Олимпиада 2008-Китай
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е де
Хубаво тренировки ама все пак се иска физика неможе Бедния Ли кинта и дваесе да се бори срещу нашия Дан Колов примерно или срещу някой руски богатир мощен кат Съветския Съюз.Или по бягане айде да ми обясните как примерно китайче един и педесе сантиметра ще победи на спринт амриканските или бегачите от Ямайка??Само да не чувам за ЯО Минг този е расъл на поливни площи .Те винаги са били сила на пинг-понг и бадминтон.Ама ще видим може да има сензаций. 

Последна промяна от amikus на Пет 08 авг 2008 23:24, променено общо 1 път.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:За съжаление има голяма вероятност пак да го порежат. Както стана предния път. Загубена работа.
На едно интервю, което никога няма да забравя, каза следното:
"Отидох в китай..китаец ме би! Отидох в Гърция грък ме би! Ако отида на северния полюс сигурно някой пингвин ще ме бие !"

Мисля, че ако случайно пак има нещо нагласено ... да му отдадът чест! на 35 години е и чака 4 години само и само за да може да участва защото миналия път го порязаха!
голям е ! много силен психически мъж! за физическата сила не мисля, че трябва да коментираме! Дано се стегне за финала защото има много силни атлети този път! и поне ако го бие някой.. да не трепери като лизана п*тка като оня грък!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Такива хора като тея въпросните китайци и гърци плюят на олимпийският принцип
Това на ищо не прилича-аз ако имах власт бих изтеглил цялата ни олимпийска делегация от Китай.Просто това си е подигравка-да бяха казали че първото место е резервирано та Йордан Йовчев да не беше бил път чак до Китай
Търпяхме това унижение преди 4 години в Гърция,сега пак 

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Сега мина първата среща на нашия боксьор-Борислав Георгиев в категория до 63 кг.Етапа е 1/16 финал,а размаза с 14:1 американеца Хавиер Молина.Направо го спука като лешник
Сега започна и първата среща на нашите волейболисти,срещу домакина Китай.Надявам се да ги сгазят,въпреки че се очаква да ги подпират съдиите,както в останалите дисциплини на Олимпиядата
Лошото е че Пламен Константинов няма да участва на първенството-забранено му е от лекаря

Сега започна и първата среща на нашите волейболисти,срещу домакина Китай.Надявам се да ги сгазят,въпреки че се очаква да ги подпират съдиите,както в останалите дисциплини на Олимпиядата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”