btkmobail написа:Странното е че доколкото разбрах и договорът им с HBO-та е до нова година и не е подновен.
Информацията е от мой познат който е отишъл да плаща въпросният пакет.
Да видим дали е само дим или ще има и огън
Скоро ще се разбере!
btkmobail написа:Странното е че доколкото разбрах и договорът им с HBO-та е до нова година и не е подновен.
Информацията е от мой познат който е отишъл да плаща въпросният пакет.
Да видим дали е само дим или ще има и огън
nokiangage написа:На мен Булсат-а ми размени местата на Бтв и Нова, от 3-то Нова ми стана на 2-ро, съответно Бтв на 3-то място, ще има стабилно разместване в стуктурата май...
baracuda681 написа:Mustang GT-R написа:Те пък Булсатком са светци. Искат само да лапат с голямата лъжица. Купиха правата за испанското първенство по футбол и не го дават на другите кабелни телевизии да го излъчват. Искат да си сложа тяхната паница на балкона. Е няма как да стане, първо защото нямам изглед и второ защото това са "селски тарикатлъци". Според вас това нормално ли е? Незнам в Европа така ли се практикува?
Бтв, дава ли ШЛ, да се излъчва по някоя друга телевизия? Пускат го във Войо срещу "скромна" сумаА това за изгледа - при който и оператор да си, нямаш ли изглед - няма телевизия. Само не разбрах кое са селски тарикатлъци?
baracuda681 написа:Реално имат повече от 2-3 каналаПускат ги във Войо, за да може да съберат абонати. Ако се замислиш над горния пост, имам същото предвид за ТВ+. Всеки мрънка, че го има само в мрежата на Булсатком. Да, ама са си платили за испанското, и реално искат да спечелят повече абонати с това
baracuda681 написа:Ама, ако нямаше Войо, да не мислиш, че нямаше да ги дават
lou написа:baracuda681 написа:Ама, ако нямаше Войо, да не мислиш, че нямаше да ги дават
Ти.. изобщо правиш ли разлика между Бтв(телевизия) и Булсатком(оператор) ??
Докато в Булсатком са забранили на други оператори да излъчват ТВ+ така само техните абонати си го гледат.При Бтв е различно .. те излъчват ШЛ от 12 год. имат си достатъчно зрители даже когато я даваха само по Бтв, а относно Войо така ..само улесняват потребителя да следи няколко мача наведнъж в реално време, а ако искаш тази привилегия ще си платиш.Колкото до абонатите на Булсатком .. да се благодарят че са бабите и дядовците на село и българите който са в чужбина че иначе нямаше да имат и 30% от абонатите който имат сега !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта