Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Re: Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU

Мнениеот guru » Нед 08 сеп 2013 23:55

N1P0 написа:
Какво стана с бирата ??? Нямам отговор на нея :scare3

Бирата ти е от мен, кажи ми цената за ремонта.

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Пон 09 сеп 2013 0:21

Май 3G-то ти пак избяга. Като се появи, ми кажи колко ти е струвал ремонта, каква бира пиеш и до къде да ти ги пратя - паричния превод и бирата.
П.С. като няма 3G има GPRS

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Пон 09 сеп 2013 1:59

guru написа:Май 3G-то ти пак избяга. Като се появи, ми кажи колко ти е струвал ремонта, каква бира пиеш и до къде да ти ги пратя - паричния превод и бирата.
П.С. като няма 3G има GPRS

От кога така си загрижен. Не се притеснявай. Мисля, че като си ми бутнал джанти за толкова пари все някак ще успея да си ги оправя. И бирата ще откажа защото ако ми я пратиш най-вероятно ще има отрова вътре :deal

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Пон 09 сеп 2013 2:03

Сега вече спокойно може да внеса още яснота по цялата драма.

Имах намерение по рано да пусна тема за ГУРУ защото беше очевидно, че всички джанти и теми в пространството са на един човек които водят до ГУРУ и като цяло ми беше писнало да се занимавам с неговата шизофрения и бях готов направо да пускам тема. Но дотогава бързо се усетих и отказах поради простата причина, че този толкова двуличен човек ще изопачи така нещата, че разбира се не е той и реално имаше голям шанс някой да му се върже на историята както имаше и хора които му се връзваха дори в момента което беше доста абсурдно според мен.
Затова реших, че е необходимо да видя реална снимка на ГУРУ за да съм и аз 100% сигурен дали е това лице което видях. Защото имаше реален шанс да се окаже друго лице, ако съдя по неговите оправдания. И следващата ми цел беше да намеря негова снимка дали от форумни срещи или други начини не беше важно, а просто трябваше да намеря ако исках да приключа историята. След като набарах името му за мой голям късмет снимката на фейсбук профила цъфна в цялото си величество със всичките му факти които бяха на срещата и разбира се снимката и лицето бяха напълно разпознаваеми без дори да имам съмнение дали е същият човек който видях.

След това преди да пускам тема исках да проверя до кога смяташе този човек да се представя за някой си въображаем герой. Любопитен бях до къде може да стигне наглостта на човек и реших да го тествам.
Тогава веднага му писах и се опитах да му кажа ясно, че игричките му са хванати.И ако иска да го бъде ще трябва да замисли по сериозни оправдания.Няколко пъти го предупредих, но не го взе на сериозно.

Николайчо, разбрах кой си и вече съм наясно кой ми е продал джантите.Така, че ако има нещо да казваш казвай защото профилчето ти на ГУРУ във форума има вероятност да замине.
Когато пусна тема за теб се надявам да си подготвиш по-добри оправдания от тези обяснения дето ми писа защото ти си знаеш най-добре как ще афектират на "бизнеса" ти смехотворните ти оправдания. Честно казано по смешни опрадвания скоро не бях слушал и то прехвърляйки вината на клиента.И се водиш човек на който може да се разчита... за каква наивна простотия си преебаваш името, щом така си решил да си действаш нещата

отговор
vizuvi Изпратено 05 септември 2013 - 08:22

За пореден път и казвам че бъркаш човека, а аз нямам намерение да ти обяснявам повече.

0892 331 998 на този телефон отговаря човека който ти е продал джантите, ако благоволи да ти вдигне, разбирай си се с него.

Очевидно не се е сплашил от моят предупредителен пост и е бил сигурен, че не знам кой е и няма как да го разбера... И разбира се нямаше какъв друг избор да прави освен да си продължи същото оправдание което според мен си го е отренирал достатъчно и в други случаи.Тъй като ако не ми отговори и си мълчи той самият е бил наясно, че ще пусна тема за него веднага. И надявайки се, че с това съобщение аз ще му повярвам и тук таме веднага ще звънна на бай Стоил :icon_lol

Следващото вече бях решен кратко и ясно да приключвам темата.
Изпратено 05 септември 2013 - 11:44

Това момче искаш да кажеш, че бъркам ?

https://www.facebook.com/duraliyski

Видимо очаквах вече след като се разпознае да спре с лъжите защото няма къде да ходи повече. Но за мой потрес момчето беше решило да го играе сценарист :h020

vizuvi Изпратено 05 септември 2013 - 12:03
Моя профил е, но като като знаеш името и фамилията и ги напишеш в Google, излиза той, нормално е. И искаш да кажеш че аз съм ти продал джантите, виж сега работата и на мен започва да ми намирисва, първо можеш да кажеш че е всеки, много е лесно някой да ти покаже опрделен профил на въпросен човек в който ти се съмняваш и ти е като трън в очите и ти да кажеш ДА той е, това го казвам защото съм сигурен че някой ти го е дал, всеки знае името ми, фамилията ми я знаят малко хора и някой от малкото ти я е казал. Имаш моя телефон (от VWclub.bg), имаш и телефона на човека, но явно за теб е по-важно да пишеш и да осереш някой по форумите, в този форум го направи, сега се опитваш да го направиш и в другите. Влизам тук само за да ти чета умопомрачителните изводи и теории . Ситрунта чух със Стоил, който ти явно не си спомняш - и съм му казал че съм ти дал телефона му, той не вдига на непознати номера, а ти твоя не си го написал никъде по обявите си и по темите си, така че се съмнявам че ще ти вдигне. На него му беше любопитно защо си пуснал гумите от джантите за продаване веднага и си ги продал, и 2-3 месеца след това си се сетил че има проблем с джантите, и общо взето каза да те питам какво очакваш да стане сега, в смисъл какво точно искаш, при положение че си бил на място, огледал си ги и си ги купил след като са ти харесали и ти е бил направен сериозен коментар на цената.

Шокиран от ситуацията която дори той може би не е очаквал и видимо изнервен вече решил всячески да си бори престижа по какъвто начин може и е типичен за него. Интересно както се беше заканил да не ми обеснява повече изведнъж се юрна в страхотните подробности :mhihi Също така въпросният Стоил не вдигал на непознати. Значи или работата на Стоил е някакъв тип измамник и странно как чистото име ГУРУ е пръв приятел по бизнес с него.

Напълно разбираемо беше за мен защо ГУРУ се опитва така здраво да се оправдава с куп глупости и нелогични обяснения. Защото това е единственият му истински ник с който си развива продажбите и е бил престижен толкова години и дефакто е ГОТОВ ДА СТИГНЕ ДО КРАЙ С ЛЪЖИТЕ СИ.Набарах го в другите форуми, но не там беше идеята защото другите му никове като умрат нищо не се променя. Затова за мен беше много важно да го подбарам тук. Разбираемо се беше изплашил защото разберат ли го какъв е в действителност кариерата на бизнесман тип голям играч му е приключена. Отделно го познават много хора с които е и приятел и със сигурност не му знаят тайното хоби на което сигурно е трудно да повярват.

След ощя няколко абсурдни съобщения които ги има в първият пост написах това:

Николайчо имаш последен шанс да докажеш абсурдните си твърдения като ми покажеш снимка на "нашото приятелче Стоилчо" Ти чуваш ли се изобщо какви ги пишеш ? Да не те позная при положение, че сме се виждали ?
Не ми ли покажеш снимка тия дни ще ти организирам темичка във ФВ клуба и там ще можеш на воля да показваш доказателствата които тук не успя. Защото няма да си пишем едно и също още една седмица.
Когато се усереш по толкова аматьорски начин имайки предвид, че с това се занимаваш официално и си вадиш някакъв доход с търговия е непростимо от моя страна да те оставя.Кой знае още колко неща си продал по тоя начин, но това само ти си знаеш.
Вариантите да си оправиш грешката са два или ти пускам темичка или преценяваш каква сума може да отделиш да ми върнеш за допуснатото лекомислие от теб.
С друго не мога да ти помогна колкото и да искам защото наглостта ти мина отвъд предела наистина....

По ясен начин му обясних, че всички доказателства са налице и грам не се майтапя като е редно да се вземе в ръце за последно и да си признае защото подобно двуличие и наглост никога не бях виждал. Не очаквах да си признае затова и реших да проверя колко силно държи на "Престижа" си и да видя дали ще поддаде и сам си признае като предложи самият той сума за ощетяването което той съзнателно е направил и признал от името на Стоил.
Очаквах да напише някаква сума поне от името на Стоил защото мисля, че осъзнаваше в каква ситуация се намира и ако наистина държеше на играта си щеше да предложи нещо. Но за мой голям интерес наистина не мислих, че акълът му се простира до това да вземе гениалното решение да ме заплашва като рекетьор и да ме обади на админите :h020 След като го прочетох аз се изплаших безумно много преди да се смея до припадък. След това бързо пуснах темата защото си загубих много време в писаници с този български голф идол на който дойде време да си затвори сергията.

Сега каквото и да беше написал като сума темата щях да я пусна без да взимам пари. Защото много по-важно е да го видят 100 000 човека и схемите му да приключат веджнъх за винаги и това да е урок на всички как един човек с име дори участвал с колата си в ауто билд се оказва един долен, двуличен, лицемерен мошенник изложил се пред почти цяла България и затова как никой не е недостъпен.

Не желая никакви пари да ми се връщат. А чисто и просто този човек трябва да се ликвидира от всички форуми.

guru написа:Мене наистина ме познават много хора, но приятелството с тях е започнало от бизнеса. За раздвоение на личността няма място да говорим просто не си ме виждал и не ме познаваш - казвам ти го за пореден път. Просто сега ти се е паднало, намерил си снимков материал, намерил си теми с определени телефони (някои от преди 4-5 години) и си съчиняваш и навързваш по угоден за теб начин нещата с единствена цел да осереш някой, от който не си получил, това което си искал.

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Пон 09 сеп 2013 2:07

В крайна сметка аз нищо не разбрах,ГУРУ ще се признае ли за виновен или ще бъде невинен ГУРУ ?

Потребителски аватар
x15
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот x15 » Пон 09 сеп 2013 2:11

:11 Голям майтап голямо нещо :c010

Този Guru уж голям прадавач, голямо име а на всичките 8 профила взети заедно има-няма 150 мнения и то половината от тях в тази тема :Mr Green Fun

И продавачът и куповачът изглежда че лъжат мажат и премълчават нещо!
Както се казва намерили са се :Mr Green Fun

Guro-to да вземе да върне 100тина лева на N1P0 за ремонта на джантите и да се приключва темата.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 09 сеп 2013 6:42

doaiena написа:
Чудомир написа:Виж сега колега,
не става въпрос нито за изнудване по форумите, нито за гонене на вещици. За съжаление ти мен не успя да ме убедиш в твоята история, а че колегата късно се е усетил да си търси правата - лично за мен и това е така.

И к'во като и теб не е успял да убеди в обратното!!!!
Не мога да разбера каква е тази поема където си написал, цитирал си обяви на някакви хора и прочие, искаш да омаскариш човека ли? Типично българска черта, един да хвърли камък и всички го копират!

Няма никакво значение на кой са джантите и да ли си търговец във форум или в магазин или на улицата, всеки си има ГЛАВА на раменете и си я носи сам, трябва да си много глупав да се изразя по меко, да вярваш, че някой друг ще те предпази, било то модератор или продавач със СИН цвят на името му в някой форум!
Отиваш, гледаш, пробваш, и решаваш дали да купиш!!!!
АКО ИСКАШ ЧИТАВО И ПЕРФЕКТНО С ГАРАНЦИЯ ОТИВАШ В МАГАЗИНА И БРОИШ ЗА СЪЩИТЕ ДЖАНТИ БЕЗ ЗАВАРКИ С ОРИГИНАЛНА БОЯ :icon_lol 3000лв!!!!!

Много тъпо мнение. :thumb_down
Ако някой ден купуваш от мен нещо, гледай ВНИМАТЕЛНО, щом имаш глава на раменете си!

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Пон 09 сеп 2013 7:18

Аз както вече казах, аз с обявите тук приключих, и въпреки че са предплатени за почти още година напред, дори да ми остане статута на търговец, сиреч синия цвят - няма да ги пусна повече.

Исках да го черпя бирата, която той си изпроси, и аз да му платя ремонта който е правил на джантата, въпреки 3-те месеца които е имал възможност да я търкаля по лунните пейзажи в страната - ама тц. (май вече е имал време да прочете написаното в темата и се е преобразил от поставящ условия в неподкупен)
:mhihi Подозирам че се притеснява да не го издиря по имената и телефона, които ми трябват да му изпратя парите и почерпката и да не лъсне нещо голямо и за него :biggrin , спокойно както вече трябва да си се убедил, не съм от хората които са готови да предадат някой за собствена изгода.

П.С. Дано на автобояджията ти не му се наложи да ти връща пари задето са се появи цъкели от камъчета по боята ти.

Последна промяна от guru на Пон 09 сеп 2013 7:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пон 09 сеп 2013 7:27

myrshavija написа:
doaiena написа:
Чудомир написа:Виж сега колега,
не става въпрос нито за изнудване по форумите, нито за гонене на вещици. За съжаление ти мен не успя да ме убедиш в твоята история, а че колегата късно се е усетил да си търси правата - лично за мен и това е така.

И к'во като и теб не е успял да убеди в обратното!!!!
Не мога да разбера каква е тази поема където си написал, цитирал си обяви на някакви хора и прочие, искаш да омаскариш човека ли? Типично българска черта, един да хвърли камък и всички го копират!

Няма никакво значение на кой са джантите и да ли си търговец във форум или в магазин или на улицата, всеки си има ГЛАВА на раменете и си я носи сам, трябва да си много глупав да се изразя по меко, да вярваш, че някой друг ще те предпази, било то модератор или продавач със СИН цвят на името му в някой форум!
Отиваш, гледаш, пробваш, и решаваш дали да купиш!!!!
АКО ИСКАШ ЧИТАВО И ПЕРФЕКТНО С ГАРАНЦИЯ ОТИВАШ В МАГАЗИНА И БРОИШ ЗА СЪЩИТЕ ДЖАНТИ БЕЗ ЗАВАРКИ С ОРИГИНАЛНА БОЯ :icon_lol 3000лв!!!!!

Много тъпо мнение. :thumb_down
Ако някой ден купуваш от мен нещо, гледай ВНИМАТЕЛНО, щом имаш глава на раменете си!

Ти к'ъв си бе?
За да квалифицираш дадени мнения дали са тъпи или остри, и ти като всички останали си в едно стадо щом някой се нахвърли върху някой и всички се втурват, иначе сте мишчици и мравчици, такъв тип хора в дивата природа се определят като чакали или мършояди!!!!!

Носи си ГЛАВАТА НА твоите рамене и чакай да те предпази Влади777 или друг!

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Пон 09 сеп 2013 7:44

... и се започна ... no comment
Николайчо, разбрах кой си и вече съм наясно кой ми е продал джантите. Така, че ако има нещо да казваш казвай защото профилчето ти на ГУРУ във форума има вероятност да замине. ...

... допреди това не е бил наясно, вече всичко му е ясно и знае кой съм и как изглеждам. Но както и да е успя да ме "усере".

... това вече е било, сега ще кажеш ли цената и данните или сам да ги диря ?

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Пон 09 сеп 2013 7:50

x15 написа:Този Guru уж голям прадавач, голямо име а на всичките 8 профила взети заедно има-няма 150 мнения и то половината от тях в тази тема :Mr Green Fun

Гледай само моя guru , в него са много по-малко, и защо ли? може би защото не обикалям като цветарка да се предлагам навсякъде нали?

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 09 сеп 2013 8:25

doaiena написа:Ти к'ъв си бе?
За да квалифицираш дадени мнения дали са тъпи или остри, и ти като всички останали си в едно стадо щом някой се нахвърли върху някой и всички се втурват, иначе сте мишчици и мравчици, такъв тип хора в дивата природа се определят като чакали или мършояди!!!!!

Носи си ГЛАВАТА НА твоите рамене и чакай да те предпази Влади777 или друг!
Аз съм "никой", който казва това, което мисли, и не се репча на непознати във форума. Обидите, които "сипваш" само показват какво се случва между ушите ти.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Пон 09 сеп 2013 8:31

guru написа:може би защото не обикалям като цветарка да се предлагам навсякъде нали?

Това действително го написа след като разказах приказката за лека нощ?

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пон 09 сеп 2013 9:00

myrshavija написа:Ако някой ден купуваш от мен нещо, гледай ВНИМАТЕЛНО, щом имаш глава на раменете си!

myrshavija написа:Много тъпо мнение. :thumb_down!

myrshavija написа:Аз съм "никой", който казва това, което мисли, и не се репча на непознати във форума. Обидите, които "сипваш" само показват какво се случва между ушите ти.

Аз не знам какво се случва между моите уши, но между твоите има липса на памет или по точно казано избирателно запоняне на събития!
Точно "Репченето" казано на жаргон, което споменаваш или както се произнася на Български език, думата, която търсиш се казва "Заплашване" я има точно в твоите думички цитирани в началото на текста, а именно заплашително ти изказване "гледай ВНИМАТЕЛНО" и квалификационното ти изкаване "Много тъпо мнение"!!!!

Така, че не аз заплашвам непознати и не квалифицирам мнения, аз споделям мое такова!
Всички обвинения до момента са дескредитирани за да може да се заеме точна позиция по казуса!!!!!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 09 сеп 2013 9:10

doaiena написа:Всички обвинения до момента са дескредитирани за да може да се заеме точна позиция по казуса!!!!!
Ко речи? Модерни думички, които даже не знаем как се пишат, а и са използвани не на място?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”