Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 19 окт 2007 14:29

tonimnt написа:ТАБЛОТО МИ МНОГА ДРАНКА НЯКАКВИ ИДЕИ КАК ДА ГО ПОСТЕГНА МАЛКО :?: ОТ НЕГОЖИТЕ ПЛАНКИ НЕСТАВА НЯКОИ ДА Е ИМАЛ ТОЗИ ПРОБЛЕМ,АКО Е ИМАЛ ДА ПОМАГА 4Е СЕ ПОБАРКАХ ВЕ4Е :mad:

Таблото ми много дрънка. Някакви идеи как да го постегна малко ? От неговите планки не става , някой да е имал този проблем, ако е имал (моля) да (ми) помогне ,че се побърках вече.

Маринов9333 написа::twisted: аве кой ви говори за златарски глупости ве!вижти са кви сти глупаци!питам за боя!тва че карате коли сас Емайл лак не означава че аз не мой да си напрая моита сас по дабра перла.И престанете с тия спамове!!!

Абе, кой ви говори за златарски глупости бе ! Вижте се какви сте глупаци ! Питам за боя ! Това , че карате коли със ( всъщност трябва да е само с , а не със ) емайл лак не означава , че аз не мога да си направя моята със по-добра перла. И престанете с тези спамове

maznia написа:абе иа кајете как да си опраиа цицката на задната 4иста4ка с4упена е и прузка не на стаклото а по колата зад мен

Колеги .. замислете се !!! :?

Потребителски аватар
Tougi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tougi » Пет 19 окт 2007 20:12

VW-fenka написа:Колеги .. замислете се !!!

Ъъъъ, интервала трябва да е СЛЕД препинателните знаци, не преди тях...

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пет 19 окт 2007 20:20

Някой от София да ижвърши една покупка.

Yaboru
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Yaboru » Сря 24 окт 2007 13:36

Аз най-мразя некомпетентната употреба на ЦИЙ. Като например:
акций
претенций
модификаций
И това са... ?! Навярно нови химични елементи ;) Ако съм прав пу за мен един Експлоатаций!
п.п.
ако някой има нужда от Шпаций, да ми прати лично съобщение! Гарантирано ще му нацъкам доста ! до 4МБайта е безплатно :twisted:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пет 26 окт 2007 7:58

spensnqta написа:Бате, дай някакви дани и снимки за двигателя .нещата който трябва да проветиш са дали има маслени дузи за буталата какви са самите бутала. намен лично мипредстой такава конвекция.ако искаш разгледай този форум има мн. теми за това преобразуване.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 30 окт 2007 6:10

BORISLAV_BINEV написа:
myrshavija написа:
BORISLAV_BINEV написа:
myrshavija написа:
BORISLAV_BINEV написа:Всяка седмица Вторник (Стара Загора-Кзаналък-Ст. Загора) 4етвъртък (Ст.Загора-Маглиш-Казанлък-Енина-Крън-Шеиново-Шипка-Ст.Загора) Петък (Ст.Загора-Казанлък-Ст.Загора) сътрин тръгвам към 11 и нещо 12 НЕ ВЗИМАМ ПАРИ ЗА ПЪТНИ :lol: :lol: :lol: :lol:

Градски, не е толкова трудно поне имената на градовете да се пишат правилно - не е като да няма къде да погледнеш. :(

GRADSKI NQMASH LI SI DRUGA RABOTA MI SE ZANIMAVASH S MEN ????

Имам ужасно много работа, но винаги ще намеря време да отбележа немарливостта при писането на родния ни език. Нищо няма да ти струва да се стараеш малко повече. Никой няма да ти каже "браво", ако пишеш правилно, но, когато пишеш неграмотно, прави много неприятно впечатление.

ne sum v tvoq forum za da kvoto i da e bilo vpe4atlenie az vlizam za malko da vidq poznati priqteli i po rabota kvoto moje ne sum sednal da kisna i da gledam koii kvo iska da pishe az pisha na burzo i koito e trqbvalo me e razbral !!! za tva ai molq te da ne se pravim na ... men ne me burkat drebnite detaili na koito mu pre4at da ne gleda kvo pisha :):):) nadqvam se 4e pove4e nqma da me zanimavash s takiva neshta zashtoto az nqmam vreme da 4eta bezmisleni suobshteniq:):):):)

Нямам какво да добавя :(

Потребителски аватар
Tougi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tougi » Вто 30 окт 2007 12:08

myrshavija написа:
BORISLAV_BINEV написа:ne sum v tvoq forum za da kvoto i da e bilo vpe4atlenie az vlizam za malko da vidq poznati priqteli i po rabota kvoto moje ne sum sednal da kisna i da gledam koii kvo iska da pishe az pisha na burzo i koito e trqbvalo me e razbral !!! za tva ai molq te da ne se pravim na ... men ne me burkat drebnite detaili na koito mu pre4at da ne gleda kvo pisha :):):) nadqvam se 4e pove4e nqma da me zanimavash s takiva neshta zashtoto az nqmam vreme da 4eta bezmisleni suobshteniq:):):):)

Нямам какво да добавя :(

Що бе, има и за добавяне, има и за изваждане:

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=269

1. Постване на БЪЛГАРСКИ (все пак сме българи)!
....
9. При постоянни нарушения на правилата и при обида на модератор, админ или клуба като цяло ще се задействата процедурата за БАН. Тя е следната: първо се получава предупреждение (изписване под името и над аватара), втора стъпка БАН за една седмица и трета последна стъпка - вечен БАН! Искрено се надяваме да не стига до тази процедура, затова нека всички спазваме правилата!

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 04 ное 2007 10:07

djpsiho написа:Много проблеми станаха вече, и мисля да си вкарам колата в сервис на vw да е оправят(жабката ми не се затватя,задното дясно стакло има някъв проблем с машинката,патрона на багажника и ново рафтче (това което е под cd-то)... Някои може ли да ме уриентира колко пари ще ми трябват... Че си е*ало маиката полудявам...

Родна реч омайна сладка!

Потребителски аватар
Kirilsx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Kirilsx » Нед 04 ное 2007 10:51

Аз искам само да добавя, че понякога и точките и запетаите също са много важни ! Има мнения в които липсват такива и много трудно се "хваща" смисъла на написаното ...

Потребителски аватар
Vanu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vanu » Чет 08 ное 2007 15:08

имаше приказка за човек, който е умрял... заради запетайка ;)

Потребителски аватар
boyan.chav
Автомобил: VW Golf IV 1998
Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
Контакти:

Мнениеот boyan.chav » Чет 08 ное 2007 17:23

Vanu написа:имаше приказка за човек, който е умрял... заради запетайка ;)

"Да се обеси не, да се освободи"
"Да се обеси, не да се освободи"
:wink:

Последна промяна от boyan.chav на Пет 07 сеп 2012 17:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Чет 08 ное 2007 17:48

b0-MaNiAkA написа:
Vanu написа:имаше приказка за човек, който е умрял... заради запетайка ;)

"Да се убеси не, да се освободи"
"Да се убеси, не да се освободи"
:wink:

И що тъй бре.......виж в коя тема пишеш

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Сря 14 ное 2007 11:41

kelesho написа:Здравеите колеги имам няколко вапроса за газта ! когато загрее колата почва да сменя оборотите. на какво мойже да се далжи тожа, а за бензина да не говорим вобште я няма като дам малко газ и веднага глахне над 3000 оборота почва да работи като хората, ама до там паднели ... под 3000 я няма вобште. какжо да направа.Ако някои може да помогне ште сам му благодарен :lol:

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Нед 02 дек 2007 12:32

Вече на няколко места срещам изключително досадна грешка: потдържам! Пише се поддържам и поддръжка! Ако на някой не му е ясно какво е представка - да се поразрови в учебниците си от началното училище :evil:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 02 дек 2007 22:43

Една дума масово се бърка във форума.
Правилното изписване на думата е "маниак", а не маняк или манияк или други подобни.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”