Еба си наказанието - доживотна присъда. Защо трябва да го храни народа. Един куршем е 50стотинки, ако е в затвора храната му ще е над 10 пъти повече дневно.
Не само за него, за всички активно участвали в разграбването, разрухата и моралната деградация на БЪЛГАРИЯ.

В памет на убитият студент от Сливен!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
velinsl написа:Еба си наказанието - доживотна присъда. Защо трябва да го храни народа. Един куршем е 50стотинки, ако е в затвора храната му ще е над 10 пъти повече дневно.
Не само за него, за всички активно участвали в разграбването, разрухата и моралната деградация на БЪЛГАРИЯ.

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Защо си мислиш,че така ще се оправят нещата?Ами след това роднините на тоя(по точно тези щото са 6-тима)ако тръгнат по този начин да си връщат,къде ще му излезе краят? Замислил ли си се?Насилието не се бори със насилие,а със здраво действащи закони.Неискам да влизам в подробности щото съм много на вътре и имам особено мнение по въпроса,който се дискутира по медий за това какво искат студентите.Затваряне на дискотеките и баровете,спиране на продажбата на алкохол и други куп глупости.Питам аз, тези дискотеки и барове за кой са направени?За мен или за многото хора,които не стъпват там.По което и време на денонощието да отидеш всички кафета и барове са пълни и то от студенти,дискотеките също.Намери се една никому неизвестна организация наречена"СРОКСОС",която се възползва от трагедията на едно момче и семейство,за да се покаже,че съществува.И организира някъкви измислени от тях самите протести,а всъщност те нямат никъква връзка с момчето.Самите приятели на момчето,както и другото момче,което е било бито не са искали протестно шествие,а траурно.На това искане съм свидетел.Но някой се възползва от тази трагична случка.Онзи ден в Пловдив двама пребиха шофьор на автобус щото ги изпръскал.Защо никой не спомена нищо?Защо нямаше протести държавата да предприеме мерки за спиране на това нещо?Друг случай във Варна счупват черепа на студент.Защо пак нищо?Защото студента не учи нито във Варна,нито в Студенски град,а в чужбина.Онзи ден в УНСС имаше среща на студенските съвети,ректори, кмета Борисов,шефа на 7-мо РПУ,президента беше там,кмета на студенски гради въпросната организация разговора им беше близи 5часа,до кави решения са стигнали незнам,но утре пак има такава среща,но тази "организация" пак не е доволна.До кога някой ще си вдига акцийте на наш гръб се чудя аз.В сутрешния блок на БТВ имаше предаване на 15-ти аз бях на 10м от хората и гледах тази клета майка и тоз изтрадал баща,и ми се дорева.За съжаление неможах да отида да им стисна ръката,просто работата ми е такава,че не ми позволява.Ако продължа да пиша ще пиша до другата седмица,за това спирам.
С писане и без това не става.
Няма да стане и с шествия и с подписки.
Няма да стане и с шествия и с подписки.
Последна промяна от jordanpar на Вто 06 окт 2015 17:20, променено общо 1 път.
- JO_MASTERA
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AHF
velinsl написа:Еба си наказанието - доживотна присъда. Защо трябва да го храни народа. Един куршем е 50стотинки, ако е в затвора храната му ще е над 10 пъти повече дневно.
Прав си колега не се бях замислил за това. Ае общо взето трепане с трепане се оправя в днешно време. Ако разчиташ на съдилища бял ден няма да видиш.
Последна промяна от JO_MASTERA на Сря 17 дек 2008 22:51, променено общо 1 път.
Не говоря да се разстреля като куче на улицата или у дома. Една смъртна присъда ако има всеки би се замислил какво може да му стане. Това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него. Законът трябва да е над всичко. Полицията трябва да се уважава, полицайте да има права, но не прекалено много, защото винаги ще има някои да злоупотреби. Но в днешно време парите определят правосъдието и това е проблема. Парите оправят всичко и там е бедата ни.
абе дърт комунист ,ей заради такива като теб ....айде да си премълча,страшен коментар си дал..
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
А как да не е политическа дискусията, като причините са политически? Защо се създаде такава анархия и беззаконие? Защо Студентски град и София като цяло от средище на елита на България стана най-голямото и дезорганизирано село? Като хората са бедни, необразовани, невъзпитани (защото техните родители са били прунудени да работят по 12 часа за да изплатят гарсониера в Люлин) - така ще е. Пак ви давам пример - ако е друга държава тия двама бабаити влизат за по 20 години и друг дори и не си помисля да повтори. Тук ги пускат условно и селтака с пернишкия тунинг знае че утре пак ще дърпа ръчни из студентски и ще се бие пред дискотеките.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Чл. 115. Който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години.
Чл. 21. (1) Всички съучастници се наказват с наказанието, предвидено за извършеното престъпление, като се вземат предвид характерът и степента на тяхното участие.
И какво излиза, само единия който не се знае дали все още е в затвора, е ритал и бил момчето. Другите дори не са го докосвали!
Това е от наказателния кодекс! Всички закони в кодекса изглеждат тежки, но колко ли от тях са се изпълнили както трябва. Отговорът може би е 1%.
Е*ати измислената държава!
Чл. 21. (1) Всички съучастници се наказват с наказанието, предвидено за извършеното престъпление, като се вземат предвид характерът и степента на тяхното участие.
И какво излиза, само единия който не се знае дали все още е в затвора, е ритал и бил момчето. Другите дори не са го докосвали!
Това е от наказателния кодекс! Всички закони в кодекса изглеждат тежки, но колко ли от тях са се изпълнили както трябва. Отговорът може би е 1%.
Е*ати измислената държава!
Чудя ви се!
Съдите с такава сила и страст, все едно от 5 годишни сте заворени само на пост и молитва и нямате нито един грях, ама нито един...
Та разстрели, та цялата рода..., та дайте и града от който са да изтребим?
Я се вземете в ръце!
Става въпрос за сбиване, при което едно младо момче умъртвява друго. Не се знае кой, защо, как и пр и пр
Човешкото тяло е колкото и силно, толкова и крехко и смърт може да настъпи от съвсем нелепи положния.
Аз лично не бих съдил кого и да е, без да имам достатъчно сведения.
П.С. Не защитавам никого. И на мен ми е кофти, че деца умират нелепо. Но това не ме кара да се превърна в скот и аз
Съдите с такава сила и страст, все едно от 5 годишни сте заворени само на пост и молитва и нямате нито един грях, ама нито един...
Та разстрели, та цялата рода..., та дайте и града от който са да изтребим?
Я се вземете в ръце!
Става въпрос за сбиване, при което едно младо момче умъртвява друго. Не се знае кой, защо, как и пр и пр
Човешкото тяло е колкото и силно, толкова и крехко и смърт може да настъпи от съвсем нелепи положния.
Аз лично не бих съдил кого и да е, без да имам достатъчно сведения.
П.С. Не защитавам никого. И на мен ми е кофти, че деца умират нелепо. Но това не ме кара да се превърна в скот и аз
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Върни се в “ОФФ-Топик - други”