От вчера това съобщение-проблем???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:не съм съгласен с това предложение. по-добре който иска да дава. Ако някой не смята че си заслужава да даде 20тина лева на година за форума - да не дава. Важното е той да остане общодостъпен. Щото с тия смс-и е да си ебе мамата... Като телефонна игра ще станеме...
Колега за 3лв. ли е проблема

Много ти се струват?И все пак това което казах си беше моя идея.
Защото 50лв. за членски внос няма да дам.Нито знам каде,за какво и в кого отиват.Четох за стикери и други материали.... но нещо множко ми се струват за тази цел

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo написа:...Защото 50лв. за членски внос няма да дам.Нито знам каде,за какво и в кого отиват.Четох за стикери и други материали.... но нещо множко ми се струват за тази цел
Я сега вземи една елка и посмятай малко, преди да говориш!
tyo написа:Колега за 3лв. ли е проблема
Я сега сметни 50:12=4,16 лв. на месец.
А пък ако си го докарал до 1,16 лв разлика да се мъчиш от глад...
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Aз и в:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=10614
съм написал:
Кой колкото иска да дава. Аз 50 лв мога да си ги позволя и ще ги дам.
Пък нека се съберат повече пари в касата на клуба. Като не им се намери приложение - догодина няма да събираме пари. но едва ли ще стане така
Трябва ни БГ хостинг. Чужди хостове БОЛ! Ама 90 и повече % сме в БГ! А БГ хоста е бесна цифромания...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=10614
съм написал:
Кой колкото иска да дава. Аз 50 лв мога да си ги позволя и ще ги дам.
Пък нека се съберат повече пари в касата на клуба. Като не им се намери приложение - догодина няма да събираме пари. но едва ли ще стане така

Трябва ни БГ хостинг. Чужди хостове БОЛ! Ама 90 и повече % сме в БГ! А БГ хоста е бесна цифромания...
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:.....Я сега сметни 50:12=4,16 лв. на месец.
А пък ако си го докарал до 1,16 лв разлика да се мъчиш от глад...
Колега scuba няма нужда да смятам,явно не си чел внимателно предходните мнения.Аз казах 0.25лв. на месец!
Я сега ти сметни 12 х 0.25лв.=3.00лв. на година!
Дори 30% от сега регистрираните потребители да плтят тази сума(3.00лв.) ще има пре-пре достатъчно за хостинг

Vlad777 написа:....А БГ хоста е бесна цифромания...
Колега Vlad777 има и такъв хост,който не е "бесна цифромания".Примерно ТУК

Спецялно примера който съм дал ще излезе не повече от 1800~2000лв. за година.
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
абе tyo кви са тия идеи дето те озаряват?
знаеш ли като напраите хостинга по 3 лева на човек че ще останете 50 човека. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ПЛАЩАМ ЗА ДА ЧЕТА ТОЗИ ФОРУМ!!! верно че няма нищо без пари ама ебаси тва да ви не е някакъв саит за поръчване на картинки за GSM и.по добре направете тия стикери по 8 лева ама по добре така да си събирате парите отколкото от некви мизерни смс и измислете нещо по остоумно от пратете смс - четете форума! 

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
абе tyo кви са тия идеи дето те озаряват? знаеш ли като напраите хостинга по 3 лева на човек че ще останете 50 човека. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ПЛАЩАМ ЗА ДА ЧЕТА ТОЗИ ФОРУМ!!! верно че няма нищо без пари ама ебаси тва да ви не е някакъв саит за поръчване на картинки за GSM и.по добре направете тия стикери по 8 лева ама по добре така да си събирате парите отколкото от некви мизерни смс и измислете нещо по остоумно от пратете смс - четете форума!
Напълно подкрепям колегата Golf3User...абе хора осъзнайте се ,
опре ли работата да се плащат каквито и да е пари работата става дебела.
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf3User написа:абе tyo кви са тия идеи дето те озаряват?знаеш ли като напраите хостинга по 3 лева на човек че ще останете 50 човека. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ПЛАЩАМ ЗА ДА ЧЕТА ТОЗИ ФОРУМ!!! верно че няма нищо без пари ама ебаси тва да ви не е някакъв саит за поръчване на картинки за GSM и.по добре направете тия стикери по 8 лева ама по добре така да си събирате парите отколкото от некви мизерни смс и измислете нещо по остоумно от пратете смс - четете форума!
Golf3User четеш ли всички теми и мнения

Форума може да съществува по 3 начина
1.Безвъзмезно(както сега)
2.Да се самоиздържа от реклама
3.От членски внос на потребителите
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
tyo написа:Имам следните идеи:
1.На главната страница се слага телефон на който се праща SMS примерно с цената 0,25лв,после се получава обратен SMS с парола която е валидна един календарен месец.Тоест годишният абонамент така излиза 3лв.
2.Предлагам само разделите "ОСНОВЕН ФОРУМ" и "ОФФ-ТОПИК"да могат да се разглеждат когато посетителят не се е е "логнал"
В останалите да може да се влиза до ниво Теми,тоест да се предизвика интереса на потребителя,и той да пожелае да си закупи месечен акаунт.
ДА!!! ЧЕТА ВСИЧКИ МНЕНИЯ И ТЕМИ ЗАЩОТО ИСКАМ ДА ЗНАМ ПОВЕЧЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ И ХОРАТА КОЙТО ГИ КАРАТ!

ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АВТОМОБИЛА МИ! ИСКАМ ДА ЗНАМ !
ПО ДОБРЕ НАПРАВЕТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО ЕДНО СЪСТЕЗАНИЕ С ВХОД 10 ЛЕВА , СЪБЕРЕТЕ СИ ПАРИТЕ А ОСТАНАЛИТЕ ДАИТЕ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ НА НЯКОИ ДОМ ЗА СИРАЦИ. ХЕМ ЩЕ СЕ ИЗКЕФИМЕ ХЕМ ЩЕ СЕ ВИДИМЕ, ХЕМ ЩЕ ПОКАРАМЕ И НАКРАЯ ВСИЧКИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ.

- Nova
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Полемики, полемики, полемики...
Отговорниците казаха - нещо се ПРАВИ. Информация ще има. Справка :
Не мога да разбера за какво са тези кахъри в момента нищо не се знае.
Толкова ли не може да изчакаме тихо и културно да видим за какво става дума пък тогава ще се дърлиме. Пийте си биричката и не си създавайте излишни нерви. Досега не съм видял на някой да му е забранено да чете и пише във форума и/или да ходи на сбирка, пък бил и без членска карта.
Наздраве на всички Beer и успехи!
Утре ще е хубав ден.
Отговорниците казаха - нещо се ПРАВИ. Информация ще има. Справка :
opipva4a написа:този уикенд ще се съберем и ще решим кво да правим с хостинга и членовете
stay tuned
Не мога да разбера за какво са тези кахъри в момента нищо не се знае.
Толкова ли не може да изчакаме тихо и културно да видим за какво става дума пък тогава ще се дърлиме. Пийте си биричката и не си създавайте излишни нерви. Досега не съм видял на някой да му е забранено да чете и пише във форума и/или да ходи на сбирка, пък бил и без членска карта.
Наздраве на всички Beer и успехи!

Утре ще е хубав ден.

- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Golf3User написа:знаеш ли като напраите хостинга по 3 лева на човек че ще останете 50 човека. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ПЛАЩАМ ЗА ДА ЧЕТА ТОЗИ ФОРУМ!!! .... по добре направете тия стикери по 8 лева ама по добре така да си събирате парите...
Парите не си ги събираме... А ги ДАВАМЕ! Ти ако не се възприемаш като част от този форум - твоя работа.
Идеята е да се намери начин да се плаща за услугата хостинг, защото безплатен обяд няма!
До колкото разбрах от думите ти, ти искаш да четеш форума и да участваш в него, но ако трябва да се плаща нещо не си съгласен...
Обаче ако не се намери начин да се плаща, форумът просто няма да го има.

Кой с каквото може да помага е идеята. Като не се намерят спонсори кво да правиме? Дай предложения, но такива, които са изпълними.
Щото всеки може да каже "намерете спонсори". Ами намери ги ти като е толкова лесно!
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
tyo написа:Vlad777 написа:....А БГ хоста е бесна цифромания...
Колега Vlad777 има и такъв хост,който не е "бесна цифромания".Примерно ТУК![]()
Спецялно примера който съм дал ще излезе не повече от 1800~2000лв. за година.
Там където аз работя 1 сървър с:
60GB HDD; 512 RAM; 500 GB monthly transfer; PHP, MySQL и пълни админ права е $530/година = 850 лв.
Това е за целия сървър! А не за shared hosting.
Проблемът е, че е в USA...
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:Golf3User написа:знаеш ли като напраите хостинга по 3 лева на човек че ще останете 50 човека. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ПЛАЩАМ ЗА ДА ЧЕТА ТОЗИ ФОРУМ!!! .... по добре направете тия стикери по 8 лева ама по добре така да си събирате парите...
Парите не си ги събираме... А ги ДАВАМЕ! Ти ако не се възприемаш като част от този форум - твоя работа.
До колкото разбрах от думите ти, ти искаш да четеш форума и да участваш в него, но ако трябва да се плаща нещо не си съгласен...
Обаче ако не се намери начин да се плаща, форумът просто няма да го има.предлагам ти да намериш спонсори, които ще плащат тогава за нашия форум и ние няма да плащаме. Ще им сложим реклами, банери и т.н.
Кой с каквото може да помага е идеята. Като не се намерят спонсори кво да правиме? Дай предложения, но такива, които са изпълними.
Щото всеки може да каже "намерете спонсори". Ами намери ги ти като е толкова лесно!
приятелю Vlad777 ако не се възприемах като част от този форум нямаше да съм тук и да пиша сега!!!доколкото става въпрос за плащането - хубаво ще плащаме ама я ми напраи една проста сметка колко народ ще остане тука? не секи е навитак да цака кинти за да чете!като гледам в видин спонсорите се избиват да ми предлагат офертите си.баси якото аз имам 50 поста а искате да ви търся спонсори .
Върни се в “ОФФ-Топик - други”