Възрастова граница за шофьор?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Възрастова граница за шофьор?
заключете тази безумна тема , докато е време!!!!!!!
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Shotik на теб едва ли ще ти е проблем да изкараш изпит. Познавам много възрастни хора, които карат номрлано. По-бавничко, но адекватно. Но съм виждал и много неадекватни - не виждат знаци, не гледат в огледалата, не знаят какво е лента и знак. Те трябва да отпаднат и това е добре за всички останали.
shotik написа:Докато не разберете ,че движението е задължение да следиш ,преценяваш и реагираш,
Колега, нямам нищо против възрастните водачи на МПС .Виждал съм човек на 70 години който може да ни скрие шапката на 50 процента от коллегите във форума. Съгласен съм и на младите периодично да се прави психо тест (за реакции ), но по просто физиологично промени в организма на някои хора, т.н. от теб преценяване и реагиране е забавено в пъти от нормите, които трябва да има един водач на МПС. Дай боже и аз след време да стана на тез години и дано мога да се осъзная че немога да карам кола повече, ако ли пък не се надявам да има закон който да защити мен и тези на които аз мога да навредя.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
повечето дето искат старите хора да карат изпит съм сигурен, че ако сега се явят на теория, е ги скъсат, аман бе
Върни се в “ОФФ-Топик - други”