Kimi_Raikonen написа:Вие сте глупаци...
Kimi_Raikonen написа:Всеки един голф тропа като дърво- това си е запазена марка на скапаните Фалвета.
Още един умник ! Явно не е чел правилата !

neon написа:Айде бе - "минавал от там"!!! Нали вчера си говорихме че иска да купува къща в маалата - обикаля да гледа "имоти"! Вика: "Ей, да знаеш - мно"у шокар е там! Друго си е до летището. Знаеш разписанието на самолетите; не можеш да се оспиш сутрин; съседите са хубави хора, освен това там такива неща като сметки за ток, вода, парно няма (не се плащат)....... А и до аеропорта се чуствам нек'си по-европейски."![]()
Майтапче!! Извинявай колега, ама сутрин само глупости ми ражда главата!
RadoSi написа:...двигателя е хубаво да работи щото иначе по вентиалционната състема влизат бели мечки и ми крадат родопските одеала дето са на задната седалка и трябва да опана ръчната
хаха ...представих си как ще изглегдам , или пак да си подпирам с тухла крачната спирачка.
Ще ме има на сайта най-тапите изпалнения на БГ...
Nadya_ написа:нулева координация
нулеви реакции
неспособност да вършат няколко неща едновременно.. /педали, скоростен лост, огледала, преценка, дистанция/.. Twisted Evil
и за капак- каруцарски псувни, секунди след като си спрял "инцидентно", за да не стане сакатлъка, щото тя сладураната все още се чуди тя ли кара, или я возят...
ChimneyJimney написа:Вика им се "рунА".
Идва от "златното им руно", заради което някой си им е дал колата.
Сещайте се кое точно е.
DragoGT написа:мацка идва от улица без предимство (51-во училище)
чичка идва от улица с предимство (кино урвич)
мацка не гледа нито знак нито дали идват коли и ПРАС!
човека слиза супер спокоен и гледа колата
оная слиза и започва да вика КАКВО ПРАВИШ БЕ .... (тук нещо го обиди ама не помня какво)
човека супер спокоен отива до нея
и супер спокоен и праска два шамара
и супер спокоен я хваща за врата и я завежда до знака
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта