Милиони благодарности на Боби !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Re: Милиони благодарности на Боби !!!

Мнениеот Kingpin » Вто 29 юли 2008 23:38

kam_tod написа:
Kingpin написа:...

Ти го дърпаш за ухото!!!
Коя е дамата, дето й се хилиш?

Не бе, тупам го по рамото :wink: А дамата е Nadya_ :kiss_ohaa: Стига спам викам... :roll:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 30 юли 2008 0:00

kam_tod написа:Бобката е точен!
Браво!
Радвам се, че сте се сближили най-накрая, преди доста се джавкахте из форума.
Хубаво е, че двама можещи хора са намерили общ език, ама то неволята сближава... mhihi

:lol: Опааа - тука си в лека грешка, ама няма да уточнявам каква.... :wink:

Велко, само ми обясни : Защо си боядисал апаратите ПРЕДИ да ги поставиш, или поне преди да ги обезвъздушиш? Боята е за накрая!!! Иначе резултата е на снимката! :lol:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 30 юли 2008 0:04

neon написа:
kam_tod написа:Бобката е точен!
Браво!
Радвам се, че сте се сближили най-накрая, преди доста се джавкахте из форума.
Хубаво е, че двама можещи хора са намерили общ език, ама то неволята сближава... mhihi

:lol: Опааа - тука си в лека грешка, ама няма да уточнявам каква.... :wink:

Велко, само ми обясни : Защо си боядисал апаратите ПРЕДИ да ги поставиш, или поне преди да ги обезвъздушиш? Боята е за накрая!!! Иначе резултата е на снимката! :lol:

Това е масло бе, от на Бобката мазните кебапчета, така де...пръсти :lol: :lol: :lol: После ги забърсах и донапръсках, споко :lol: :lol: :lol: Сега блестят повече от твоите :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
neon

Мнениеот neon » Сря 30 юли 2008 0:21

Е, ясно! Ама трябва след монтажа да боядисваш, че иначе трябва да се повтаря (както си направил в случая)! :wink:
П.П. Моите "намалявачки" се пооправиха се поправиха след последната интервенция при Пацо! Ама още има да улягат.

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 30 юли 2008 0:51

neon написа:Е, ясно! Ама трябва след монтажа да боядисваш, че иначе трябва да се повтаря (както си направил в случая)! :wink:
П.П. Моите "намалявачки" се пооправиха се поправиха след последната интервенция при Пацо! Ама още има да улягат.

Супер!!! Умната докато улегнат, че.... Иначе за сега проблеми нямам със спирането, че нали се опасяваше заради помпата. :wink: Само трябва да ида на един реглаж, че в момента волана ми е наобратно като върви направо колата и да изкривя едната тенекия на левия шенкел, че стърже в диска и всичко е бомба 8)

А да...и едни гуми остана да ми намериш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 30 юли 2008 8:37

mhihi

Изображение

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Сря 30 юли 2008 9:51

станало е да си е.е майката :kef: , боби е много стабилен :bowdown можеш ли да постнеш по-панорамна снимка на Голфарата?

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Сря 30 юли 2008 9:59

Малииии мноУ убава боя си взел mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 30 юли 2008 10:01

леко п-едераска :D

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 30 юли 2008 10:06

Vizor написа:леко п-едераска :D

Ся понеже си е прекалено заухав да се сетиш от къде е идеята... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: айде ше взема да та светна :idea3 :idea3 :idea3

Изображение

П.П.: телевизоре ти когат си сложиш дискове навсякъде ше имаш правото да са обаждаш :idea: :twisted: :twisted: :twisted:

П.П.П.: ся усещам масово пребоядисване на спирачни апарати от червено на жълто :lol: :lol: :lol: :lol: На края само Краси и Пацо ше останат с червени и пак ше са модерни :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
neon

Мнениеот neon » Сря 30 юли 2008 11:21

Kingpin написа:
П.П.П.: ся усещам масово пребоядисване на спирачни апарати от червено на жълто :lol: :lol: :lol: :lol: На края само Краси и Пацо ше останат с червени и пак ше са модерни :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink: Усети накъде отива работата! Т'ва жълто е убаво, ама много му личи праха от феродото! Опссссс - забравих че си с керамика!!! :wink:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 30 юли 2008 11:30

neon написа:
Kingpin написа:

:wink: Усети накъде отива работата! Т'ва жълто е убаво, ама много му личи праха от феродото! Опссссс - забравих че си с керамика!!! :wink:

Абе с керамика със сигурност не съм, ама ако трябва да направя сравнение (щото имам известен опит с тая керамика на Porsche :oops: ) спирането не се различава много...
Е, трябва да се има предвит, че Techart-а е ~1800 кила, а голфа ми е 900 де, ама то важен е крайният резултат все пак :lol: :lol: :lol: Пък и тя керамиката се слага за издържливост, някакъв странен мит е, че спира в пъти по-добре от нормални спирачки. :roll: Просто нормалните дискове и накладки си имат определен живот и издържливост, докато керамиката можеш да я пържиш цял ден и няма да усетиш особена разлика, а и се изхабява по-бавно... И все пак ме кефи, че разликата в спирането със спирачки за има-няма 400 лева и спирачки за 30 000 евро не е особено голяма :lol: :lol: :lol: :lol: Ше видим есента на пистата и колко издържат тия моите... :roll:

Последна промяна от Kingpin на Сря 30 юли 2008 11:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
neon

Мнениеот neon » Сря 30 юли 2008 11:33

Абе в пъти да не е, ама "fading" ефекта го няма май! А то е ясно - Голф-а винаги си е спирал по-добре от Techart!!!! :lol:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 30 юли 2008 11:37

neon написа:Абе в пъти да не е, ама "fading" ефекта го няма май! А то е ясно - Голф-а винаги си е спирал по-добре от Techart!!!! :lol:

Абе ти ме иронизираш тука, ама съм 100% сигурен, че ако наредиме специално тоя Techart, който карах, до голфа и им бием една спирачка от 100 до 0 разликата в спирачния път няма да е особено голяма :!: :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 30 юли 2008 11:39

Kingpin написа:
neon написа:Абе в пъти да не е, ама "fading" ефекта го няма май! А то е ясно - Голф-а винаги си е спирал по-добре от Techart!!!! :lol:

Абе ти ме иронизираш тука, ама съм 100% сигурен, че ако наредиме специално тоя Techart, който карах, до голфа и им бием една спирачка от 100 до 0 разликата в спирачния път няма да е особено голяма :!: :wink:

пробвайте от 200 до 0 ;) и тогава напиши резултата
и напиши дали му виждаш номера като се обърнеш назаде

Върни се в “ОФФ-Топик - други”