И какво стана сега, нямаме май тема за форумния сървър ... Кой е админа на този сървър и какви са тия неща?
[AMXBANS] Banned by admin .:VW Club:.
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.yoursite.com [AMXBANS] Reason: '[HLGUARD] Code 10#19 - Rapid/Burstfire'
[AMXBANS] Length: '1 day'
[AMXBANS] Your SteamID: 'VALVE_ID_PEND
Стига бреее ееееее.... Как кави са античиит са. Как па един регулярен играч не се оплака, че го банва "без причина". Е вярно може да пропуска някой. Или да банва при определени ламерски настройки ама какво да правим? Да седим по цял ден пред копма на това хубаво време и да гледам CS-а ли? И да пишем обяснения на 2-3ма човека все едно съм в РПУ-то. Няма да стане. То в лога тука не са скриптове, не са хакове. Който му се занимава да му дам пасс и да си следи. И това е сървъра. Не мислете че ви баним аз. Ако имаш по-добри нактройки заповядай. Аз съм до тук.
Последна промяна от black` на Вто 20 май 2008 23:01, променено общо 1 път.
Не ме разбирай погрешно, просто се учудих кой пък е тоя, дето ще банне точно мен... По-голям ламер няма Не съм в час и с анти-чийт защитите и си помислих, че някои админ ме е драннал, не програма. Затова се позинервих толкова. Отделно дето тоя Messi_is_the_best постоянно ми се зъби... Предположих че се е обадил на някой да ме накаже