Ако засичаш ускорението,по-добре си приготви календар,а не хронометър
Golf_Blade написа:ЕЕЕЕхххаааааа,ти представяш ли си ,слизам да си тегля пари от банкомата,обръщам се и гледам некав хайванин ми корми гумата като Гошко(Порки Пиг) на Коледа! МАлиииии тоз големо приключение ще изживеее! Ще се научи да дрифтира по обувки пеша в снега!
scuba написа:Радиолюбител (според мен) е ИДИОТ, който пръска безумно много пари, вместо да си говори по ГСМ_то (тва са наблюдения от Ники)![]()
![]()
![]()
Ако бъркам - поправете ме
nii написа:а според мен КРЪГЪЛ ИДИОТ е човек който дава 1 заплата за водомер дето му казва колко азот има в кръвта...
santo_trafficante написа:![]()
да пребройме ИДИОТИТЕ
![]()
![]()
падала ми е голяма маса замръзнал сняг на главата като малък от два метра височина .... много боли, временно ми причерня, ушите пищяха ...не можех да пазя равновесие .....направо може да си те очисти ....от тогава виждам духове и чувам гласове ....ама това псоледното може да е поради факта че съм извънземен
vladko_g40 написа:
Jerom написа:
Милослав написа:
а бе мани - верваш ли човече, че а влезна някое колело и опираш бронята и до там.
вдигаш с крика и запълваш дупката с резервната гума (или там с нещо пълниш )
да, ако искаш може и обувките да си събуеш и да ги хвърлиш вътре
като гледам дупката няма да ги върне
MITKO_DVD написа:vaskoto1 написа:бе щом аз се събирам.. твоя задник да не е случайно по голям?
![]()
![]()
![]()
Васе къде са тез голУме картинги ,ти да некараш некойя еденичка преправена
![]()
![]()
![]()
,язе до сега не съм пробвал,ама съм 100% сигурен че нема да стана никъде
![]()
![]()
,поне така мисля
Как ли не го ръчках и неможах да сваля крушката. Неще да излиза пластинката.
На горе ли настрани ли се дърпа, стиска ли се?
като махнеш капачето на фара които пази крушката пластинката е като фиба първо се стиска и тя отпуска вдигаш я нагоре и сменяш крушката
Мерси колега Вчера половин час се мъчихме трима души да я свалим и неще. Сега ще пробвам със стискане и вдигане на горе
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта