kikata написа:Колегата е прав!Всичко се прави в китай,най-вероятно тези марки като тъндер,елит и др.ги прават някакви китайчета в мазето на чичо Лий по практика!!!![]()
![]()
Бисери от форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Мети написа:Абе хора казвам ви че по улицата всеки ден бегам колите даже веднъж едно БМВ М 3 незнам колко беше ама му съдрах гъза
сега разбирам защо е култува и велика личност в този форум!!! Мети духовен водач

Мети написа:Чакайте да обясне нещо защото явно много съм ви заблудил тук и вече претендентите стана повече от колкото съм предполагал.
Да кажа първо едно нещо само:
Жигулата е кола от 70-те години тя може да е малко подсилена но си е кола на години.
С нея не мога да се изправия срешу БМВ М3,Мерцесес,Волсваген и т.н. нови западни и ЯКО подсилени автомобили и да искам да бия е няма да стане признавам с голямо мое съжаление,че колата ми ще отстъпи пред западните,но класата Москвичи,Шкоди до 1990год. и т.н. ще ги духна също така и Фиат Типото(от Личен опит) но също така много зависи и от опита на шофиьора,аз НЯМАМ книжка аз съм на 17 години ако имате малко търпение да натрупам малко шофиьорско стаж и да си побазикам Жигата тогава ще ви кажа следното:Готов съм вече ви чакам на Божурище ли ще е,Бояна ли и така ще премерим сили помежду си.
Може би беше моя грешката,че пуснах такава тъпа тема на която се съмнявах да и обърне някой внимание.
Аз искам да се запозная със всички вас от тунинг.бг защото виждам,че сте голями пичове и има някой колици които направо нямам думи за тях супер яки!
Е ще ми окажете ли подкрепа да се ушлайфам или ще ми размажете главата с крак отгоре?
е тоя е истински член на форума , буквално

Мети написа:Мани мани Голфа е бегачка опасна!
С него скъсах целия Лада Клуб България!
Абе то няма смисъл с него нека с Жигулето да се къснем!
шъ умръ

hooligans написа:понеже пренасянето на цял офис падна на моя гръб , няма да се справя сам , кой колега има възможност и иска да ми помогне , или неделя или понеделник , вторник (както се разбереме) , естествено после почерпката е от менеОфиса не е голям , общо взето трябва да се пренесе един гардероб 4 крила , 5 бюра, 10 шкафчета и офис оборудване
MuTa4eTo написа:далече си.....иначе с удоволствие.....
hooligans
VW Маниак
Регистриран:30 Мар 2007
Местожителство: Горно Уйно
Мани бе, до там няма стигане!

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maznia написа:значи ето как си пастирах аз сам колата - купих си паста -роза така и викат маисторите штото е розава това е наи финната паста за полиране. За доваршителна работа след тенекиджииските боидисванки -примерно .
земаш тази паста и мажеш леко по боиата миасто колкото човешка разперена длан след това си набавиаш кругла шаиба за дрелка да е с дунапрен или мек материал земаш дрелка коиато да има бавни обороти и лекинко почва6 да вартиш по пастата на лиаво и на диасно може и други посоки но налиаво и на диасно е наи добре размазваш бавничко сус дрелката пастата по ламарината и вартиш умерено така че да не фарчи паста на лиаво и на диасно и полираш ако почне да засухва пастата земи една праскалка за прозорци и лекичко прускаи по третираниа очастак така че да не засухва напулно и полираш ли полираш докато сметнеш че е станало след завуршване на полировката измии миастото че после ште ти розовеи колата по фугите и лаисните неприатно е праиш това нешто и кат свуршиш виж на другиа ден ко си напраил. И дали триабва оште но измии местата дет си полирал хубаво.---пастата нее скупа има иа вув магазини на сикенс може и в други --маисторите боиаджии знаиат де иа има --вув обикновенни магазини ниама --зема6 200 грама струва 8 лева моје и да буркам там ниакаде ---успех аз пробвах вурху поло 98 година и добре стана---сус пасти от пикадили не пробваи те са едри и колата става на кругове след това

не искам да те обидя пич ама се счупих от смях
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Иба си тоз младеш поръчал ли е нещо или просто си реди родата на Дедо си Коледа

stan4o_mc написа:Да го еВа и дядката, да го еВа... А писмо му пратих, със списък от подаръци, а лапландския евреин мръсен ми изпрати сметката за тях. Деба и боклука мръсен, как се мъчи да ми изцеди сиромашкия джоб. Ново писмо със сто реда псувни му пратих, а копеленцето ме прокълна и останах баш в трафика (петък, първи сняг, 17:15) по средата на голям булевард, без бензин, без газ, без ток... Шо му скъсам прадата дърта. За коледа - бомба с датчик за лаплански гейове в кумина ше сложа![]()
![]()
Еленско ми се хапва нещо...
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Темата е Разход на газ за 1.8 моноинжекция.Колко ви дава?

joker написа:sashoskiora написа:joker
А лятото как е разхода?
Между 10 и 11 пак за същите разстояния.....ако се поразходя до Златни Пясъци пада до 8.5-9/100....
Между другото не съм я скопявал за икономии.....напротив ... дърпа като разгонена биволица

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
VW-fenka написа:Темата е Разход на газ за 1.8 моноинжекция.Колко ви дава?joker написа:sashoskiora написа:joker
А лятото как е разхода?
Между 10 и 11 пак за същите разстояния.....ако се поразходя до Златни Пясъци пада до 8.5-9/100....
Между другото не съм я скопявал за икономии.....напротив ... дърпа като разгонена биволица
Ама то си е така......колата ми е черен Голф-комби...и като се опръска с кал ...ами съвсем на биволица прилича....а пък дърпа здраво!
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52524
Еи сега вече тряа да се вижда
Последната промяна е направена от Papa_Dock на Пон Дек 17, 2007 14:18; мнението е било променяно общо 3 пъти
от третия път... лешшшш

Еи сега вече тряа да се вижда
Последната промяна е направена от Papa_Dock на Пон Дек 17, 2007 14:18; мнението е било променяно общо 3 пъти
от третия път... лешшшш

Върни се в “ОФФ-Топик - други”