глупостиMarto0 написа:maiz написа:3 лева до лятото и 5лв до коледа.Всичко дигат ...това е положението.
Ами то за това все повече стават хората, които си изкарват колата само при пътуване.

п.п. а тея дето карат само в неделя.....

глупостиMarto0 написа:maiz написа:3 лева до лятото и 5лв до коледа.Всичко дигат ...това е положението.
Ами то за това все повече стават хората, които си изкарват колата само при пътуване.
Определено цената на горивата, не е проблем на българинаsanto_trafficante написа:глупостиMarto0 написа:maiz написа:3 лева до лятото и 5лв до коледа.Всичко дигат ...това е положението.
Ами то за това все повече стават хората, които си изкарват колата само при пътуване.я виж днес сутринта за какво задръстване става въпрос
някой да е минавал в посока Сточна Гара
кола до кола....
santo_trafficante написа:глупостиMarto0 написа:maiz написа:3 лева до лятото и 5лв до коледа.Всичко дигат ...това е положението.
Ами то за това все повече стават хората, които си изкарват колата само при пътуване.я виж днес сутринта за какво задръстване става въпрос
кола до кола....
п.п. а тея дето карат само в неделя.....![]()
Аз лично не съм забелязал намляване на трафика ... дори се е увеличил.Да днес на сточна беше ужас , от там минах в 8.40 тази сутрин.Marto0 написа:santo_trafficante написа:глупостиMarto0 написа:maiz написа:3 лева до лятото и 5лв до коледа.Всичко дигат ...това е положението.
кола до кола....
п.п. а тея дето карат само в неделя.....![]()
Не са глупости, около мен в квартала например много коли вече не се карат толкова редовно. Като говоря със собствениците казват, че това е причината. Иначе е вярно, че хората винаги ще отделят по нещо за гориво, това е като с алкохола и цигарите.
maiz написа:Аз лично не съм забелязал намляване на трафика ... дори се е увеличил.Да днес на сточна беше ужас , от там минах в 8.40 тази сутрин.
bobo7 написа:Определено цената на горивата, не е проблем на българинаsanto_trafficante написа:глупостиMarto0 написа:maiz написа:3 лева до лятото и 5лв до коледа.Всичко дигат ...това е положението.
кола до кола....
Pichaga написа:bobo7 написа:Определено цената на горивата, не е проблем на българинаsanto_trafficante написа:глупостиMarto0 написа:maiz написа:3 лева до лятото и 5лв до коледа.Всичко дигат ...това е положението.
кола до кола....
![]()
![]()
![]()
![]()
Сточна гара е АДДДД
това е заради моста на Раковска
просто избягвайте тоя път
аз нямам шанс
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 59 госта