Да ви се оплача - един мангал ми удари джетата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Да ви се оплача - един мангал ми удари джетата
Благодаря на всички, най - много избеснях вчера от факта, че този мангал взе да ми разправя как нямал книжка и бил пил две ракии и като дойдат КАТ няма какво да му направят.
На всеки може да се случи да направи грешка и да потпре някой, ако беше нормален човек да се разбереме без КАТ, но тоя мангал едвам ходеше като слезе от колата
как да го пусна като 200 метра по - нагоре мога да видя, че е отнесъл някоя друга кола
Та това си е мръсен убиец
Знам, че има много несъвестни полицаи, но все по - често попадам на такива които си вършат работата. В районното на Костинброд мангала мръсен обвини ченгетата, че са му откраднали телефона от колата
и всяка втора дума му беше " ще видите след 15 минути какво ще стане тука, викнал съм адвокат, аз ако не бях тарикат нямаше така да карам", егати наглия тип...

На всеки може да се случи да направи грешка и да потпре някой, ако беше нормален човек да се разбереме без КАТ, но тоя мангал едвам ходеше като слезе от колата

Знам, че има много несъвестни полицаи, но все по - често попадам на такива които си вършат работата. В районното на Костинброд мангала мръсен обвини ченгетата, че са му откраднали телефона от колата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”