Еб...ти и гадовете
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де я да ви питам тогава нещо друго.От къде зареждат горивата си Лукойл и Петрол дали не са от едни и същи петролни бази или пак бъркам.А тези бази не се ли зареждат от един и същи Нефтохим.Или алпииския дизел се докарва специално за нашите нужди.Може и аз да бъркам но да ви кажа само добавките май са им различни.И така щом Лукойл и Петрол са различни би трябвало и качеството да е различно на горивата ,а лично аз не съм усетил такова.
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Syncro написа:Не само между "Лукойл" и "Петрол" има разлика.Оказа се,че има два вида "Лукойл": У наше село имаме две такива - едната е с мобилни бутилчици за помпане на гуми,а другата е с колонка за въздух/вода (като на "Шел")Попитах един бензинджия,защо има разлика и се оказа,че едното е към Бургас,а другото било Плевенско
![]()
Съвсем не е така

- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dready написа:Добре де я да ви питам тогава нещо друго.От къде зареждат горивата си Лукойл и Петрол дали не са от едни и същи петролни бази или пак бъркам.А тези бази не се ли зареждат от един и същи Нефтохим.Или алпииския дизел се докарва специално за нашите нужди.Може и аз да бъркам но да ви кажа само добавките май са им различни.И така щом Лукойл и Петрол са различни би трябвало и качеството да е различно на горивата ,а лично аз не съм усетил такова.
Горивата са абсолютно едни и същи, както и тези на Опет, както и на повечето бензиностанции. Някои от другите си вкарват, някои купуват от Нафтекс (пак Петрол), някои купуват от неназовани източници.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”