Понякога се чудя толкова ли е трудно да се говори нормално? Още от самото начало казах, че нищо няма да се промени щот ми е ясно колко труд е хвърлен и сички почнаха форума си е ваш трошете си го, некви пагони, некви власти, некви комплекси. Колеги, идеята ми беше просто да коментираме на нормален език нещо, което вече е факт, не да се обиждаме, обясняваме и пускаме титанични прогнози за бъдещето на форума. Моля ви спрете се с глупостите.
Колкото по-бързо се разкарат хората от тук, които си губят времето във форума, толкова по-бързо той ше се оправи. Щото именно те от скука на работното място или където и да е ръсят зверски "акъл" по темите и трупат по 15 0000 мнения годишно. Ако ше се подрежда, нека бъде радикално, ако няма ресурс това да се получи, по-добре да не се пипа нищо по структурата и хората да си пишат спокойно. Трябва да се изкорени всяка възможност за спам, а не да се прави по-удобно за спамене. Другия вариант е да се раздели офф-топик на теми, за които да се говори. Така мисълта на тъпия потребител ще се канализира и няма да има възможност за пускане на гениални теми като "Петъчен Спам". Вортекса примерно са разделили офф топик на интересни теми като техника, фогография, дрехи, спорт и тн. Другото, което е има много раздели, които по мое мнение въобще не трябва да излизат на хоум пейдж, за сметка на други. Любителския шампионат може си отиде в Тунинг и моторспорт, Футбола може да си отиде в офф-топик, кой беше също в офф, кар аудио може да се прекръсти на Авто Електроника и там да се пише за всичко свързано с навигации, музики, басове, лаптопи, аларми, ксенони и тн. И раздел с заглавие ДРУГИ не трябва да съществува според мен. Премислят се темите и аре чао, кво значи други....аз го разбирам като място за сране.