Винаги има смисъл да се бориш. Октомври месец миналата година получавам фактура от БТК на обща стойност към 4700 лв. (с ДДС), за отчетен период месец Август! Паднах от коня, защото м. август е отпускарски и във фирмата не е имало никой! Оказа се, че фирмата е била обект на измама! Демек, че Cisco сървера е хакнат и отттам за 3 дни били навъртяни тези пари...
Няма да се впускам в подробности, че ще стане дълго, но... аз реших да се 'сборя' с БТК. Всички мои познати и приятели казваха: Няма смисъл, те са монополисти и т.н.
Накрая БТК опрости 'дълга' на фирмата, че даже ми даде и подарък телефонни апарати.
Така че, винаги има смисъл да се бориш, просто защото няма какво да загубиш, а може само да спечелиш.
Помагайте за жалба към techem/топлофикация..?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
kam_tod написа:Винаги има смисъл да се бориш. Октомври месец миналата година получавам фактура от БТК на обща стойност към 4700 лв. (с ДДС), за отчетен период месец Август! Паднах от коня, защото м. август е отпускарски и във фирмата не е имало никой! Оказа се, че фирмата е била обект на измама! Демек, че Cisco сървера е хакнат и отттам за 3 дни били навъртяни тези пари...
Няма да се впускам в подробности, че ще стане дълго, но... аз реших да се 'сборя' с БТК. Всички мои познати и приятели казваха: Няма смисъл, те са монополисти и т.н.
Накрая БТК опрости 'дълга' на фирмата, че даже ми даде и подарък телефонни апарати.
Така че, винаги има смисъл да се бориш, просто защото няма какво да загубиш, а може само да спечелиш.
Благодаря за съвета, аз съм твърдо решен да НЕ плащам краденото от комшиите и загубите им по цялото трасе, но ми е за първи път и не са ми ясни много неща.. За това питам. Иначе ти до съд стигна ли? Те бтк и мен са ме стресирали, ама само по телефона. Бяха объркали телефона, обаче имената бяха уцелили.. на брат ми.. накрая се оказа, че търсели общината...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”