stoqn_g60 написа: е колега мнооо е добро станалоаз също драскам по някой път некоя колица ако искаш да обменим опит имам ЛС
Колега, и аз имам ама не се хваля

Имай впредвид,че ако се спреш на тигуан е почти задължително да е автоматик.Аз карах 4 месеца Туран 2.0 ТДИ 140 к.с. 2007г с ръчни скорости и е голяма мъка потеглянето.Скоростите 1-ва и 2-ра са много къси,трябва да подаваш много газ за да тръгне както трябва за този двигател.А за Тигуан зная,че 1-ва и 2-ра са още по-къси,така че ако е автоматик ще си по-доволен със сигурност.А дотова дали да е Тигуан или
Кашкай.Не се двуоми WV си е WV
Теодор написа:тръба написа:Давайте идеи как да го унищожа този Прогнус.Искам да е нещо екзотично.Примерно съм хвърлял телевизор през терасата-ефектно!;въртял съм гуми върху видео-красиво!;наказах друго видео с товарния влак-вдъхновяващо!;...тесла,кирка,касетофон,кубинка,уредба...охоооо.Полей го с бензин и го запали та да погрее за последно
![]()
![]()
![]()
chefito написа::bowdown![]()
![]()
Не знам за вас, но аз съм ВЛЮБЕН до уши. Страшен красавец и пичеловец...също цицобарец...гъзогледец...пръстобъркач...цицомачкач...целувач...разкарвач....ама темата става дебела щото разкарвачите пречат на ебачите...мале отплеснах се пасата е супер /7/
scuba написа:madmen написа:Kaizer Soze написа:scuba написа:zdravko_dimitrov1986 написа:..
ти по моя ранг, моеш ли да разбереш дали съм разбирач или лаик?
Ти си Holy...holy ?! Хали - разбрах, ти си Хали Бери...
Ако беше Бери, досега да съм му го отпрал
само обещаваш. Ше се епилирам целия ако требе
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта