N1P0 написа:
Какво стана с бирата ??? Нямам отговор на нея
Бирата ти е от мен, кажи ми цената за ремонта.
N1P0 написа:
Какво стана с бирата ??? Нямам отговор на нея
guru написа:Май 3G-то ти пак избяга. Като се появи, ми кажи колко ти е струвал ремонта, каква бира пиеш и до къде да ти ги пратя - паричния превод и бирата.
П.С. като няма 3G има GPRS
Николайчо, разбрах кой си и вече съм наясно кой ми е продал джантите.Така, че ако има нещо да казваш казвай защото профилчето ти на ГУРУ във форума има вероятност да замине.
Когато пусна тема за теб се надявам да си подготвиш по-добри оправдания от тези обяснения дето ми писа защото ти си знаеш най-добре как ще афектират на "бизнеса" ти смехотворните ти оправдания. Честно казано по смешни опрадвания скоро не бях слушал и то прехвърляйки вината на клиента.И се водиш човек на който може да се разчита... за каква наивна простотия си преебаваш името, щом така си решил да си действаш нещата
vizuvi Изпратено 05 септември 2013 - 08:22
За пореден път и казвам че бъркаш човека, а аз нямам намерение да ти обяснявам повече.
0892 331 998 на този телефон отговаря човека който ти е продал джантите, ако благоволи да ти вдигне, разбирай си се с него.
Изпратено 05 септември 2013 - 11:44
Това момче искаш да кажеш, че бъркам ?
https://www.facebook.com/duraliyski
vizuvi Изпратено 05 септември 2013 - 12:03
Моя профил е, но като като знаеш името и фамилията и ги напишеш в Google, излиза той, нормално е. И искаш да кажеш че аз съм ти продал джантите, виж сега работата и на мен започва да ми намирисва, първо можеш да кажеш че е всеки, много е лесно някой да ти покаже опрделен профил на въпросен човек в който ти се съмняваш и ти е като трън в очите и ти да кажеш ДА той е, това го казвам защото съм сигурен че някой ти го е дал, всеки знае името ми, фамилията ми я знаят малко хора и някой от малкото ти я е казал. Имаш моя телефон (от VWclub.bg), имаш и телефона на човека, но явно за теб е по-важно да пишеш и да осереш някой по форумите, в този форум го направи, сега се опитваш да го направиш и в другите. Влизам тук само за да ти чета умопомрачителните изводи и теории . Ситрунта чух със Стоил, който ти явно не си спомняш - и съм му казал че съм ти дал телефона му, той не вдига на непознати номера, а ти твоя не си го написал никъде по обявите си и по темите си, така че се съмнявам че ще ти вдигне. На него му беше любопитно защо си пуснал гумите от джантите за продаване веднага и си ги продал, и 2-3 месеца след това си се сетил че има проблем с джантите, и общо взето каза да те питам какво очакваш да стане сега, в смисъл какво точно искаш, при положение че си бил на място, огледал си ги и си ги купил след като са ти харесали и ти е бил направен сериозен коментар на цената.
Николайчо имаш последен шанс да докажеш абсурдните си твърдения като ми покажеш снимка на "нашото приятелче Стоилчо" Ти чуваш ли се изобщо какви ги пишеш ? Да не те позная при положение, че сме се виждали ?
Не ми ли покажеш снимка тия дни ще ти организирам темичка във ФВ клуба и там ще можеш на воля да показваш доказателствата които тук не успя. Защото няма да си пишем едно и също още една седмица.
Когато се усереш по толкова аматьорски начин имайки предвид, че с това се занимаваш официално и си вадиш някакъв доход с търговия е непростимо от моя страна да те оставя.Кой знае още колко неща си продал по тоя начин, но това само ти си знаеш.
Вариантите да си оправиш грешката са два или ти пускам темичка или преценяваш каква сума може да отделиш да ми върнеш за допуснатото лекомислие от теб.
С друго не мога да ти помогна колкото и да искам защото наглостта ти мина отвъд предела наистина....
guru написа:Мене наистина ме познават много хора, но приятелството с тях е започнало от бизнеса. За раздвоение на личността няма място да говорим просто не си ме виждал и не ме познаваш - казвам ти го за пореден път. Просто сега ти се е паднало, намерил си снимков материал, намерил си теми с определени телефони (някои от преди 4-5 години) и си съчиняваш и навързваш по угоден за теб начин нещата с единствена цел да осереш някой, от който не си получил, това което си искал.
doaiena написа:Чудомир написа:Виж сега колега,
не става въпрос нито за изнудване по форумите, нито за гонене на вещици. За съжаление ти мен не успя да ме убедиш в твоята история, а че колегата късно се е усетил да си търси правата - лично за мен и това е така.
И к'во като и теб не е успял да убеди в обратното!!!!
Не мога да разбера каква е тази поема където си написал, цитирал си обяви на някакви хора и прочие, искаш да омаскариш човека ли? Типично българска черта, един да хвърли камък и всички го копират!
Няма никакво значение на кой са джантите и да ли си търговец във форум или в магазин или на улицата, всеки си има ГЛАВА на раменете и си я носи сам, трябва да си много глупав да се изразя по меко, да вярваш, че някой друг ще те предпази, било то модератор или продавач със СИН цвят на името му в някой форум!
Отиваш, гледаш, пробваш, и решаваш дали да купиш!!!!
АКО ИСКАШ ЧИТАВО И ПЕРФЕКТНО С ГАРАНЦИЯ ОТИВАШ В МАГАЗИНА И БРОИШ ЗА СЪЩИТЕ ДЖАНТИ БЕЗ ЗАВАРКИ С ОРИГИНАЛНА БОЯ3000лв!!!!!
myrshavija написа:doaiena написа:Чудомир написа:Виж сега колега,
не става въпрос нито за изнудване по форумите, нито за гонене на вещици. За съжаление ти мен не успя да ме убедиш в твоята история, а че колегата късно се е усетил да си търси правата - лично за мен и това е така.
И к'во като и теб не е успял да убеди в обратното!!!!
Не мога да разбера каква е тази поема където си написал, цитирал си обяви на някакви хора и прочие, искаш да омаскариш човека ли? Типично българска черта, един да хвърли камък и всички го копират!
Няма никакво значение на кой са джантите и да ли си търговец във форум или в магазин или на улицата, всеки си има ГЛАВА на раменете и си я носи сам, трябва да си много глупав да се изразя по меко, да вярваш, че някой друг ще те предпази, било то модератор или продавач със СИН цвят на името му в някой форум!
Отиваш, гледаш, пробваш, и решаваш дали да купиш!!!!
АКО ИСКАШ ЧИТАВО И ПЕРФЕКТНО С ГАРАНЦИЯ ОТИВАШ В МАГАЗИНА И БРОИШ ЗА СЪЩИТЕ ДЖАНТИ БЕЗ ЗАВАРКИ С ОРИГИНАЛНА БОЯ3000лв!!!!!
Много тъпо мнение.
Ако някой ден купуваш от мен нещо, гледай ВНИМАТЕЛНО, щом имаш глава на раменете си!
Николайчо, разбрах кой си и вече съм наясно кой ми е продал джантите. Така, че ако има нещо да казваш казвай защото профилчето ти на ГУРУ във форума има вероятност да замине. ...
x15 написа:Този Guru уж голям прадавач, голямо име а на всичките 8 профила взети заедно има-няма 150 мнения и то половината от тях в тази тема![]()
Аз съм "никой", който казва това, което мисли, и не се репча на непознати във форума. Обидите, които "сипваш" само показват какво се случва между ушите ти.doaiena написа:Ти к'ъв си бе?
За да квалифицираш дадени мнения дали са тъпи или остри, и ти като всички останали си в едно стадо щом някой се нахвърли върху някой и всички се втурват, иначе сте мишчици и мравчици, такъв тип хора в дивата природа се определят като чакали или мършояди!!!!!
Носи си ГЛАВАТА НА твоите рамене и чакай да те предпази Влади777 или друг!
guru написа:може би защото не обикалям като цветарка да се предлагам навсякъде нали?
myrshavija написа:Ако някой ден купуваш от мен нещо, гледай ВНИМАТЕЛНО, щом имаш глава на раменете си!
myrshavija написа:Много тъпо мнение.!
myrshavija написа:Аз съм "никой", който казва това, което мисли, и не се репча на непознати във форума. Обидите, които "сипваш" само показват какво се случва между ушите ти.
Ко речи? Модерни думички, които даже не знаем как се пишат, а и са използвани не на място?doaiena написа:Всички обвинения до момента са дескредитирани за да може да се заеме точна позиция по казуса!!!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта