Най доброто от най доброто!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
madcap написа:и аз съм за Поршето , даже у нащо град се разпърдява едно жълто направо същото дет се вика ,
а скоро един познат си купи последния модел , ама не съм сигорен дали Кайман , двг-то е 3.2 280 луди коня
на Гопето(Ивон Текс) сив металик с червена тапицерия и червен кожен волан

- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
smg написа:Това с богатито е ебати излъгацията.....Айде искам да си го купя.....Дайте ми саит където се продава. Тази кола съществува само на хартия. Когато се продава свободно я слагайте като конкуренция. Просто тази кола не съществува в работещо състояние
Един глас за Ферарито
Ето заповядай: Дай Парите или тука: проввай тука и да не забравиш да ни повозиш като си я вземеш

http://www.bugatti-cars.de/bugatti/
Каква беше оная приказка за лисицата и гроздето? Каква хартия бе човек, те хората я карали с 402 км/ч, виж линковете от Car and Driver. Беше на корицата на последният им брой.

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
20vTurbo написа:Как не ви е срам! Най яката кола разбирасе се прави от VW ... Ето я:
Bugatti Veyron 16.4
Двигател: Quad Turbo W16 - 1001 hp
Макс Скорост: 407 км/ч
Цена: €1 000 000
20vTurbo Виж сега на мен идеята ми беше всеки да си каже предпочитанията.Написах ,че може да съм пропуснал нещо и може да е така.Но никога не бих сложил Бугатито в анкетата защото просто ако се загледаш всички коли са с почти равни статистики.Ами аз като съм фен на Viper можех да постна Dodge Hennessey Viper Venom 800TT в по преден пост му има статистиките и те са просто невероятни.А също би ли съпоставил цената на автомобилите те също не са толкова високи но както и да е.Важното е ,всеки се е замечтал за малко докато е гласувал.Пожелавам на всеки да си купи това за което е гласувал

Ами един съсед от Красна поляна го кара и е просто невероятна кола.DragoCL написа:между другото алпината кръстосва софия от известно време...
- 20vTurbo
- Контакти:
Най-Доброто
Радвам се че ти харесва Вайпъра, на мен също ми харесва как върви:
Тоя не е Хенеси а "само обикновенният" GTS, но пак върви страхотно.
Разбирам ти мислъта за анкетата, но тъй като анкетата е озаглавeна за най-доброто от най-добрите, аз рекох да спомена за най-добрата кола (изобщо, някъде, за каквато и да е цена) коята също така се прави от компанията на която ние всички сме фенове.
VW RULZZZZZZZZZZ!
Mr Green Fun
Beer Drunk

Тоя не е Хенеси а "само обикновенният" GTS, но пак върви страхотно.
Разбирам ти мислъта за анкетата, но тъй като анкетата е озаглавeна за най-доброто от най-добрите, аз рекох да спомена за най-добрата кола (изобщо, някъде, за каквато и да е цена) коята също така се прави от компанията на която ние всички сме фенове.
VW RULZZZZZZZZZZ!

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
bowdown bowdown bowdown bowdown
Лелееееееееееееееееееее Viper рулира
лелееееееееееееееееееее ти рулираааааш братооооо
Може ли да си карал такава кола и да не си споделил ПРЕСТЪПНИК
казваи веднага некви по деликатни подробности
А относно анкетата ако исках да има и бугати щях да я нарека
ULTIMATE CAR
а ту съм събрал горе долу елита от всичко по малко.То има и MERCEDES: CLK GTR ,има разни bi-turbo поръчки
но мисля ,че общо взето има какво да избереш 
Лелееееееееееееееееееее Viper рулира
лелееееееееееееееееееее ти рулираааааш братооооо
Може ли да си карал такава кола и да не си споделил ПРЕСТЪПНИК

казваи веднага некви по деликатни подробности

А относно анкетата ако исках да има и бугати щях да я нарека
ULTIMATE CAR

- 20vTurbo
- Контакти:
Ха ха .... колата е много яка. Карах я два пъти преди година и полувина. Собственност е на един клиент на брат ми, много готин човек който се смили над мойта имигрантска душичка като видя как ми се навлажниха очичките като видях неговата кола. bowdown
Докато я карах минахме покрай едни полцаи които щяха да си счупят вратовете и ни гледаха доста лошо, но аз карах под ограничението на скороста та си останаха само с гледането.
Иначе Вайпъра върви страхотно, просто не знам с какво да го сравня. Карал съм и R32 и WRX, че даже и Carerra 4 и въобще не може да се сравняват ... Само леко да чукна педала на газта и ми изтръпнаха зъбите от ускорението. Много солиден автомобил, нищо не скърца или трака дори и на 5000 об. имах чувството че е излят целият наведнъж без отделни части...
После като се качих на мойта кола проверих два три пъти дали на съм забравил ръчната .... Mr Green Fun
Докато я карах минахме покрай едни полцаи които щяха да си счупят вратовете и ни гледаха доста лошо, но аз карах под ограничението на скороста та си останаха само с гледането.
Иначе Вайпъра върви страхотно, просто не знам с какво да го сравня. Карал съм и R32 и WRX, че даже и Carerra 4 и въобще не може да се сравняват ... Само леко да чукна педала на газта и ми изтръпнаха зъбите от ускорението. Много солиден автомобил, нищо не скърца или трака дори и на 5000 об. имах чувството че е излят целият наведнъж без отделни части...
После като се качих на мойта кола проверих два три пъти дали на съм забравил ръчната .... Mr Green Fun
Върни се в “ОФФ-Топик - други”