Да ви се оплача - един мангал ми удари джетата

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
valeto 150hp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valeto 150hp » Нед 03 авг 2008 9:25

Ламарина се оправя най-важното е че на тебе ти няма нищо но много по интересно е до кога ще си карат така мангалите из цялата страна безнаказано

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Re: Да ви се оплача - един мангал ми удари джетата

Мнениеот jetttlii » Нед 03 авг 2008 16:39

Благодаря на всички, най - много избеснях вчера от факта, че този мангал взе да ми разправя как нямал книжка и бил пил две ракии и като дойдат КАТ няма какво да му направят. :evil: :evil: :evil:

На всеки може да се случи да направи грешка и да потпре някой, ако беше нормален човек да се разбереме без КАТ, но тоя мангал едвам ходеше като слезе от колата :shock как да го пусна като 200 метра по - нагоре мога да видя, че е отнесъл някоя друга кола :? Та това си е мръсен убиец :!:

Знам, че има много несъвестни полицаи, но все по - често попадам на такива които си вършат работата. В районното на Костинброд мангала мръсен обвини ченгетата, че са му откраднали телефона от колата :shock и всяка втора дума му беше " ще видите след 15 минути какво ще стане тука, викнал съм адвокат, аз ако не бях тарикат нямаше така да карам", егати наглия тип...

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Нед 03 авг 2008 16:41

valeto 150hp написа:Ламарина се оправя най-важното е че на тебе ти няма нищо

Това е наи важното

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 03 авг 2008 17:23

Колега въпреки, че съжалявам за това, което ти се е случило, темата я заключвам.
Всякакви обидни квалификации на етническа, религиозна или каквото и да е дискриминиращо отношение, към когото и да било, няма да бъдат толерирани тук :!:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”