groznika написа:
За тази цел ще има нов отдел който ще работи съвместно с други секретни служби. Отделът ще е с кодовото название VPP (Vizor`s Palamarka Police)
без думи
kind написа:Привет на всички,
Колеги, предлагат ми Опел Корса 1.2i 16v 2000г модел. Колата е с четири врати, гаражна, много запазена, пробег- 18 000 км.
Закупена е от БГ като нова. Човека е близък - жена. Като за мен иска 8000 лв.
Основния ми въпрос е: струва ли си за тази цена?
Или е малко надута.
Търся малка, градска кола, която ще кара както съпругата, така и аз.
а пък колегатаlodarski написа:И един мармот завиваше шоколада в калник на ОПЕЛ
slavi ivanov slavov написа:Колега, аз преди четири месеца фанах двама апаша + един шофиор, то стана голямо мазало, удри, удри, удри, дрьж, дрьж,вземи,та кьм 40 минути. Накрая бяхме арестувани всичките.Та случая накратко-звани ми телефона посред нощ, а гледам шурито, гледам часа 3,15(а пьк живее от горе ми ,в една кьща сме, а викам си нещо
но уви , ставаи вика бутат колите нещо от вьн, само да не ги подплашим . Сьс един скок през терасата и бях при тях( вратите са алумин, няма скрьц няма прьц. Шурито се засили кьм шофиора аз кьм другите две келешчита.Те горките с една лада 5 , шофиорчито им като го видя, само се чу, вьи, вьи,вьи- (не можа да запали ладата) и в този момент вече беше изкаран от колата на земята и колегата вече играеше рьченицата.Викам си аз сьм ,по принцип имам ауди А6 но гледам ,нагазурчени под голфа на жена ми, едното легнало по грьб отпреде на колата и с рьцете нещо бара, по предницата другото наведено и му дава нещо акьли.Това всичкото нещо до тук се развива за не повече от 20-30 секунди.Засилвам се срещу туи клекналото то като ме видя се изправи (намести ми се), десен-ляв-десен(смьртоносна комбинация историята го е доказала) келешчето се свлече като ударено с чук и повече не стана, остана само третото - то между другото наи много отнесе, от стреса пьрвия пьт като се помьчи да се вдигне из под колата си удари главата в бронята, допьлнително два три шута от мене от ляво от дясно, но вьпреки всичко успя да се изправи, че и на всичкото отгоре дьржи нож, на мига от горе му докато е още стресиран, избих му ножа обаче свари ме поряза по лакьтя и шурна крьв. Аз като чух ножа да издрьнчи по плочките, вече така бях освирепял че не знаех какво правя(шурия ми вика само в носа го би) имаше и малко фатки от кеча, хапеше ми и коляното сьс зьби, излезе половината махала по балконите, и само се чува УДРИ, УДРИ- Славчо, да е....а тяхната маика да е...а. В този момент аз се усещам че сьм само по едни боксерки
.Всички бяха по земята лазят , лазят. Някои комшия се обадил на полицията и куките доидоха с две коли и аиде сички о полицията.Жена ми само свари ми хвьрли анцунга. В раионното всичко се разбра кои какьв е и за ко се бори. Пиша този постинг защото пораженията са сходни голфа сьс отрязани кабели (То унуи заради това излезе изпод голфа с ножа нешо е рязало) та голфа с изрязани кабели и калниците му намазани зверски с кал
.Нас ни пуснаха но после полицаите ми казаха че искали да откраднат само гумите(4- нови иокохами по 178лв парчето), но уви те като я вдигали за калниците алармата трьгнала и единия влязал от долу да реже кабели да спре(аматиори) ,а калниците с кал за да няма отпечатаци и в този момент ние сме ги нападнали , така казал единия апаш- и много се смяхме после. Жена ми вика как скочи през терасата не е истина, а пьк аз си мисля в кьщи имам и бухалки и прьчки и всичко ко трябва ако бях хванал нещо под рька сигур щях да убия някои без да искам. Вече се пазя от такива работи станах на трисе и косур години те белите се подире ми. Малко се проточих но като прочетах се вьрна спомена в главата ми
![]()
.Аиде лека и се ослушваите това е истината, може и нищо да няма ,ама вие си имаите едно на ум
.
serge написа:след смена на ангренажен ремак меними оборотите бех на диагностик не6то пипаха некви градуси малко се пооправи но не напално после пак бех на един маистор и тои каза 4е нема никакви гре6ки от какво може дае и на газ ина бензин го прави каде да отида и дами оправиат колицата голф 3 1.8 моно ина4е си варви но на место не6то неработи равномерно минимално е но малко потрепва молиа за савети гледаха и ангренажа сие бил на местото но парвиа пат небе6е добре зацепен и не запали а след това го оправиха но по4наха иадовете
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта