За Риболовците
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: За Риболовците
Идеята беше палатки+риболов, но явно Копринка ще го оставим за по-късен етап от сезона, мерси за инфото 

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Ти само на миризма ли ще ги привличаш :) . Щото с тоя чорапогащник друго няма да постигнеш май...
Има различни варианти за захранване - мрежи дето се разтаварят във вода, сипване директно от лодка върху определеното място, че даже радиоуправляеми лодки. Изглеждат ми далеч по-смислени :) .
Има различни варианти за захранване - мрежи дето се разтаварят във вода, сипване директно от лодка върху определеното място, че даже радиоуправляеми лодки. Изглеждат ми далеч по-смислени :) .
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
И мекици и замеси
едно време само хляб и ванилия мачкахме... коноп е добро решение и не е нужно да е от предната вечер.за час два,рибоците ще дойдат

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
И степче, ягода или малина 

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Всичко си зависи от язовира. Ако ще ловиш на дъно захранвай като разпъваш въдиците. Аз бих използва както хората по напред казаха коноп(не е това което си мислиш
), царевица-сладка може и от консерва и стара млечна царевица-шарана доста се заиграва, особено големите, защото е твърда. Също така бих заложил и на сварено жито. Има толкова готово и не много скъпи захранки вече, че не знам защо ще се занимаваш да бъркаш.Ако все пак искаш да е домашна експерементирай.

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Здравейте,
тази неделя с едни приятели сме решили да отидем на яз.Искър за риба, та моля за малко инфо относно места, каква риба излиза в момента, от къде е по-добре да се слезне на язовира ?
Замисъла е да подходим е от североизточната част на язовира.
Ще съм много благодарен на всякакво инфо и съжалявам за тъпия въпрос, но никога не съм ходил там за риба.....
Благодаря ви предварително
тази неделя с едни приятели сме решили да отидем на яз.Искър за риба, та моля за малко инфо относно места, каква риба излиза в момента, от къде е по-добре да се слезне на язовира ?
Замисъла е да подходим е от североизточната част на язовира.
Ще съм много благодарен на всякакво инфо и съжалявам за тъпия въпрос, но никога не съм ходил там за риба.....

Благодаря ви предварително

-
Североизточната част май не е достъпна. Има горско стопанство от единият край, от другият край се пада вододайната зона и уж е охранявано. Достъпните части са там където има път наоколо. Като изкючим пътя дето тръгва от стената и стига до Щъркелово Гнездо, щото там пак е вододайна зона и си има охрана.
Всичко от Щъркелово Гнездо до там където се разделят язовира и пътя за Ихтиман става за риболов. За някой от тия места обаче ти трябва високопроходимо МПС.
Всичко от Щъркелово Гнездо до там където се разделят язовира и пътя за Ихтиман става за риболов. За някой от тия места обаче ти трябва високопроходимо МПС.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Колеги риболовци, някаква по-прясна информация от средното течение на Струма? ВОдата мътна ли е?
Или друго място на около 100-тина км. от София за еднодневен излет (язовир/река)?
Или друго място на около 100-тина км. от София за еднодневен излет (язовир/река)?
- petko5
Още 3 въпроса
:
Какво е положението на яз.Огняново /Елин Пелин/ и на яз.Лобош, някой ходил ли е скоро ?
Чуш че на яз.Лобош се плаща, някой знае ли да ли е така ?
Около Челопеч и Негован има 3 гьола, какво е положението там, плаща ли се и каква риба излиза там ?
Благодаря предварително

Какво е положението на яз.Огняново /Елин Пелин/ и на яз.Лобош, някой ходил ли е скоро ?
Около Челопеч и Негован има 3 гьола, какво е положението там, плаща ли се и каква риба излиза там ?
Благодаря предварително

-
Я го питай тоя дето иска да плащаш за яз. Лобош на какво основание ги иска парите?
Не се плаща, поне не по някаква законна схема. Имаше на времето едни дето обикаляха и искаха пари, щото уж си бил на тяхна земя. До колкото знам т'ва става само в малък район, някъде около Радибош. Всъщоност и за понтоните имаше май някакви слухове...
Като цяло - харесваш си някакво хубаво място и ако е диво е силно съмнително, че някой ще ти иска пари. На мен поне никога не са ми искали до сега.
Не се плаща, поне не по някаква законна схема. Имаше на времето едни дето обикаляха и искаха пари, щото уж си бил на тяхна земя. До колкото знам т'ва става само в малък район, някъде около Радибош. Всъщоност и за понтоните имаше май някакви слухове...
Като цяло - харесваш си някакво хубаво място и ако е диво е силно съмнително, че някой ще ти иска пари. На мен поне никога не са ми искали до сега.
- petko5
Благодаря 

-
- Автомобил: VW Golf 5
- Двигател: 1.9 TDI 2007
petko5 написа:Още 3 въпроса:
Благодаря предварително
До този до Челопеч доста кълват костури и каракуди. С повече късмет и нещо по - голямо, но рядко
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
На Огняново положението е зле, както всяка година по това време 

- petko5
Днес на Огняново /Елин Пелин/...с един приятел си начешахме крастата...
Основно каракуда и костур....

Основно каракуда и костур....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”