Ограбена кола на Cacao Beach @ Sunny Beach

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Re: Ограбена кола на Cacao Beach @ Sunny Beach

Мнениеот ABSOLUT » Сря 13 авг 2008 15:24

kickdown написа:Да бе точно на Какао, спираме група приятели - аз с BMW E46, друг с последната Opel Zafira, друго момче от наще с новото BMW X5 и още едно момче с последната Астра.....

С какви номера са били колите? Нещо местните да се правят на велики, наш паркинг, ала-бала.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 13 авг 2008 15:25

kickdown написа:
benzino написа:В днешно време май спасението от тия гадории е в луксозните коли. Ся нали са на мода баровците, връзкарите и тем подобните отрепки, та може и за тва да не барат. Не знаят на кого могат да попаднат. Не че и ти не можеш да им метнеш сопата. :wink: Но все пак много жалко, че теб са ошънкали.... :(

Да бе точно на Какао, спираме група приятели - аз с BMW E46, друг с последната Opel Zafira, друго момче от наще с новото BMW X5 и още едно момче с последната Астра. Тръгваме си след няколко часа - Мойто BMW на предния и задния калник по една готина линия от пирон, X5 открай-докрай пак с пирон, Зафирата шофьорската врата, Астрата само капака, освен нас един Голф 3 открай докрай (беше спрял до моето BMW), една C-Class-а от последните задния калник, и едно А6 новите комби задната врата. 7 коли спряни културно на означените места без да пречат на никой - защо????? Това немога да разбера защо??? Айде на новите и скъпите коли от завист - но на мойта и на гофчето защо???? Като момичето с голфа беше адски разочаровано, защото го имаше от скоро и се разплака - а моя човек с X5 се тресеше от нерви и само искаше да докопа тоя дето го е направил. И все пак защо го бяха направили???????

защото сме такива
малки и завистливи
гледаме в паницата на другия, а не себе си да се оправим
чакаме някой да ни оправя все
ама както и да е
тука нямаиш сигурност за нищо, като се започне от колата, мине се през апартамента и се стигне до личната ти неприкосновеност
народопсихология, липса на ред и воля за налагане на нормите
тъпа и противна случка :twisted:

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Сря 13 авг 2008 15:38

гадна работа спор няма, ама гледам ви все софиянци сте ... и почвам да смятам - 5 лева паркинг, 7 шезлонг, 7 чадър ... и срещу всичко това още разходи бонус с хубави емоции като надрани и окрадени коли ... ами на същото разстояние от София, пак има море без да ти се налага да се бъркаш за нито едно от посочените неща

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 13 авг 2008 16:01

А този, на когото сте си платили паркинга защо не е взел дървото от вас - потърпевшите, да попитам? Ясно е, че паркинга е "платен" и "неохраняем", но поне панаир, полиция ... бой?
Точно защото ни е през онази работа продължават подобни вандалски прояви ... Снощи едно келеме ми оставил кесийката си с боклук пред входната врата .. 30 мин го търсих и разбрах кой е .. сега го чакам да го видя и да му счупя ръцете .. като заздравеят .. пак ще му ги счупя!

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Сря 13 авг 2008 16:08

Абе кво става с тоя народ - само за днеска три теми с надрани, ограбени и направо откраднати коли...къде живеем бе - нали Европейски съюз, нали това онова....
Дедовия - само поскъпва живота и тва е. Говеда сме и нямаме оправяне. Ние сме си виновни за всичко. Завиждаме яко и гледаме колкото може повече да пре.бем другарчето си.
Welcome to Bulgaria! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 13 авг 2008 16:15

Не намесвайте политиката, че ще ключат темата.
Факт е, че наркоманите са навсякъде, а не само в младост в София..
Това за местните едва ли, защото точно там са големи пари... Не биха пипнали.. Някой наркоман най-вероятно...

Потребителски аватар
kickdown
Автомобил: 2008 Tiguan TF + 2017 Seat Ateca
Двигател: CBAB

Мнениеот kickdown » Сря 13 авг 2008 16:24

ABSOLUT написа:
kickdown написа:Да бе точно на Какао, спираме група приятели - аз с BMW E46, друг с последната Opel Zafira, друго момче от наще с новото BMW X5 и още едно момче с последната Астра.....

С какви номера са били колите? Нещо местните да се правят на велики, наш паркинг, ала-бала.

5 коли софийски, зафирата Варненска и аудито пловдивско

Потребителски аватар
kickdown
Автомобил: 2008 Tiguan TF + 2017 Seat Ateca
Двигател: CBAB

Мнениеот kickdown » Сря 13 авг 2008 16:29

Sir T написа:А този, на когото сте си платили паркинга защо не е взел дървото от вас - потърпевшите, да попитам? Ясно е, че паркинга е "платен" и "неохраняем", но поне панаир, полиция ... бой?

Защото на ония им е през ****, пък и си мислят, че след като роботят за някой силен са безсмъртни и не ги *** грам. А пък и концесионера ще вземе нещата толкова присърце, че не е истина :evil: А полиция в Слънчев Бряг - ама ти сериозно ли??? Все едно ще оправиме колите, но тъпото е, че се губи време (което е пари) и нерви със застрахователи, сервизи и тичане по бюрократичните пътеки в съответните организаций, пък били и те частни. Яд ме е защо го правят, след като колите не се пречели на никой??!!!???!!?!?!

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 13 авг 2008 16:38

що се нервите :idea:
аз спрях да се ядосвам за такива неща :idea: само да не го хвана някой как в момента дере :wink:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Сря 13 авг 2008 16:44

santo_trafficante написа:що се нервите :idea:
аз спрях да се ядосвам за такива неща :idea: само да не го хвана някой как в момента дере :wink:

Абе то всички се заканваме, че ще пръснем от бой такива нагли копелдаци. Те си го и засужават де.
Обаче да не вземеш да попаднеш на луд нинджа каратист който да те изкорми на място с шамар с крак в гръбначния кош. :beer :climb
Ко ши прайм тогава?. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
pkaramitev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pkaramitev » Сря 13 авг 2008 16:46

Slayera написа:на вътре има още една бариера, тя за випажиите ли е? там сигурно пазят? :shock иначе, то селяни има навсякъде, да го хванеш и до го заровиш в пясъка до главата :twisted:

и главата и главата! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Сря 13 авг 2008 17:26

Благодарение на Вастопа и Карбонара вече съм напълно оборудван. Благодаря на пичовете ! Ходих в полицията и отговора беше да не се занимавам, а на въпроса - може ли да пусна жалба и протокол с който да се прибера ( тъй като нямам светлини ) ми бе отговорено , че пак ще ме спрат. Така, че няма какво да коментираме, просто е смешно да се оглеждат в кола за 5-6-7-8 бона на фона на другите коли.
Иначе номера ми е софийски много ясно, може да ги е подразнило нещо или просто да им е харесала колата.

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Сря 13 авг 2008 17:41

героят на БРАД ПИТ от филма БОЕН КЛУБ:Тайлър: „Виждам най-силните и умните мъже, които някога са живели. Виждам целият този потенциал. И го виждам прахосан. Дявол да го вземе, цяло поколение бензинаджии. Сервитьори. Роби с бели яки. Рекламите ни накараха да гоним коли и дрехи. Работим служби, които мразим, за да купуваме боклуци, които не ни трябват. Ние сме поколението Х на историята. Без цел и място. Ние нямаме велика война. Нямаме голяма депресия. Нашата велика война е духовната. Нашата голяма депресия е нашият живот. Всички сме възпитани от телевизията да вярваме, че един ден ще сме милионери и филмови идоли и рок звезди. Но няма да бъдем. Малко по малко разбираме това. И това страшно много ни ВБЕСЯВА ""

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Сря 13 авг 2008 17:47

kiko написа:героят на БРАД ПИТ от филма БОЕН КЛУБ:Тайлър: „Виждам най-силните и умните мъже, които някога са живели. Виждам целият този потенциал. И го виждам прахосан. Дявол да го вземе, цяло поколение бензинаджии. Сервитьори. Роби с бели яки. Рекламите ни накараха да гоним коли и дрехи. Работим служби, които мразим, за да купуваме боклуци, които не ни трябват. Ние сме поколението Х на историята. Без цел и място. Ние нямаме велика война. Нямаме голяма депресия. Нашата велика война е духовната. Нашата голяма депресия е нашият живот. Всички сме възпитани от телевизията да вярваме, че един ден ще сме милионери и филмови идоли и рок звезди. Но няма да бъдем. Малко по малко разбираме това. И това страшно много ни ВБЕСЯВА ""

:bowdown

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Сря 13 авг 2008 21:30

На мен като бях в Черноморец ми откраднаха капачката, която стои на левия калник на мястото на антената... 1.40 лв в Ауто+. Какво да коментирам :roll: - кокошкарска работа.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”