Новата бензиностанция Марешки?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Re: Новата бензиностанция Марешки?
Ами ето, и в Пловдив можете да бойкотирате големите вериги, и всички да се изсипите на тези две колонки, и да чакате чинно. Друг е въпроса дали има капацитет тази бензиностанцийка да обслужва целия град, като количество гориво става въпрос
. Марешки доказа, че може да обслужи целия град, затова го преекспонираме, както казваш, и виждаме какво се случва с останалите вериги.
- joro_kem
- VW експерт

- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
случаят с въпросната "бензиностанция" е маалко по-различен! попитайте за касова бележка или фактура и вижте пак цената. 

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:Да се надяваме, че до лятото в цяла България ще имаме горива на европейски цени, а не на руски.
Да се надяваме, че през лятото литър бензин в Европа няма да струва 40 рубли
.- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Или 23 ИДИЛ динара....
-
KOKO ГЕОРГИЕВ
Vlad777 написа:. В България се доставят от Русия и най-скъпите горива и най-скъпия природен газ.
Тук вината е на нашите мили родни политици, които разрешават подобни безобразия.
При газта причината е в зле договорените цени и съгласието за тях от българска страна.
При нефтопродуктите причината е в пълното бездействие на държавните органи, с чието мълчаливо одобрение се внася нефт за преработка на много по-високи от борсовите цени и след това добитите нефтопродукти за изнасят на голяма загуба, което за по-дълъг период от време трябва да се санкционира по особено драстичен начин.
Днес в предаване на Нова ТВ Мартин Димитров и Румен Гечев обещаха да подхванат съвсем сериозно въпросът с прословутите акцизни складове и да видим какво ще стане.
Говорителят на КЗК Марио Гаврилов, който въобще не прилича на нормален човек, а по скоро на пълен дебил упорито не искаше да отговори чия собственост са акцизните складове при положение, че Гечев му каза, че тази справка се прави за 5 минути, а не от началото на август и до ден днешен не била приключила по думите на изчадието-говорител на КЗК.
Излиза, че тези складове били много секретни бре!
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Днес в предаване на Нова ТВ Мартин Димитров и Румен Гечев обещаха да подхванат съвсем сериозно въпросът с прословутите акцизни складове и да видим какво ще стане.
Голямо изказване направи. Тия двамата "да подхванат" нещо и да вземе да стане е все едно Цар Киро да стане спонсор на домове за сираци и да раздава пари на бедните. Каквото и да са казали може да си сигурен, че нищо няма да направят освен празно плямпане.
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Точно Мартин Димитров се свърза с мен, след като преди време публикувах истината за цените на горивата в Европа. От тогава той е единствения човек, който всяка седмица има изява по тази тема и я поддържа жива, ВЪПРЕКИ усилията на други сили да я заметат под изтривалката.
Не разбирам как може да говорите против единственият депутат в България, който се опитва да постигне справедлива цена за горивата?!?!! КОЙ друг е говорил открито по въпроса и не се отказва, въпреки съпротивата на институциите? Кой? Овце!
Не разбирам как може да говорите против единственият депутат в България, който се опитва да постигне справедлива цена за горивата?!?!! КОЙ друг е говорил открито по въпроса и не се отказва, въпреки съпротивата на институциите? Кой? Овце!
Не знам колко си респектиран от него, но всичките години докато водеше СДС освен празен популизъм друго не съм видял. За Румен Гечев по-добре да не навлизаме в коментари, че ако и от него се възхищаваш не знам какво ще мисля за теб.
- Vlad777
- King of the Road

- Контакти:
Това ми е поста от 2ри март 2015:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153659918243642&set=a.70049053641.95414.771218641&type=3
Естествено, респектиран съм от всеки, който се осмели да каже в парламента, това което съм написал на 1-ва страница на темата и да поиска сметка от управляващите!
http://www.parliament.bg/bg/topical_nature/22724
При това не веднъж и не кампанийно. Темата е толкова жестока и толкова важна, че телевизиите би следвало всяка божа вечер да започват с водеща новина "Цените на горивата в България ВСЕ ОЩЕ са сред НАЙ-ВИСОКИТЕ в Европа". И ето има един човек, който вече повече от 6 месеца единствен повдига въпроса и се бори с вятърните мелници. Аз карам кола всеки ден. Купувам си хляб и мляко, чиито цени също зависят от горивата. Всичко зависи от горивата! Респект естествено!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153659918243642&set=a.70049053641.95414.771218641&type=3
Естествено, респектиран съм от всеки, който се осмели да каже в парламента, това което съм написал на 1-ва страница на темата и да поиска сметка от управляващите!
http://www.parliament.bg/bg/topical_nature/22724
При това не веднъж и не кампанийно. Темата е толкова жестока и толкова важна, че телевизиите би следвало всяка божа вечер да започват с водеща новина "Цените на горивата в България ВСЕ ОЩЕ са сред НАЙ-ВИСОКИТЕ в Европа". И ето има един човек, който вече повече от 6 месеца единствен повдига въпроса и се бори с вятърните мелници. Аз карам кола всеки ден. Купувам си хляб и мляко, чиито цени също зависят от горивата. Всичко зависи от горивата! Респект естествено!
"и да поиска сметка от управляващите" - и какво, дадоха ли му сметката или оня продължава да се упражнява?
- Vlad777
- King of the Road

- Контакти:
Не. Не му дадоха. И затова той пак ги пита. И пак. И тази сутрин пак. Това е единствения политик, който повдига този въпрос и изобщо прави нещо.
Посочи ми кой друг депутат не си е заровил главата в пясъка и коментира цените на горивата и безобразията на руската рафинерия в България?
Посочи ми кой друг депутат не си е заровил главата в пясъка и коментира цените на горивата и безобразията на руската рафинерия в България?
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:Това е единствения политик, който повдига този въпрос и изобщо прави нещо.
Евтин популизъм. Стига вече. Лесно е да се говори. Очаквам действия, не приказки.
-
Liminat
- Автомобил: VW
- Двигател:
Vlad777 написа:Не. Не му дадоха. И затова той пак ги пита. И пак. И тази сутрин пак. Това е единствения политик, който повдига този въпрос и изобщо прави нещо.
И да не е направил нещо положително, като говори, изобщо кой ли го взема на сериозно тоя паляк... Ако някой направи нещо стещу високите цени на горивата, е единствено аптекаря от Варна, и нито е депутат, нито му предстоят избори.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:Не. Не му дадоха. И затова той пак ги пита. И пак. И тази сутрин пак. Това е единствения политик, който повдига този въпрос и изобщо прави нещо...
Още в средновековна Европа е съществувала длъжността на кралския шут. Той е бил, общо взето единственият, който е можел да каже всякаква истина в лицето на краля. Изпълнявал е важна социална функция, блоу-офф вентил на системата, който е преобразувал натрупаното обществено напрежение в безобидно "Фссссссст...", след което и вълкът цял и агнето изядено
. Демокрацията тунингова системата така, че вече е възможно да си изберем шута за крал
. Което и правим регулярно... от известно време насам
.P.S. Понеже гледам се спряга името Румен Гечев, може би много хора са забравили, че същият се подвизаваше като зам премиер и министър на икономическото развитие в кабинета на другаря Жан. По- възрастните сигурно си спомнят как зрелищно приключи кариерата му ...на 3 януари 1997-ма...

Последна промяна от icoico на Съб 14 ное 2015 9:53, променено общо 1 път.
- Vlad777
- King of the Road

- Контакти:
Проблемът с горивата в България може да се реши именно чрез предлаганите законодателни промени:
- Намаляване на административните пречки за изграждане на акцизни складове, където в момента има монопол;
- Разрешаване на ползването на данъчни складове в съседни страни от ЕС - Румъния, Гърция;
- Задължаване на Лукойл да използва монтираните уреди за отчетност.
Част от тези мерки бяха предложени в законопроект и познайте какво се случи:
Законопроекта:
http://www.parliament.bg/bg/bills/ID/15553/
Резултат:
Ама вие плюйте този, който иска промяна, а не тези, които ядат и пият и играят карти с Валентин Златев и после гласуват в подкрепа на неговия монопол.
- Намаляване на административните пречки за изграждане на акцизни складове, където в момента има монопол;
- Разрешаване на ползването на данъчни складове в съседни страни от ЕС - Румъния, Гърция;
- Задължаване на Лукойл да използва монтираните уреди за отчетност.
Част от тези мерки бяха предложени в законопроект и познайте какво се случи:
Законопроекта:
http://www.parliament.bg/bg/bills/ID/15553/
Резултат:
12 ноември 2015
Депутатите не приеха предложението на РБ държателите на данъчни складове да публикуват официално в интернет свободната вместимост на своите бази и цените за съхранение. Според депутата Мартин Димитров тази стъпка ще засили конкуренцията при търговия с горива, тъй като ще се увеличи вноса, когато цените са ниски, а търговците няма да бъдат изнудвани от монополисти на складове. Държателите на складове няма да могат да отказват да приемат количества за съхранение, ако имат възможност, предложи Димитров. Той отново напомни, че българите купуват най-скъпите горива в ЕС.
Според Менда Стоянова обаче предложението противоречи с основни закони и най-вече този за търговската тайна.
Депутатите от ГЕРБ гласуваха против предложението на РБ и то не бе прието.
Ама вие плюйте този, който иска промяна, а не тези, които ядат и пият и играят карти с Валентин Златев и после гласуват в подкрепа на неговия монопол.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”