Говорим си за оръжие!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dragomir1402
- Автомобил:
- Двигател:
DAXC написа:Vw_wV написа:Може да не вярвате ама у нас имам противотанков гранатомет(базука), нямам снаряди и незнам дали въобще работи това чудо. Ако има някой колекционер може да се раберем нещо, щото на мен не ми трябва
На служба КОС им трябва. Със сигурност ще прояват интерес
дано не четат форума, че направо ще им настръхнат косите на тия от кос. не нося оръжие, 5 години военно училище с ак47 и картечницата ми стигат.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
блоу
А за пистолетите ли питате..........................
Айде да си кажете мнението за стоп патроните аз съм им голям фен що трябва да убиваш?Посини му дупето да се сеща.Гадното е че са забранени правилно ли е това и защо?
Много по-добре е да носиш с стоп патрони отколкото боен или газов.
Айде да си кажете мнението за стоп патроните аз съм им голям фен що трябва да убиваш?Посини му дупето да се сеща.Гадното е че са забранени правилно ли е това и защо?

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: блоу
amikus написа:А за пистолетите ли питате..........................
Айде да си кажете мнението за стоп патроните аз съм им голям фен що трябва да убиваш?Посини му дупето да се сеща.Гадното е че са забранени правилно ли е това и защо?![]()
![]()
колега стоп патрона до 7 метра е много по опасен и няма да ти посини задника а ше те очисти на място
боен патрон ако те удари да речем в рамота ранявате може да влезе излезе шият те незасегне ли нещо важно или главна кръвоносна артерия не е толко опасно
докато стоп патрона представлява торбичка със сачми лети удря те в рамото сачмите се разпръсват и ти разкасват половината тяло и си аут......
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
XIKS написа:amikus написа:А за пистолетите ли питате..........................
Айде да си кажете мнението за стоп патроните аз съм им голям фен що трябва да убиваш?Посини му дупето да се сеща.Гадното е че са забранени правилно ли е това и защо?![]()
![]()
колега стоп патрона до 7 метра е много по опасен и няма да ти посини задника а ше те очисти на място
боен патрон ако те удари да речем в рамота ранявате може да влезе излезе шият те незасегне ли нещо важно или главна кръвоносна артерия не е толко опасно
докато стоп патрона представлява торбичка със сачми лети удря те в рамото сачмите се разпръсват и ти разкасват половината тяло и си аут......
- И още със стоп-патрон ако не намерят гилза даже и пистолета ти да е регистриран няма как да го идентифицират

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теодор написа:XIKS написа:amikus написа:А за пистолетите ли питате..........................
![]()
докато стоп патрона представлява торбичка със сачми лети удря те в рамото сачмите се разпръсват и ти разкасват половината тяло и си аут......И още със стоп-патрон ако не намерят гилза даже и пистолета ти да е регистриран няма как да го идентифицират
![]()

- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Искам и аз да се включа, та за калашника наистина много добро орьжие но за времето си, сега в момента има каде по добри пушки. Но мисьлта ми беше друга, калашника е откраднат през втората световна от немците , германската пушка се е казвала ЩУРМГЕВЕЕР. После руснаците го разработват до това положение, и като се има в предвид добрите му родители и резултата е на лице АК-7,62-сьздаден за да побеждава в боя. Откраднали са една броика точно преди да Хитлер да я патентова, била е в процес на разработка. Някои ако се интересува или не вярва мога да му пусна материали на лц.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
slavi ivanov slavov написа:Искам и аз да се включа, та за калашника наистина много добро орьжие но за времето си, сега в момента има каде по добри пушки. Но мисьлта ми беше друга, калашника е откраднат през втората световна от немците , германската пушка се е казвала ЩУРМГЕВЕЕР. После руснаците го разработват до това положение, и като се има в предвид добрите му родители и резултата е на лице АК-7,62-сьздаден за да побеждава в боя. Откраднали са една броика точно преди да Хитлер да я патентова, била е в процес на разработка. Някои ако се интересува или не вярва мога да му пусна материали на лц.
интересни неща говориш.... в момента има къде къде по-добри пушки... да има по-точни за сметка на надеждност и сила, има по-силни за сметка на размер и тегло. Нямам никакво намерение да споря с теб за това, но ми намери друго оръжие, което тежи 3 кила, стреля безпогрешно, независимо дали е току що произведено, или е е въргаляло 10 години в пясък и кал, издържа на всякакви издевателства, евтино е за производство и патроните му са най-често срещани като калибър, което значи че дори и да останеш без патрони шанса да ги намериш при врага е доста голям
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Cyberloner написа:slavi ivanov slavov написа:Искам и аз да се включа, та за калашника наистина много добро орьжие но за времето си, сега в момента има каде по добри пушки. Но мисьлта ми беше друга, калашника е откраднат през втората световна от немците , германската пушка се е казвала ЩУРМГЕВЕЕР. После руснаците го разработват до това положение, и като се има в предвид добрите му родители и резултата е на лице АК-7,62-сьздаден за да побеждава в боя. Откраднали са една броика точно преди да Хитлер да я патентова, била е в процес на разработка. Някои ако се интересува или не вярва мога да му пусна материали на лц.
интересни неща говориш.... в момента има къде къде по-добри пушки... да има по-точни за сметка на надеждност и сила, има по-силни за сметка на размер и тегло. Нямам никакво намерение да споря с теб за това, но ми намери друго оръжие, което тежи 3 кила, стреля безпогрешно, независимо дали е току що произведено, или е е въргаляло 10 години в пясък и кал, издържа на всякакви издевателства, евтино е за производство и патроните му са най-често срещани като калибър, което значи че дори и да останеш без патрони шанса да ги намериш при врага е доста голям
ак е оръжие за редовната армия на по-бедните държави....точно поради причините които изброяваш......
спец части и заможните държави не го ползват

- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”