Надраха ми колата

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 14 авг 2008 1:15

Не се карайте. Темата е поучителна и е полезна според мен. Винаги гледам да паркирам на места където подобни акции да са по-трудни и колата да ми е пред очите или поне в полезрението. Сега ще знам в младост и пеш да не ходя :)

Случката е неприятна и всеки може да си направи изводите. За мен те са два:
1. Внимавай кога, къде и как паркираш.
2. Задължително каско!

Преди 8 месеца и аз се опарих от малоумна вандалщина и то пред блока в който живея. От тогава ми е обица на ухото. Тъпаци винаги ще има, а от там и риск за колите ни. От нас си зависи да вземем мерки при евентуален инцидент да си намалим щетите.

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Чет 14 авг 2008 4:50

hooligans защитава хулиганите, колко романтично.
Как пък няма една тема за някой набит, ами само със залуми, а като се сетя и колко хора от форума са го правили...
Мини няколко пъти оттам да видиш кой паркира там, и дали е една и съща кола, друго по-смислено не виждам какво можеш да направиш.

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Чет 14 авг 2008 8:06

За да не пускам нова тема :lol: "ще се похваля" в тази - вчера сутринта станах към 8 часа :shock да измия колата.....хубаво, обаче като я измих забелязах, че цялата е надрана :evil: .През по голямата част от деня колата стои паркирана пред вкъщи, така че не съм заел чуждо място - можете да видите на снимка в гаража.А нощно време е в гараж - кой е толкова смел да я "нашари" посред бял ден? Не знам просто как може да има такива - колата струва 2к де** :evil: .Та - деругите не са много дълбоки, самата ламарина не е засегната, ама боята е :weep: .С пастиране дали ще стане, или направо да и търся камера за цялостно боядисване?Благодаря на всички, които ще вземат участие...

ПП:Говедо, знам че четеш, само чакам още нещо да се случи, независимо какво и ще се постарая да стоиш цял живот пред лекарски кабинети.... :evil:

Потребителски аватар
XPLOD119
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: Asz 2005г

Мнениеот XPLOD119 » Чет 14 авг 2008 13:06

Имах идея да отида да паркирам отново там и да дебна, но нещо ме навява на мисълта, че няма да се повтори.
Ако са някои наркоманчета ще опитат пак, но кой знае

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 14 авг 2008 13:22

XPLOD119 написа:Имах идея да отида да паркирам отново там и да дебна, но нещо ме навява на мисълта, че няма да се повтори.
Ако са някои наркоманчета ще опитат пак, но кой знае

Ако бяха наркоманчета щяха да ти разбият возилото и да ти изпразнят багажника. Повярвай ми наркоманите въобще не им пука къде си паркирал и каква ти е боята на колата. Те мислят само за дозата си и са доста далеч от подобни вандализми...
Според мен си настъпил "нечие" място за паркиране.

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Чет 14 авг 2008 14:10

Колега, казваш ,че изключваш вероятноста някой да ти има зъб......Преди 15 години надраха москвича на баща ми ,ама целия и камъка с който изглежда са го драскали го бяха оставили на предният капак. След около месец "разследване" стана ясно каква е работата :

Едно 5 годично дете се е скарало с друго и за отмъщение решило да надраска колата на бащата на другото дете. Но калпазанина се объркал и вместо да надраска зеленият москвич на съседа,надраскал нашият скромен ,оранжев москвич.......още го помня тоя лаф: "У-у-у-у яз съм са объркал уаа"

Тъй че минало свършено. Най-важното в цялата ситуация е ,че изключваш някой да ти има зъб ,а това е най-хубавото. Причините може да бъдат какви ли не за случилото се - тъй че не му мисли. Аз вчера открих киселина която е оронила боята на предният ми капак до шприц (поражението е голямо колкото 50 стотинки). Ама изобщо не се притесних защото знам ,че няма кой да ми има зъб и тази киселина я отдавам на случайноста. На първо време ще си взема боичка за 5 лева (50 мл) и с четката ще мацна петното. Виж ако имаше някой който ни има зъб ,тогава щеше да е страшното ,щяхме да очакваме още по-лоши работи

Върни се в “ОФФ-Топик - други”