на задна като направи чупката и като се заровя дълбоко в червото......малииииииииии.....мъкаааааааааааа
Тъй като ми говориш за дебело черво и ти гледам аватара - единствено за кървавица /бахур/ и червено винце се сещам!
joker написа:Skruji написа:Все си мисля че това с незагряването на наште трошки 1.4 ABD се дължи на термостата. Как така като ми блокира термостата в затворено положение, колата загря до 110 градуса. Изхвърлих го и сложих някакво менте и аз незнам каква марка. Сега повече от 70 градуса не вдига. Ама не мисля да го сменям, имам един резервен в багажника за всеки случай. А това радиаторче за парното май има някакви пластмаси в него и с течение на времето се чупят и го запушват, иначе не виждам как и от какво може да се запуши :roll:
От присадки против теч в охладителната система,които някой преди теб е набухал като ванилия на великденски козунак!!!!
Veso101 написа:spokoen написа:Повтарям още веднъж! Не искам силно да звучи! Искам звукът й да излъчва респект! Изчерпих фантазията ми вече, за да ти опиша какво търся![]()
Дайте предложения моля!
Едит: има ли как да пробвам филтъра и звука, който вади или просто ако не ти хареса търсиш на кого да го продадеш?
Колата ми е нафта, това играе ли роля?
Човека иска басово, агресивно тракане, не разбрахте ли????
Все едно джудже блъска с чук.
BTW Това е и решението, слагаш едно джудже да блъска с чук, много агресивно ще стане, и едно да свири на контрабас, така ще е по-басово.
B12Gold написа:Аз слагах плат и ми излезе 7 лева, по-дебел, по-плътен и по-скъп
operativniq написа:ок де слагал си ! това го разбрах, А ОТ КЪДЕ ГО КУПИ ???
B12Gold написа:от магазин за плат в Кюстендил!
kaiser666 написа:Абе ма нещо си много оборотен я по полека с тона,човека се опитва да ти помогне,а ти каквоТи питаш ма и ти не знаеш какво питаш.Каква е тая мрежа?За предпазване на колоните ли ти трябва или ти трябва плат да ги скриеш?Ако ти трябва за предпазване отиваш в магазин заудио техника и си купуваш какъвто размер ти трябва,ако ти трябва плат,ако нямаш във вас отиваш в магазин за текстил?
B12Gold написа:Аз слагах плат и ми излезе 7 лева, по-дебел, по-плътен и по-скъп
Да де ама,като сложиш по-дебел и плътен плат няма ли да обира випрацийте
operativniq написа:На теб кой ти е искал мнението по въпроса бе форум МИШЛЕ такова. Я си карай Голф 2ката на село и не се обаждай там.
hooligans написа:operativniq написа:На теб кой ти е искал мнението по въпроса бе форум МИШЛЕ такова. Я си карай Голф 2ката на село и не се обаждай там.
брех , я по спокойно го давай бре тарикат , нестига че задаваш малоумни въпроси че и се праиш на много оборотен , ако ти е много оборотна колата не значи че и ти си много оборотен!!!
operativniq написа:"бре тарикат" можеш да викаш на селските ти авери на село. тука в Столицата за такива като теб има знак STOP. A и по-добре малоумен отколкото като гледам майка ти на снимката си представям какъв хубавец си ! R.I.P selio
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта