Сега е точно обратното... новите двустайни са по 45 до 50к а панелите почват от 55 нагоре

connor cane написа:Не купувай панел, за бога! Тези блокове ще започнат да се разпадат след 10-12 години, че някои и по-скоро - заради ръждясалите сглобки. Санирането е скъпо удоволствие, а за да се санира блок трябва да има съгласие на всички собственици. Съгласието обаче е най-вече свързано с пари, които повечето хора няма да имат, и тогава е стане неприятно.
Новото строителство е за предпочитане - като новата кола и младата жена.Общите части са набутвация, ама няма как - законът позволява на строителите и те си ги прибавят. Обаче и нови блокове има супер зле изпълнени - ужас направо - по-зле от панелка.
Гледай и ЕПК.
canyoubounce написа:connor cane написа:Не купувай панел, за бога! Тези блокове ще започнат да се разпадат след 10-12 години, че някои и по-скоро - заради ръждясалите сглобки. Санирането е скъпо удоволствие, а за да се санира блок трябва да има съгласие на всички собственици. Съгласието обаче е най-вече свързано с пари, които повечето хора няма да имат, и тогава е стане неприятно.
Новото строителство е за предпочитане - като новата кола и младата жена.Общите части са набутвация, ама няма как - законът позволява на строителите и те си ги прибавят. Обаче и нови блокове има супер зле изпълнени - ужас направо - по-зле от панелка.
Гледай и ЕПК.
Последните няколко години се занимавах с ремонтни дейности в България, преди да замина за Англия.Знам много добре как строят новите блокове и знам колко е качествено, знам какви материали се използват и знам как се пукат всички стени след няколко месеца.
Все пак предпочитам панелка и да си я направя сам както искам, нали все пак мога да си направя санирането само на моя апартамент ?
canyoubounce написа:Знам, че е така колеги.Новото си е ново няма спорт в това, но просто това което ми предлагат.... никак не ми се иска след време като имам дете да трябва да разпъвам дивана в хола и да спим там нали така?!
А с ремонтите съм наясно и не ме плаши мисълта от протичания и т.нтова да е проблема
Мерси за мненията колеги
canyoubounce написа:Ух колега дано да стигна до момента с даването на ключапосле ще се оправя с каквото и да е
(с ремонтни дейности и т.н се занимавам)
Най добре ще е ако намеря нов двустаен който мога да преустроя на хол с кухня и 2 спални(малка - 10тина квадрата и голяма - 13-14-15 квадрата)
Ще проучвам нещата за сега и ще събирам парички, пък дано да не скочат цените много докато посъбера парички
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта