Компания тип пирамида?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: Компания тип пирамида?

Мнениеот Ludia » Вто 23 окт 2012 21:13

Ми направете Вие сметките, да ги видим. Колко печелите на месец ?

Потребителски аватар
doubledTSI
Автомобил: Golf 5 1.4 TSI Caddy life 4motion
Двигател: CAXA 2008 1.9 BLS 2009

Мнениеот doubledTSI » Вто 23 окт 2012 21:14

Ludia написа:Ми направете Вие сметките, да ги видим. Колко печелите на месец ?

Печелим спрямо потреблението.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 23 окт 2012 21:16

И по-конкретно ? За м. Юли и Август колко ?

Потребителски аватар
doubledTSI

Мнениеот doubledTSI » Вто 23 окт 2012 21:19

Ludia написа:И по-конкретно ? За м. Юли и Август колко ?

12 лв. на месец, нали го разшифроваха
maikomila

Спирам да пиша - кой колкото багаж има в главата, да се спасява!

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 23 окт 2012 21:20

doubledTSI написа:
Ludia написа:Ми направете Вие сметките, да ги видим. Колко печелите на месец ?

Печелим спрямо потреблението.

Какво потребление? :Mr Green Fun Един от вашите, чието име няма да кажа ми сподели на лично съобщение това:
далавера джии много. Регистрация на фирма и аз мога да направя, работата е дейността да е легализирана. В Пловдив търговски обект е и драматичния театър който е държавна институция. Трябва все някой да е проверил колко е истинска СКИ за да стане това, нали? Само ми обясни как печалбата ми колкото и да е тя да идва от оборот на клиенти като тях ги няма, има около 12000 карто държатели и около 550 са бизнес партньори. След известно време парите ще ми се трупат и от оборот не само от регистрации и т.н. Системата тук не като в Билла да построят магазина и след това раздават карти. Тук магазините ги има и едно временно се присъединяват заедно с карто държателите. СКИ ги обединява. Да за да печеля трябва някой трябва да даде иначе няма как да стане. Всеки нов клиент може да се развива и да печели големи суми, освен ако не иска да е само клиент. При Понци голямата печалба е взимал той и някои щастливци в началото. Той е имал продукт, СКИ предлага услуга. Ако това се окаже пирамида то тя ще задмине Понци и Мавроди с пъти повече. Повечето да не кажа всички МЛМ фирми по света се развиват в дадена страна СКИ имат цел цяла Европа. Като успеят всеки ще иска да пазарува и печели и да прави пари, никой няма да откаже присъединяването на нови бизнес партньори. Но тогава ще са нужни хора които да пренесат идеята из Европа. Имай предвид че не всички бизнес партньори са активни еднакво и не може да се разчита на всички за постигане на общата цел.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 23 окт 2012 21:21

Ей да не вземеш сега да се откажеш и от участието си в компанията и да разпродадеш бизнеса ?!

Потребителски аватар
doubledTSI

Мнениеот doubledTSI » Вто 23 окт 2012 21:25

maxpayne, много добре ти го е казал. Иска потребление, харчене в обектите, иначе няма!

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Вто 23 окт 2012 21:34

Имам няколко въпроса понеже ми е интересно и хубаво да се уточни .
Първи
Директен бонус – 20% от цената на потребителската регистрация

Колко е потребителската регистрация ?
Втори

„Star Maker” бонус – когато имате двама лично спонсорирани от Вас Бизнес партньора, Вие сте Star.
Когато помогнете на лично спонсориран от Вас Бизнес партньор да достигне ранг Star, Вие ставате Star Maker.
Бонус „Star Maker” представлява 10% върху общата сума на двата нови Бизнес центъра под Вашия Бизнес партньор.

Какво означава спонсориран от мен Бизнес партньор ?
Тези 10% върху общата сума на оборота ли е или само на получения бонус ?

Трети ..
•Групов бонус - Един от най-възнаграждаващите начини, чрез който може да печелите в SCI, е Груповият бонус.

Той е основата в компенсационния план на компанията и начин, чрез който може да генерирате дългосрочни пасивни доходи.
Вие имате възможност да печелите до 15% от оборота, формиран от всяка регистрация на потребители, както и от всички придобити или закупени Бизнес центрове във Вашата структура.
Груповият бонус е също така 0,5% върху оборота от покупки на цялата Ви структура в по-малкия крак.
С един Бизнес център може да печелите до 50 000 лв. на месец от Групов бонус.

Тези 50 000 лв за какъв оборот по веригата може да се сметнат като ми е ясно че не на всички артикули е 15 или 30% - предположете вие .

Така като пиша се сещам и за още но по нататък , ако не са заключили темата още .

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Вто 23 окт 2012 21:35

а къде е гаранцията че ще има потребление и консумация?
тази тема точно това доказва, че обикновенните потребители започват първо да се информират преди да "изгорят".............

timobb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот timobb » Вто 23 окт 2012 21:55

red rider написа:Имам няколко въпроса понеже ми е интересно и хубаво да се уточни ...

Браво! Щом имаш въпроси значи мислиш! Не като други писатели тук, които без да са запознати, само хулят.
Ако имаш желание ще ти ги разясня. Имай предвид, че ти разбираш "оборот" по един начин, в системата е заложено по друг начин. Трябва да го видиш.

Потребителски аватар
doubledTSI

Мнениеот doubledTSI » Вто 23 окт 2012 21:57

niks76 написа:а къде е гаранцията че ще има потребление и консумация?
тази тема точно това доказва, че обикновенните потребители започват първо да се информират преди да "изгорят".............

Потреблението е в пряка зависимост от това дали допадат обектите на прекия потребител или просто запълват списъка, но това е друга тема.
Колегата red rider ако наистина се интересува ще му обясня, но не тук. Ако ще се плюе, по-добре да не започваме ...

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Вто 23 окт 2012 22:03

махнал съм розовите очила и не виждам плюене-по скоро темата я оприличавам на телевизионните реклами с банковите оферти за кредити :D

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Вто 23 окт 2012 22:08

Мале що глупости изчетох и то в автофорум! 10 страници градеж! 10 страници инвестиции! Даже пример с мобилни оператори. Какво сте изградили? Мобилна мрежа? Хлебопекарна? Собствен търговски обект? Фирма за ИТ услуги, било софтуерна, било хардуерна?

Какво сте създали? Каква принадена стойност сте добавили към какъвто и да е продукт?
Създали сте една виртуална мрежа от търговци - от една страна наивни и доверчиви хорица, които се чудят как да изкарат някой лев. Да, някои от тях по-скоро мързеливи и се надяват на бързи и лесни пари. И от друга страна една мрежа от търговци. Та за кое от двете имате участие в градежа?

Всички тези въпросителни знаци в края на моите изречения са риторични. Не искам отговор на нито един от моите въпроси.
Тези въпроси са по-скоро за четящите тук - да си ги зададат сами на себе си и да си дадат сами отговорите.

Вие се явявате някакъв тип комисионери така да го кажа. Дейност, която не е забранена от закона. Но точно поради такива фирма на глобално ниво вече четвърта година сърбаме супата на някаква световна криза. Защото това са "кухи" фирми. Фирми, които НИЩО не създават, но отчитат феноменални печалби, раздават дивиденти.

Успех в бизнеса! Живеем в свободен свят и всичко незабранено от закона е позволено.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 23 окт 2012 22:35

Тука doubledTSI се изказва малко йезуитски, защото ако помня добре той е собственик на ресторант и твърди, че от програмата оборотът му се е увеличил. Тоест той е от страната на търговците, които не са част от пирамидалната структура. Напълно е възможно в Пловдив, ако имаш интересно заведение на интересно място да има прираст на печалбата, идващ от повишено потребление на хора с карти. Все пак към момента доколкото разбирам има 12 000 карти, което може да направи едни 100-200 клиента повече на месец за въпросният ресторант. Разбира се само той може да ни отговори дали това наистина е така.

Това обаче няма нищо общо със системата, тук говорим за печалба ако се включиш в бизнеса на SCI като притежател на карта или си купиш БЦ, тоест влезеш в пирамидалната структура.

На въпроса как съм бил сметнал и как съм си бил измислял - моля ви се, цитираните от мен цифри са или от официални интервюта в пресата на пастора или от баланса и опр-то на фирмата за 2011 от търговския регистър, които icoico така досетливо извади. Сега казвате имало 12 000 картодържателя и 550 БЦ - хубаво, ще почакаме да публикуват данните за 2012 и ще смятаме пак.

Също така съвсем ясно е упоменато, че собственика на БЦ печели по 0.5% от оборотите на хората под него, това не съм си го измислил аз. Да, той печели и еднократно от таксата за регистрация, но представете си сте платили 1800лв за БЦ, с който управлявате 25 души, всеки от тях си купува карта за 50лв, общо 1250лв и вие печелите 20% от тях. Еднократно. Общо 250лв. А вече сте платили 1800. :hmmmm

Какво друго забелязваме:
Бонус „Предай Нататък” – всеки път, когато лично регистриран от Вас потребител придобие или закупи Бизнес център от която и да е търговска категория, Вие получавате до 20% от сумата платена за това.

Значи ако излъжете някого да си купи БЦ печелите по-сериозни пари - 20% от 1800лв (или пък дай боже от 3000 mhihi ) са си 360лв. Което на практика доказва, че това е пирамида - най-големият ви приход е от привличането на не крайни притежатели на картата, а от привличането на нови желаещи за БЦ.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 23 окт 2012 22:44

maxpayne написа:...
Значи ако излъжете някого да си купи БЦ печелите по-сериозни пари - 20% от 1800лв (или пък дай боже от 3000 mhihi ) са си 360лв. Което на практика доказва, че това е пирамида - най-големият ви приход е от привличането на не крайни притежатели на картата, а от привличането на нови желаещи за БЦ.

Да, ама не. 20 процента ще вземеш, ако ти самият си се набутал с 3000 лева за БЦ 3. Ако си проС бизнесмен клас едно ще вземеш само 10 mhihi Не ме питай откъде знам :Mr Green Fun

Върни се в “ОФФ-Топик - други”