kam_tod написа:За мен, не! Аз съм с основно образование и въпреки това се научих да работя с компютър, да ползвам интернет и понякога да се изказвам с неизкореним абломб!
без да те обиждам , ама какво работиш? и колко зимаш ако не е тайна?
kam_tod написа:За мен, не! Аз съм с основно образование и въпреки това се научих да работя с компютър, да ползвам интернет и понякога да се изказвам с неизкореним абломб!
друго имах в предвид колега, но и дори да е 400 лв заплатата все пак за да стигнеш до нау4ен сътрудник трябват знания и много услия ...и за кво да работиш за стотинкиbatmilko написа:те и в бан работят и сега за толкоstoqn_g60 написа:...бивш нау4ен сътрудник към БАН е работил 4овека а сега върши 4ерната работа където има една приказка и работи за 400 лв ....
batmilko написа:да, не е толкова важна тапията, колкото промяната в обстановката, хората, с които се срещаш и общуваш.... всичко това води до промяна в начина ти на мислене, което пък те прави по-отворен за нови неща и възприятия, което пък те обогатява като личност.
и въпреки всичко си зависи от човека. Винаги
Дашо написа: ... В момента положението в България е такова,че хората с висше образование тук не се толерират и не могат да практикуват по професиите си.
А относно втория въпрос-"Да",висшето промени до голяма част,възгледите ми (смятам към по-добро).Вече имам доста по-трезв поглед над нещата от живота
kam_tod написа:А до колко образованието формира мирогледа на човека? И как го формира?
Защото се сещам за едим разговор между мои познати, единия старшина, а другия офицер (и двамата вече от запаса), та коват греди на покрив, а офицера вика на старшината: "Да знаеш, че висшата математика много ми помага!"
Та, помага ли висшата математика?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта