betaserk написа:Нямам такива спомени и се радвам, че нямам, защото като падна тая глупост бях на 10 години. Заради тия крадливи и подмазващи времена сме на това положение сега! Калеко ми беше някакъв член на партията ли какво беше незнам "подмазвач" и къщата му навремето беше изпипана до последния детайл а моите родители които не обичаха да се подмазват живееха бедно и едвам сързваха двата края. Към 2001 година калеко ми започна да се спуска по колелото и стремително падаше надолу и падна на дъното, не че съм му се подигравал, напратив съжалявах го а тези които нямаха вече започваха да си стъпват на краката, не с подмазване, не с крадене а с работене и то здравата. Та на въпроса, не не ми липсват, радвам се че повечето комунисти умряха и някой ден няма да остане никой![]()
Тогава хората нямаха нищо, само онези които крадяха и се подмазваха имаха, сега може да има всеки които иска да успее в живота, още тяхното поколение се напива до припадак и пуше до смърт, така бяха промити за да се оттърват от хората, беше един ужас и само съжалявам хората които живееха тогава и си изгубиха живота без да видят и усетят какво е свободата!
Колега, за България е валиден принципа, че зад всяко богатство стое минимум 1 престъпление. С работа и то здравата има прокопсали хора предимно в големите градове като София. Паднали на дъното комунисти няма, освен ако не са си "ритнали торбичката" сами. Хората които живееха тогава и си изгубиха живота без да усетят свободата, сигурно са дали от себе си поне малко, за теб.

(BTW в Северна Корея са позволени само 28 вида прически)
- на всяко идване лятото носеше Тофи-Фии - любими и до ден-днешен. Между другото - техният вкус се е запазил въпреки годините (за разлика от нашенските, които нямат нищо общо).