Tyan написа:нормален обикновен човек набор 47ма година.... успял да създаде нещо голямо само на база собствения си труд ..дори въпросния човек е останал сирак съвсем малък и се е изхранвал сам и е завършил висшето си чак тридесет годишен ..и въпросният човек вместо да си вземе 25000 хиляди извънредна печалба за последното тримесечие ги раздаде извънредни по 500 лева на всичките 40 работника като дори пое всички удръжки за негова сметка ..... същия човек е оставен без работа от брилиантното правителство на Иван Костов и се е занимавал през годините с производство на чинии за чупене в таверни, с внос на маслини, с ресторантъорство, с професионален кетъринг ..... и никога не се е оплаквал нито е нервничил и ми е дал солидна основа и образование за да мога аз сега да работя на две добри места и да нямам основание да плювам по държавата .... и едвали някога ще мога да му се отблагодаря ...но поне ще се постарая да се грижа за него на старини и да възпитам правилно децата си и да се скъсам от работа защото така трябва ...и когато поема нещата който той е създал а това ще стане съвсем скоро защото човека е на години ще си скъсам гъза от бачкане ....... защото идеите и целите се преследват...... и не се казва ..... имам надежди и мечти, а се казва имам начини и цели ....... .........................
Ще си го скъкаш от бачкане ама има за какво,когато един човешки живот се преборил затова преди тебе и ти само трябва наготово да поемеш щафетата,ами ние които нямаме какво да наследим-какво

Да бачкам като луд,за да може през 2048г. сина ми да наследи бизнеса ми и да си скъса от бачкане/ми аз тогава на 60г за какво са ми пери и прочие/-то така лесно-и аз да съм като теб и аз няма да мисля за чужбина,а ще си налягам парцалите тука и ще бачкам ама ще знам за какво е/но нямам такава екстра и следователно не ме удовлетворява заплата от 600лв,което е повече от прилично за П-в,не че е макс. таван,но..... и затова ще бегам пък ще видим после