Избор на телефон
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mariqna
- Автомобил:
- Двигател:
Щом е свикнал с Нокия, вземи му. Сони-Ериксон са доста добри, но са с по - сложно меню. На 6300 батерията му е прекалено слаба за екстрите, които има и за да кара малко повече ще ти трябва подсилена батерия. 6233 е доста дебел, но е с по-добра батерия определено. От това, което си казал мисля, че 6234 е най-удачния вариант. А това, което казват колегите Е50 и 6120 - много добри телефони, но са симбиан и са по-сложни за употреба. Дано съм помогнала 

- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Madj0 написа:embi4a написа:mr_bush написа:6300![]()
Лично на мен най ми допада
- типично мъжки телефон
Имам и 6300 и 6233 ... Ако говориш много 6233 е твоя телефон ... Визията на 6300 е по добра но 6233 е класа нагоре
Аз имам 6300 и смея да твърдя, че батерията държи повече от 5 дена като не се тормози с музика и не се снима прекалено. В началото държеше 3 дена ама не го оставях на мира. С времето и батерията си влезе в нормалния режим и сега нямам грижи с тока на телефона. А бащата на колегата не вярвам да слуша по цял ден мп3.
- Golfer_pz
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :)
Подкрепямsnupeca написа:6300 е най-добрия от изброените според менИзчистен дизайн, практичен, удобен За мен това е телефона
![]()

Върни се в “ОФФ-Топик - други”