Adnan написа: - "БРААААААМ АААААНННННН АААААННННННННННН" ( това е как се форсира пистов мотор с букви![]()
![]()
)
4 -цилиндров е - по звука го познах!

веселин написа:Абе нищо не сменяш - те тия са самообслужващи пърпоретини![]()
Само чат-пат я тунинговаш с некви златни вериги за по добро сцеплениеи некъв френски ароматизатор до 100 лв
![]()
Иначе напомпаш ли я качествено - 9 месеца не изпуска братче!!!
Tyan написа:направо ми се драйфа от тия идей за автомобил дето да те отведе от точка А до точка Б за един литър с два километра в час и да е направен от кофички кисело мляко и да мое си го караш у вас между стаите...по добре да ходя пеша......
...аз възприемам автомобила по друг начин ....трябва да те закара от точка А до точка Б в огнено кълбо, с толкова брутално окачване и ускорение, че да ти се иска скелета ти да е от гранит ..... да унищожи петролните запаси ..тонове гума ...да изтреби редките видове ....дъждовните гори да изчезнат ...да изсмуче озоновия слой ....това са колите с душа ....тия тука са ялови ............................
[size=150]Matematiks[/size] написа:колега аз имах фиеста 1,6 д и е угас сьштата работа,мноо гадно,штот заминава и акумолатора и стартера....
решение:купих си голф 2 сьшто печкан и няма проблем..
недеи сус стартер спрея с етер за6тот джигателя могеш да го хжурлиш след 20 паления така,тожа ми е казано от маистор диселджия на които имам доверие,които ми каза да му я оставя когато имам жреме след като сум купил голфа но о6те не сум сколасал....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта