dlug написа:колега N1P0 , предполагам че разбираш от велосипеди и ще ти бъда благодарен ако подкрепиш твърдението си че е "пълна глупост" с някакви по-определени мотиви освен твоето мнение. Аз поне се постарах да ти напиша защо мисля така.
Другото което искам да ти кажа-спринта първо не е много скъп а напротив, това е един от най-евтините хибридни варианти с 28' гуми (мисля че имаше само един или два модела по-евтини от него). И да-цената също е определяща. Ако ти си с неограничени финансови възможности мога само да![]()
Поздрави
Както казах това са мои впечатления и никой не задължавам с тях защото за мен това колело е силно непотребно. Накратко да дадеш толкова пари за ограничено колело което реално само градско може да го караш или по точно само по шосето и като излезнеш в парка да търсиш само асфалт си е грубо казано глупост за мен. И да покажеш единствения му довод, че е с 28" колела значи силно си решил да го купуваш. Щом смяташ, че 28" е най-важното за теб в едно колело и практичността на нормален велисопед е лишена значи е твоят избор.Отделно 28" не е толкова повратливо и 26" със сликове както казах вършат перфектна работа.
Явно изискванията ти колега са други и няма за какво да се обиждаш. Изобщо не съм се засилил да те отказвам от него,а споделих мнение

Също забравих да спомена щом ще го караш градско и ако ти се налага да го заключваш често с катинар не взимай по-скъпо колело от 200лв защото вероятността да изчезне не е изобщо малка