Какво Ви става?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 12 апр 2007 15:08

silent написа:Съгласен съм с автора на темата... не ми се нравят и на мен много неща и се спасявам поединично... с рядко писане... не ми се нрави тая милиционерщина...и по-зле ще става...

милиционерщина ли е факта, че примерно твоят профил има хем автомобил в гаража, хем в местожителството..?
толкоз ли не разбрахте, че квот напишете, това ще четете..
това ще четат и "новите" потребители..

що някой кат не му писна, не написа една убава тема.. как се ползва тръсачката, как какви опции да се използват, не допълни FAQ или нещо от сорта..?
що подобно нещо се прави от единици хора... и мамка му и връзки вземат, че стават модове...?
ам?

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Чет 12 апр 2007 15:18

Много се изписа по тази тема, решение няма .... аз обаче имам две предложения ... надявам се на отговор ... а още повече се надявам в тях някой да види частично решение на проблема ... но преди това да споделя моето мнение....значи:

1) харесва ми идеята форума да е стого насочен и сух в техническите му раздели ... това е целта ... въпрос => мнение => отгвор => решение ... и дано помага и на други.

2) "провери в търсачката" = спам в по-големият процент от случайте ... ако толко ви дразни, че някой нов или стар юзер пита за пореден път - не му отговаряйте ... той рано или късно ще се принуди да потърси ... ако пък сте хора със свободно време - потърсете с него и му дайте линк ... а после усмивки и стиснати ръце

3) КУПУВА/ПРОДАВА ... абсолютно съм съгласен със сериозно модериране там ... пълно е с глупости и ненужни мнения ...

4) ОФФ-Топик ... съгласен съм, че прилича на кочина ... но това е офф ... малко или много на някой му хрумне нещо и реши да го сподели ... може да не е техническо .. може да е хипер лично ... но това е положението ... ако никои не го интересува никои няма да отговаря и темата си отива в забрава ... не може модераторите да заключват теми защото щели да се превърнат в спам, а в същото време да пускаме теми, че незнам койси бил умрял или незнам какваси глупост била
открита ...

В Заключение ... харесва ми форума и имам следните предложения

1) нека в ОФФ-а да има всеки ден по една спам тема .... какво лошо ще направи ???? ако в заглавието е ясно, че е спам дори няма да пречи на търсачката.... пък ако искате триите темата 2 дни по късно ... колко ще ви натовари още 1 дилйит на ден ... а като се замислим това може да спести доста други глупави теми ... ако хората можеха да си пишат всяка простотия която им хрумне в 1 тема ... не виждам смисъл да разпускаме кайша само в петък ... нека сме строги със спам-а но да предлагаме едничка тема в който той да е разрешен....

2) да се направи архив с полезни теми ... ще услесни доста нещата ... ако имаме архив ще може ОФФ топика да си стане истински ОФФ ... ще му сложим автоматичен дилиит за теми по-стари от 5 дни (като в купува /продава) а евентуалните качествени неща ще останат в архив ... по този начин няма да има толко сериозна нужда от модеиране в ОФФ-а

... ми това е ... нядявам се някой да прочете написаното (имайки предвид че съм закъснял с 9 страници)

Поздрави

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 12 апр 2007 15:21

tankishev написа:2) да се направи архив с полезни теми ... ще услесни доста нещата ... ако имаме архив ще може ОФФ топика да си стане истински ОФФ ... ще му сложим автоматичен дилиит за теми по-стари от 5 дни (като в купува /продава) а евентуалните качествени неща ще останат в архив ... по този начин няма да има толко сериозна нужда от модеиране в ОФФ-а

... ми това е ... нядявам се някой да прочете написаното (имайки предвид че съм закъснял с 9 страници)
Поздрави

ми хайде де..
действайте..

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=37409
защо само ние да се кахърим..
по въпроса за повтарянето на едно и също.. ей за тва търсачката намира милион и един резултата..!!!!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 12 апр 2007 15:22

tankishev написа:1) нека в ОФФ-а да има всеки ден по една спам тема .... какво лошо ще направи ???? ако в заглавието е ясно, че е спам дори няма да пречи на търсачката.... пък ако искате триите темата 2 дни по късно ... колко ще ви натовари още 1 дилйит на ден ... а като се замислим това може да спести доста други глупави теми ... ако хората можеха да си пишат всяка простотия която им хрумне в 1 тема ... не виждам смисъл да разпускаме кайша само в петък ... нека сме строги със спам-а но да предлагаме едничка тема в който той да е разрешен....

е тогава спама ке умре съвсем
отдавна го говоря за справяне със спама :lol:

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Чет 12 апр 2007 16:14

Готина темичка!

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: :))

Мнениеот wili98 » Чет 12 апр 2007 16:17

Perso написа:Готина темичка!

което ме подсеща, че аватара ти е прилично голям.
Моля направи го не по-голям от 150х150pks

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:)))

Мнениеот Perso » Чет 12 апр 2007 16:35

Той си е така от много време.
Ти сега ли го видя?
Някой да знае очен лекар?

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Чет 12 апр 2007 17:05

Абе колеги потребители замислете се и ние имаме вина и ние си поспамкваме от време на време не може някои да е пуснал сериозна тема и ние да почваме да си говорим вътре за щуротии първо прецакваме колегата който е пуснал дадена тема и второ я превръщаме в спам тема може би ако положим усилия и се стегнем ще видите че броя на заключените теми ще е по малко разбира се ако те не се е изчерпала и автора и не помоли за заключване
В случая съм зад гърба на МОДОВЕТЕ
Изображение

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 12 апр 2007 17:58

baTkoTo написа:В случая съм зад гърба на МОДОВЕТЕ
Изображение

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=37749

Е тва е най-голямата и безмислена спам тема....що не я заключи някой.....че даже и "важна" ...... :gives:

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Чет 12 апр 2007 18:20

Ето за какво ви говоря

темата е :
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=43360

ето и едно спам постче:
Ludia написа:аххахаах, ама добре че му криеш номера в заглавието :lol: :lol:

И после се сърдим еми така от една нормална тема става спам тема
ако няма какво да напишете по темата по добре не пишете и не прецаквайте автора

ПП. Лудиа сорри не искам да те обидя с този пост!!!

та така още 5 човека като се изръсят с по един такъв пост и става тотална спам тема и после защо се заключват
отговора май вече можете и сами да си го извадите...

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Чет 12 апр 2007 18:24

wili98 написа:Не съм длъжен да оправям темите или заглавията на никой.

A какво си длъжен тогава да триеш и да заключваш ли?????С тези думи сам казваш че не си вършиш работата като хората. :idea: :idea: Вместо да триете и заключвате да бяхте оправяли заглавия и помагали на неопитните(защото това е ролята на модератора) и нямаше да има постоянно теми против модерирането,не мислиш ли???????

модерирам по начин, който ми е по-удобен... и това е мое право.

Кой те е карал да си модератор като нямаш желание??????

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 12 апр 2007 18:24

ха, не се обиждам ни най-малко......
то пък точно от твоята забележка ако се обидя.... :shock

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Пет 13 апр 2007 10:49

Ейййй, голем спам стана !

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 13 апр 2007 11:45

gti написа:
wili98 написа:Не съм длъжен да оправям темите или заглавията на никой.

A какво си длъжен тогава да триеш и да заключваш ли?????С тези думи сам казваш че не си вършиш работата като хората. :idea: :idea: Вместо да триете и заключвате да бяхте оправяли заглавия и помагали на неопитните(защото това е ролята на модератора) и нямаше да има постоянно теми против модерирането,не мислиш ли???????

модерирам по начин, който ми е по-удобен... и това е мое право.

Кой те е карал да си модератор като нямаш желание??????

длъжен съм да съблюдавам правилата да се спазват..
мерките които предприемам са лично мой избор, базиран на времето с което разполагам и мога да отделя..

да видя някъде да съм казал, че нямам желание..
напротив.. имам достатъчно.. но не и да върша нещо щот някой друг го мързи, или не ще да си размърда мозъчните клетки..

но важното е да се ручи...
айде да не давам примери.. че хептем.. ще се оспамим.

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 13 апр 2007 15:55

wili98 написа:длъжен съм да съблюдавам правилата да се спазват...

Еми да вие не модерирате вие налагате правила и то по най-сухарския начин. :idea: :idea:

wili98 написа:мерките които предприемам са лично мой избор, базиран на времето с което разполагам и мога да отделя..

да видя някъде да съм казал, че нямам желание..
напротив.. имам достатъчно.. но не и да върша нещо щот някой друг го мързи, или не ще да си размърда мозъчните клетки..

Щом не можеш да се мотивираш да намериш достатъчно време ,за да си вършиш работата като хората ,значи нямаш достатъчно желание.Недей модерирането да го изкарваш толкова тежка задача,нито някой те изкарал да косиш на полето нито да копаеш в някоя мина,много добре знам колко време отнема,освен това не си сам тук. :idea: :idea: :idea:

wili98 написа:но важното е да се ручи...

Естествено че ще се ручи,всеки уважаващ себе си човек като го настъпят ручи и ти ручеше преди да станеш модератор. :idea: :roll: mhihi mhihi mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”