За ЦСКА, футбола и мъката

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 05 юни 2008 15:19

Александър Томов:

Както е известно, на 02.06.08 г. Апелативната комисия към Българския футболен съюз отказа лиценз на ПФК ЦСКА АД за участие в европейските турнири.

Въпреки намерените формални основания, смятам тoва решение за грубо посегателство върху обективната истина и върху интересите на ЦСКА и българския футбол като цяло. Всички знаем колко труден е преходът на българските отбори към европейските критерии и стандарти, колко са големи разходите и нищожни приходите при издръжката на българския спорт.

В много сложни условия НС и УС на ПФК ЦСКА, спортно-техническото ръководство и всички футболисти извоюваха безапелационна шампионска титла за 2008 година.

Независимо от това, решението на Апелативната комисия към БФС поставя в изключително тежки условия шампиона на България, лишавайки го несправедливо от участие в европейските турнири.

Това решение е финал на поредица негативни кампании срещу най-титулувания български клуб.

В така създалата се ситуация аз поемам цялата отговорност. Правя това, защото смятам себе си за морален човек и защото искам да предпазя клуба, който толкова много обичам, и неговото ръководство от недобросъвестни и несправедливи атаки.

Във връзка с това се оттеглям от заемания от мен пост Председател на НС на ПФК ЦСКА АД и прехвърлям правата и функциите си, до провеждането на ОС на акционерите, на Емил Костадинов.

ЦСКА е велик клуб със славна 60-годишна история. Мръсните игри и комплоти срещу него могат само временно да го затруднят, но стратегически няма да спрат пътя и развитието на българския шампион.

Благодаря на всички фенове, треньори, футболисти и редови служители на ЦСКА за щастливите мигове около спечелването на 31-ата шампионска титла.

ела в сектор Г да гледаме мача :fingers :076: :076: :076: :076: :seeex :seeex :seeex :seeex

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Чет 05 юни 2008 15:21

zaro написа:Някой казваха че таксиджиите били сила, е сега ще видиме истинската сила :Bulgaria :Bulgaria

Нищо значимо няма да стане,само ще ви надере полицията.Томов като се махне,на негово място трябва да дойде,кадърен и богат собственик,това е спасението за ЦСКА.

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Чет 05 юни 2008 15:26

Левски обмисля сериозна офанзива, чрез която ще се опита да купи за жълти стотинки две от армейските звезди Александър Тунчев и Велизар Димитров, разбра Sportal.bg. Треньорът на сините Велислав Вуцов не крие симпатиите си към двамата и навива собственика Тодор Батков да направи всичко възможно за тяхното привличане. Според източниците на Spссссс.bg Вуцов е заявил, че Тунчев е идеалния заместник на напусналия Игор Томашич, а след отказа на Бардон да се върне на "Герена" Велизар перфектно покрива критерийте на наставника за класен плеймейкър.

За сега обаче не е ясно как Левски ще отмъкне звездите на ЦСКА, тъй като те са с професионални договори, а и не могат да разтрогнат с клуба, поради простата причина, че са получили всичките си заплати. Най-лесният вариант за подобно полукриминално деяние е ако БФС изхвърли червените във "В" група. Тогава двамата автоматично стават свободни агенти.

Дори и при такъв вариант обаче меракът на Левски трудно ще се осъществи, тъй като двамата имат сериозни оферти от чуждестранни отбори и едва ли ще се съгласят на "варианта Левски".
Преди няколко дни пък на въпрос "имате ли апетит към някои от футболистите на ЦСКА" Тодор Батков отговори уклончиво: "Не зависи от мен. Вили Вуцов да каже. Ако той иска някой, тогава ще решаваме", коментира адвокатът, с което напрактика си остави вратичка, че може пък и да отмъкне част от звездите на ЦСКА.

по долни хора няма еййййййййййййййй :shock
умрете от сол бе
бива ли такова нещо ....

Нека темата продължи цивилизованоbeware of mods
mod edit: Varbona

Визирах баткофф и виливуц, не съм искал да обидя никои левскар , даже им благодаря че се придържат към добрия тон :beer
user edit: hooligans

Последна промяна от hooligans на Чет 05 юни 2008 15:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Чет 05 юни 2008 15:28

Абе не знам, ама на Глупи сега със сигурност му е тегаво като ходи по улиците (ако въобще ходи) - колко му е да го думнат. :lol :rocketwhore

Тва за Левски и играчите на ЦСКА са глупости. А че те имат "сериозни оферти" от чужбина - оше по-големи. Специално Скакауеца ще си умре млада надежда на ЦСКА. Къде са тия оферти бе? Бахти глупавите драскачи. :smackbum

Последна промяна от connor cane на Чет 05 юни 2008 15:35, променено общо 2 пъти.

Lyubaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lyubaka » Чет 05 юни 2008 15:29

hooligans, ти вярваш ли на тая партенка?!? Как си представяш точно пък скакауеца да отиде при виливуц?

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Чет 05 юни 2008 18:32

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 05 юни 2008 18:34

hooligans написа:http://topsport.ibox.bg/news/id_1435016868

:mad:

тва не е вярно.... на друго място пишеше че 100000 струва топката...
пък и ми е интересно кой ще позоли да се вземе топката ;)

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Чет 05 юни 2008 18:35

Ludia написа:
hooligans написа:http://topsport.ibox.bg/news/id_1435016868

:mad:

тва не е вярно.... на друго място пишеше че 100000 струва топката...
пък и ми е интересно кой ще позоли да се вземе топката ;)

че няма да позволиме няма , ама такава наглост вече :lol:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 05 юни 2008 18:41

изпряга народа
а журналистите вече се чудят какво да пишат

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 05 юни 2008 19:41

това ако е вярно... Томов няма да доживее да си изхарчи парите. Пред Митал номера може и да минава, обаче ако е лъгал и украинците :roll: - най-малкия му проблем ще са феновете на ЦСКА

ЦСКА - вън и от "А" група
:cry:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 05 юни 2008 21:26

Нека нека вие щот тоз гъзолизец го буготворихте па сега серете връз него ,тоз мерзавец както и Батков никога не съм ги харесвал и защо си мисла че е въпрос на време да се случи същото и в другото голямо футболно синьо сем. :wink:

П.С. мисля че изхода от таз драма ще е същия кат с Юве миналата година,щом за тех нямаше милост мисля че и за ЦСКА няма да има милост,така че феновете на червения отбор ше си починат малко от темата футбол жалко за момчетата и момичетата който симпатизират на тоз отбор,щот найстина ги бива :wink:

Потребителски аватар
lodarski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lodarski » Чет 05 юни 2008 21:31

MITKO_DVD написа:Нека нека вие щот тоз гъзолизец го буготворихте па сега серете връз него ,тоз мерзавец както и Батков никога не съм ги харесвал и защо си мисла че е въпрос на време да се случи същото и в другото голямо футболно синьо сем. :wink:

П.С. мисля че изхода от таз драма ще е същия кат с Юве миналата година,щом за тех нямаше милост мисля че и за ЦСКА няма да има милост,така че феновете на червения отбор ше си починат малко от темата футбол жалко за момчетата и момичетата който симпатизират на тоз отбор,щот найстина ги бива :wink:

Разликата м/у Юве и ЦСКА е че имаше уредени мачове в Италия.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 05 юни 2008 21:32

lodarski написа:
MITKO_DVD написа:Нека нека вие щот тоз гъзолизец го буготворихте па сега серете връз него ,тоз мерзавец както и Батков никога не съм ги харесвал и защо си мисла че е въпрос на време да се случи същото и в другото голямо футболно синьо сем. :wink:

Разликата м/у Юве и ЦСКА е че имаше уредени мачове в Италия.

Ей аз казвам кво смятам ,знам че там схемата беше друга,ма то и таз попара не е по различна :wink:

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот amikus » Чет 05 юни 2008 21:40

Какво Юве какви 5 лева???????????????????Тях ги изгониха заради уредени мачове не за дългове я се осъзнай малко!!!Сега ще се платят там смешните дългове и отново сме шампиони и тази година.Ще видиме и лецке какво ще направи в ШЛ и по добре Милан отколкото лецке в шампионската!Само ЦСКА!
още едно такова мнение и всичките ти писаници по темата ще изчезнат в небитието!
ще получиш и бонус с ограничение 0 мнения на ден!
mod edit: golfer

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Re: ре

Мнениеот Дашо » Чет 05 юни 2008 21:52

amikus написа:Какво Юве какви 5 лева???????????????????Тях ги изгониха заради уредени мачове не за дългове я се осъзнай малко!!!Сега ще се платят там смешните дългове и отново сме шампиони и тази година.Ще видиме и лецке какво ще направи в ШЛ и по добре Милан отколкото лецке в шампионската!Само ЦСКА!

Пич я по-спокойно.Митко се опитва да ти каже че щом ножа е опрял о кокал (както беше с Юве-без значение причината),може и ЦСКА да я сполети същата съдба-няма кой да се съобразява с тях при факта че просто непокриват изисквания които всички условия са длъжни да покриват.Ако изневиделица не изкочат много пари (каквито за сега не са налице) нещата за червения отбор ще станат много зле...
А и не плюй по други отбори-темата е за ЦСКА и за положението там-няма какво да намесваш и други отбори и да се получава кавга.
Айде с мир и лека вечер :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”