С поклон и усмивка пред родния Северозапад:)-
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: С поклон и усмивка пред родния Северозапад:)-
Прайме се дееба на врътоглави 

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Е то от там сме все убави ора.
ей тая тема ме разбива
ей тая тема ме разбива
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
shery_86 написа:ей ора,па я сам от Вършец бе! Па от по-лани сам у София по бачканйе! айде със здраве!
Малий па къде там некои че фрли толко пари по колата си бе.. Ти нещо на шъшкъни ни праиш

Иначе я съм останал с едно убаво впечатление от Вршец... Отиам и седам у неква кръчма (некъв гараж беше, отгоре). Викам си рикия и салата, носат ми 100гр рикия. Викам убаво, барем ме е разбрала, че голема сакам. Отварам менюто - малка (100гр) голяма (200гр).
Та те така...
- shery_86
- Автомобил:
- Двигател:
Те точно у Връшец е праено убавото Поло! Щом викаш е било гараж треа да е "Лозата" при баба Тотка,нема такаа мазна кръчна кат таа! 

-
- Автомобил:
- Двигател:

18+
из северозапад.орг

Ей, да го еба, и я са сетих за еднъ история дек нема млогу общу с исклесаното до тука, ма да ви реча и я. Беаме у Софеа с един гламер, ама беше негде 95 да го еба и са качваме у един транвай, баш на централни али. И са качва един цепеняк, ма ти казвам брате кат ги видех гащите сами ми паднаа. И седа она бъш зад ватмано, на тия седалкете дек са за инвалиде и бременни. И баш преди а са затвори вратницата на транваю кат са изниза отнекъде един бабишкер, ма ти каам с две торби У ръце ма са изниза като бит циганин по орничака. И са качи деба макя и деба и пустиняка. И кат застана тоа сомнамбул до мачока и и вика - "Я стани ма - тука а за възрасни ора и бременни". Па тя вика:
Ми аз снощи съм правила секс отде знаеш, че не съм фанала?
А тоа изклесък де бех с него вика: Ама ооу, тава место а за бременни не за ебани, да ти еба макята!
И те така, да го еба."
"Еееее па ми стана драго бряяяяя! И мойте простотии са на прЪва страница дагоеба! Язе да има ка ше пОчерпа! И ше са стАрая повече! И да не зема а са нАсера от кеф а?
Сега че ви каем за едни братя лъжци от съседно село-като биле малки са качиле на една череша у съседен двор да муат ама кво напраиле и счупиле връа на черешата. Апа комшийката неква бабичка урунгел и ше ги издаде на баща им та ше ги млати.Прибира са он вечерта и те превариле бабека,викат-тате днеска да знаеш кво стана, мина един аероплан толкова ниско че удари връа на черешата! А баща им-вие сте бахти лъжците ка така? Малките викат верно бе тате-даже са показа аеропланджията през прозореца и вика "Копеленцаааа мааайка ви шееба!" "
"А един от село, къде за нйего нема грозна жена и лошо пиенйе, веднъж гледа похотливо едно дебелшко девоче и вика: Малиии, тая ако е докачим че я разкръшим като варена кокошка!" Я му реко: "Мани тава бе, кво си са огледал, она лаз да е три пъти колко тебе, като те натисне и че пропаднеш като Орсоя. Ти вкус немаш ли?" А он каа: "Е къф вкус? Вкус има у устата- сОлено, кисело, благо, на уя къф вкус да имаш?""
"Говорат си у село двама и коментират едно минващо из улицата девоче. Единия каа:
- Абе, що не очегариш тава, я кви гъзаре е пущило и е сисесто таа жна. Я го не бе заглеждал до съга, ама убово е станало.
А другия каа:
-Бегай мани се с тея курвещляци, она лаз да а минала цело село. Баща ми да ме неа правил да ебем на ората пустиняците!"
Едни имали дъщера за жененье,манко поодрътела,къде триесе годин.
У същото време на виден селски пустиняк баба му го фали за младоженяк:"Нашиа е млого човечен!Куто се наюска,ич се не задева.
Ни се бие,ни фули...Сал се пули,пули,па си легне и не е некой претенциозен,къде завари..."
"А куто е трезен?"Така от юбопитство се поинтересувал бащата на
момето."Ееее!...Е па още не сме го виждали!Госпат да го узне!"
"Тъгъв,че моеме ли го видимо,да се опознаат?...
"Че мое,че мое! Ма требва да го почекате до напролет,че он полани улезна башче за манко у затвора!"
Значи седиме си неколко човека така и се разпрааме и по едно време минава един, ама фанал през кръста една мацка, с една рокличка и на токчета, да и се не нагледаш, като слънце ви казвам. На един от наште ми се насълзия очите и вика на другиа:
- Глей бе Саше, глей къв цепеняк бе, те това да го фанеш и да си отебеш за цел живот, мама му дееба. Ееей, ората ангели ебът, а ниа - влъци давиме...
А другия си избърсва лигите, къде му беа потекли и вика ама така едно пренебрежително:
- Абе баце, ти у това ли се огледА бе? Не го ли видиш, че е само шпригли и бризент и на човек не прилича? На мене да ми е нещо така по-зАфатно, а не да го ръгам у торба с кокали.
И друго се присети: Двама докери у пристанището са у престой, седат сутринта и гледат у работилницата телевизор и дават такова предаване за фитнес. Гледат и мълчат, по едно време единия вика на другиа:
- Бе Иване, глеам ги тиа и се чудим, тиа орица немат ли си дом неква работа така, дръва да си нацепат или кимур да си унесат? Що така, с тиа топузе, бадева отфръгат...
из северозапад.орг

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ако продължавате с безмисления спам скоро няма да имате тема въобще...
Няколко северозападнали модератора и един админ има, да вземат да почистят темата!
Няколко северозападнали модератора и един админ има, да вземат да почистят темата!

- Bratt
- Drivers wanted
- Автомобил: MKII
- Двигател: EZhko
Ора.. айде малко да се посъобразявате... делнах излишните употреби на полови органи...
и мислим не треа се стига до делканье на целата тема, м?.. па и работа ми създавате излишна
П.П. коментари приемам само на лично
и мислим не треа се стига до делканье на целата тема, м?.. па и работа ми създавате излишна

П.П. коментари приемам само на лично

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Северозападна дестинация за отпуск и почивка по време на криза

Ценоразпис за селски туризъм
Те го и ценорасписо, като у скобите съм турил пояснениа за по наясно.
ЦЕНОРАСПИС
Спане
У одаята с исглед накъмто барата – два лева на креват.
У одаята с исглед накъмто дворо – един и педесе пак на креват.
(и двете такси са независимо за мъжко ели за женско ама ако некоя ми фане окото моем да напрайм остъпка с некакви процентове)
Ядане
Закуска – пържени филий с кисело млеко една паничка.
Обет – пържена лютеница, пръжки с боб, картофена чорба и компот (секи път различно само компота е секогаш)
Вечера – яйцета на очи ели бъркани (секи път различно) и ена малечка шльокавица по желание на клиенто с мезе торшиа а летоска домат ели краставица.
Сичко наедно – два и педесе секи ден. (ако неко ден ми ареса компаниата може да отпущим по ена голема кайсиева за бес пари)
Хигиенски нужди
Ако некой му се прикъпе слочайно, може летоска у барата а зимъска у цинково корито с ладка вода от котел. И у двата случая претвиждаме търкане на гръб с кисе от назе. Ако търка Глигорица, таксата е лев и осемдесе, ако търкам язе таксата става лев и педесе що съм по-як.
Ако некой си мие забите, да си носи паста, що у Добролево немаме. Ние заран като се нажабурчиме с шльокавица и не завъждаме микробе. Сапун нема нужда да се носи, ние имаме ператен он се не пеняви като грацкия ама отмива добре.
Нужник си имаме у дворо и е екологически исправен. Секи път като се размерише та почне да люти на очите, му фъргам вар. За него таксата е двайсе стотинки на изхождане, става дума за голема нужда (леле а Натка расправа, че у градо зимат по педесе стотинки). Иначе пикането може и у дворо за бес пари ама гледай да не е у насадено.
Торизам и други заебавки.
Отиване (и завръщане) до гората за гъби ели е тека, само за расодка, с придрожвач (язе) – един лев натам и един лев навам, става на въпрос за пеша.
Ако е с яздене на магаре, таксата е секи път различно що требва да го пазарим от друк, що мойта магарица Живка е проклета и може да стане неко сакатлък. Ама нема да се върже повече от два лева нанатам и два лева нанавам сметам язе.
Посештение на хоремаго с придрожвач (язе) – педесе стотинки сичко, ама кво си викнеш на Витка ели Благой си плащаш оделно.
Ако викнеш нещо и на мене (ама да не е лимонада) таксата отпада. Апа ако тръгнеме сички тористе у група един е за бес пари ама вие че се разберете кой.
Издойване на коза (ели офца) с инструктор (Глигорица) – осемдесе стотинки.
Издойване на крава пак тека – лев и двайсе.
Цепене на дърва с манара и инструктор (язе) – два и педесе за кубик.
Копане с малечко мотиче у дворо – един и десет на фитириа (по грацки май се вика леха).
Копане със сащинска мотика на кукуруз ели лозе – два и двайсе на рет.
Чистене на кочината на прасето Гошко – осемдесе стотинки.
Изфъргане на тор от оборо до улицата – лев и четиресе на количка.
Други – наспорет клиенто.
(у други олизат Глигорица да ви пее като едете, ели язе да ви водим до казано да видите как се пече ракия, ели такива неща).
Забелешка Ако дойде чожденец ели чожденка в независимос от каде е в смисал на даржава, таксата веднъга се преобръща у еврота по същите цени. И да си водат превеждач.
Добре дошле у назе!
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Я виж каква тема си имаме тука... То и аз се вписвам до някъде
ама аз съм не от северозапад, а от "целиозапад". Демек мама е от Петрич (Калифорния), а татьо е от с. Соколаре до Бяла Слатина, а язе съм се пръкнал в Шопия. Та аз съм началото на нова порода: Шопомакедонец-северняк 

Последна промяна от radi_nrj на Чет 12 юни 2014 19:02, променено общо 4 пъти.
- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
radi_nrj написа:...
Та аз сън началото на нова порода: Шопомакедонец-северняк
Не си само ти - баба ми е от Македония (ама не от Петрич Калифорния

-
- Автомобил:
- Двигател:
losan написа:Диеееее зоя....чекай и я да улетим у таа убава темица дееба, има ли ломски ибрици тука негде беее
яле ме мене. Я съм от Лом. Ебати кефа като видох, че и тука е плъно с Пустиняци. удриииииии

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Re:
Bordiur написа:Родом от Оряхово, отгледан от власи у Козлодуй, и сега по неблагоприятни обстоятелства използвам диалекта по софииските улици.
Абе оти и я съм кат тебе. От Оряхово ,па детството се у Козлодуй

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нема мал от тоа край еееей само пустиняк и те тава а!кам ви бееpborissov написа:losan написа:Диеееее зоя....чекай и я да улетим у таа убава темица дееба, има ли ломски ибрици тука негде беее
яле ме мене. Я съм от Лом. Ебати кефа като видох, че и тука е плъно с Пустиняци. удриииииии
-
- Автомобил:
- Двигател:
хахахах Не сме ора, свиние у човешки дреи !!!! 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”