kam_tod написа:Kingpin написа:...
Ти го дърпаш за ухото!!!
Коя е дамата, дето й се хилиш?
Не бе, тупам го по рамото

kam_tod написа:Kingpin написа:...
Ти го дърпаш за ухото!!!
Коя е дамата, дето й се хилиш?
kam_tod написа:Бобката е точен!
Браво!
Радвам се, че сте се сближили най-накрая, преди доста се джавкахте из форума.
Хубаво е, че двама можещи хора са намерили общ език, ама то неволята сближава...
neon написа:kam_tod написа:Бобката е точен!
Браво!
Радвам се, че сте се сближили най-накрая, преди доста се джавкахте из форума.
Хубаво е, че двама можещи хора са намерили общ език, ама то неволята сближава...
Опааа - тука си в лека грешка, ама няма да уточнявам каква....
![]()
Велко, само ми обясни : Защо си боядисал апаратите ПРЕДИ да ги поставиш, или поне преди да ги обезвъздушиш? Боята е за накрая!!! Иначе резултата е на снимката!
neon написа:Е, ясно! Ама трябва след монтажа да боядисваш, че иначе трябва да се повтаря (както си направил в случая)!![]()
П.П. Моите "намалявачки" се пооправиха се поправиха след последната интервенция при Пацо! Ама още има да улягат.
Vizor написа:леко п-едераска
neon написа:Kingpin написа:
П.П.П.: ся усещам масово пребоядисване на спирачни апарати от червено на жълто![]()
![]()
![]()
На края само Краси и Пацо ше останат с червени и пак ше са модерни
![]()
![]()
![]()
Усети накъде отива работата! Т'ва жълто е убаво, ама много му личи праха от феродото! Опссссс - забравих че си с керамика!!!
neon написа:Абе в пъти да не е, ама "fading" ефекта го няма май! А то е ясно - Голф-а винаги си е спирал по-добре от Techart!!!!
Kingpin написа:neon написа:Абе в пъти да не е, ама "fading" ефекта го няма май! А то е ясно - Голф-а винаги си е спирал по-добре от Techart!!!!
Абе ти ме иронизираш тука, ама съм 100% сигурен, че ако наредиме специално тоя Techart, който карах, до голфа и им бием една спирачка от 100 до 0 разликата в спирачния път няма да е особено голяма![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта