Питане относно гаранция?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Колега, и с защита на потребителите нищо няма да направиш, вече почнаха в гаранциите на електрониката и тая клауза за хлебарките да я слагат. Тая кадина може да скапе всичко де що има електроника и затопля. От тях ми заминаха, две захранваня, един монитор и една микровълнова, няма спасение. Гаранция неприемат никаде заради хлебарки.
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Колега ISRalien пръскане му е майката!Помня че преди години имахме много хлебарки и кво ли не опитахме!Накрая купихме отнякаде един препарат¨Деказол¨мисля,че беше!Докато пръсках,аз штях да умра!На сутринта всичката гад се беше събрала в средата на стаята полумъртва!А колегата с монитора да опита при КЗП!Дано му помогнат!То в България сами трябва да се оправяме!
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
Аз малко ще се отдалча от самите хлебарки и сервиза,но все пак е в близка връзка с темата...та..имахме видео Же Ве Це наремето..и непрекъснато си гелдах касетки разни от видеотеката,но какво стана по едно време спря да работи..викаме техник...и той извади отвътре 2 близалки и обелки от мандарина...малките деца са уникални 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Нищо няма да стане. Цялата работа упира да немърливост... Демек неправилна употреба в клаузите. Уредите не са кошчета за отпадъци. Кой знае какво е ядено и правено върху тоя монитор. Имаме телевизор примерно на 20 години дето е обиколил сумати апартаменти и мазета, но такова нещо не му се е случило. В сервиза дето бях преди също се отказваше гаранция за такива неща. Лично питах техника дето вадеше над 50-60 хлебарки от изгоряла микровълнова. То не е само от топлото, трябва им и храна... А и техниците не са много въодушевени да поправят такива лай..а гаранционно. Просто си чистете повече апартаментите и няма да има проблеми.
ПП Аз съм със същия в нас повече от година и няма никакви проблеми. Може действително да е имало хлебарки. Но този както и жилището се чисти непрекъснато и не завъждат гадини.
И не че не се опитват да се нанасят тия гадни твари навсякъде ами още при първата поява се обезмаслява всичко старателно с Meglio примерно и като се сложи каквато и да е отрова изчезват мигновено. Дори една капка олио останала им стига да се завъдят.

ПП Аз съм със същия в нас повече от година и няма никакви проблеми. Може действително да е имало хлебарки. Но този както и жилището се чисти непрекъснато и не завъждат гадини.

И не че не се опитват да се нанасят тия гадни твари навсякъде ами още при първата поява се обезмаслява всичко старателно с Meglio примерно и като се сложи каквато и да е отрова изчезват мигновено. Дори една капка олио останала им стига да се завъдят.

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Благодаря на всички за съветите пак да повторя монитора не е мой!Направих услуга като го купих за едни роднини които са пенсионери и нямат хабер от понятие с компютрите.Относно гадинките всеки месец дават по 30 лева за ръсене ама самия блок е много стар и оправия нема(може би напалм
)утре го прибирам и си им го давам да си го държат за музея.
Модовете да заключват.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”