имам едно питане.
преди 2 седмици кротко си лових на р. Росица до Севлиево. нещеш ли, цъфнаха трима (!) горски и ми написаха акт - имало забрана за риболова в Габровска област (от 29.07.2007) заради маловодието.
аджеба, аз как да знам, че има такава заповед?
питането ми е: някой има ли представа каква е възможната санкция в такъв случай?
За Риболовците
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
За съжаление законът оправдава подобни ситуации,защото съгласно него незнанието на даден нормативен документ не те оневинява.
Е ...те точно това са използвали.Кой знае къде е публикувана тази заповед,ама закона ги оправдава и им дава право на съответните действия....
Абе какво се мъчите с тези река...във Варна кефала,иларията и платерината са полудели,скоро ще дойде и еснният сафрид,карагьозче чат - пат може да ти целуни чепарето,паламуда и него го дебнем вече.....леферът и чернокопът вече щъкат насам натам.....каята(попчета по вашему) също не е спирала да хрупа ,а зарганата!!!!-еееех зарганата!!!!!.....и няма горски има само морски!Лови и се радвай!Никой не ти иска билет.....
Е ...те точно това са използвали.Кой знае къде е публикувана тази заповед,ама закона ги оправдава и им дава право на съответните действия....
Абе какво се мъчите с тези река...във Варна кефала,иларията и платерината са полудели,скоро ще дойде и еснният сафрид,карагьозче чат - пат може да ти целуни чепарето,паламуда и него го дебнем вече.....леферът и чернокопът вече щъкат насам натам.....каята(попчета по вашему) също не е спирала да хрупа ,а зарганата!!!!-еееех зарганата!!!!!.....и няма горски има само морски!Лови и се радвай!Никой не ти иска билет.....
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
да, знам, че незнанието на даден нормативен документ не те оневинява. аз нямам нищо против тази заповед. интересно ми е дали и друг се е сблъсквал с нея и какви са били последствията.
в интерес на истината, хората бяха много любезни и добронамерени. просто си вършеха работата. малко ме е яд само, че бомбаджиите и мрежарите остават безнаказани, а ловят дребната риба като мен
ех, джокер, джокер, мислиш ли, че не ми се идва на моренцето пак... ама далечко...
в интерес на истината, хората бяха много любезни и добронамерени. просто си вършеха работата. малко ме е яд само, че бомбаджиите и мрежарите остават безнаказани, а ловят дребната риба като мен

ех, джокер, джокер, мислиш ли, че не ми се идва на моренцето пак... ама далечко...
Последна промяна от Bob.Baev на Вто 28 авг 2007 11:21, променено общо 1 път.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Боб.Баев написа:в интерес на истината, хората бяха много любезни и добронамерени. просто си вършеха работата. малко ме е яд само, че бомбаджиите и мрежарите остават безнаказани, а ловят дребната риба като мен![]()
абе мани го джокера, той от терасата ги лови кефалите.....

аз за 7 дни на созопол, никой не видях да хване нещо различно от попче. само чаках някой да извади кефал да разпъвам и аз, цъ

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Ludia написа:Боб.Баев написа:в интерес на истината, хората бяха много любезни и добронамерени. просто си вършеха работата. малко ме е яд само, че бомбаджиите и мрежарите остават безнаказани, а ловят дребната риба като мен![]()
абе мани го джокера, той от терасата ги лови кефалите.....![]()
аз за 7 дни на созопол, никой не видях да хване нещо различно от попче. само чаках някой да извади кефал да разпъвам и аз, цъ
щото не си дошъл към Варна.....Северът му е майката на риболова...остави тез южни морски води с температура на рибена чорба..там освен курешки от гларуси друго няма да хванеш....
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
lav4o79 написа:Ludia написа:колеги, тия трофеи от развъдниците и платените водоеми може да не ги показвате
какво да показваме колега,че то други язовири не останаxа
за съжаление![]()
![]()
Колега я се пофали с твоя звяр от събота

Айде аз ще пусна една снимчица

http://i.data.bg/07/08/28/531989_orig.jpg
Чудовищеееееееееееееееееееее
Върни се в “ОФФ-Топик - други”