как ги отказах ли

станах сутринта и казах че няма да пуша и вече година и нещо

а цигарите ми от тогава седят в един шкаф

n_i_x написа:Аз пуша, но от утре мисля да ги спирам...
Тва съм го правил няколко стотин пъти...![]()
аз съм от пушачите. и позволете ми да изразя нЕкои съображения.
някой от колегите беше каза, че са лиготии, че не можеш да ги откажеш. колега, за да ги откажеш, трябва да ИСКАШ да го направиш. не става въпрос дали можеш или не можеш, а дали искаш!
защото никой не може да ми отнеме удоволствието да запаля цигарка след обилния обяд, докато си отварям студената биричка и най-вече - след мощен секс!
като стана въпрос за секс, само да вметна, че досега 2 жени съм зарезАл защото са се опитвали да ме накарат да откажа цигарите... опитах се да им обясня, че това е все едно да ги карам да се откажат да се гримират, примерно... но така и не им разбраха дебелите глави...
и наистина, ужасно много се дразня някой като почне да ми чете морал колко било вредно. а бе аз да не съм малоумен? идеално знам каква отрова е това, но разберете - за мен и болшинството пушачи, това е удоволствие! не се опитвайте да ни го отнемете!
и ако ви пречим докато се храните - седнете на маса за непушачи!
те тАва е!
stanimir написа:Snejoky написа:Това лято ще станат 11г., от както спрях да пуша. Сега съм враг №1 на цигарите постоянно агитирам някой да ги отказва. Някои от форума, няма да цитирам имена, знаят много добре за какво става въпрос и ще се сетят.
тва па е много смешнУ.Довчера някой си ми пуфтял 3 кутии,сега става по - върл и от непушачите.
Всеки да помни откъде е тръгнал и къде е бил
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 29 госта