От вчера това съобщение-проблем???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 19 окт 2005 11:43

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 20 окт 2005 2:59

не съм съгласен с това предложение. по-добре който иска да дава. Ако някой не смята че си заслужава да даде 20тина лева на година за форума - да не дава. Важното е той да остане общодостъпен. Щото с тия смс-и е да си ебе мамата... Като телефонна игра ще станеме...

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Чет 20 окт 2005 13:34

Vlad777 написа:не съм съгласен с това предложение. по-добре който иска да дава. Ако някой не смята че си заслужава да даде 20тина лева на година за форума - да не дава. Важното е той да остане общодостъпен. Щото с тия смс-и е да си ебе мамата... Като телефонна игра ще станеме...

Колега за 3лв. ли е проблема :!:
Много ти се струват?И все пак това което казах си беше моя идея.
Защото 50лв. за членски внос няма да дам.Нито знам каде,за какво и в кого отиват.Четох за стикери и други материали.... но нещо множко ми се струват за тази цел :roll:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 20 окт 2005 16:09

tyo написа:...Защото 50лв. за членски внос няма да дам.Нито знам каде,за какво и в кого отиват.Четох за стикери и други материали.... но нещо множко ми се струват за тази цел :roll:

Я сега вземи една елка и посмятай малко, преди да говориш!

tyo написа:Колега за 3лв. ли е проблема

Я сега сметни 50:12=4,16 лв. на месец.
А пък ако си го докарал до 1,16 лв разлика да се мъчиш от глад...

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 20 окт 2005 17:30

Aз и в:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=10614
съм написал:
Кой колкото иска да дава. Аз 50 лв мога да си ги позволя и ще ги дам.

Пък нека се съберат повече пари в касата на клуба. Като не им се намери приложение - догодина няма да събираме пари. но едва ли ще стане така :!:

Трябва ни БГ хостинг. Чужди хостове БОЛ! Ама 90 и повече % сме в БГ! А БГ хоста е бесна цифромания...

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Чет 20 окт 2005 21:13

scuba написа:.....Я сега сметни 50:12=4,16 лв. на месец.
А пък ако си го докарал до 1,16 лв разлика да се мъчиш от глад...

Колега scuba няма нужда да смятам,явно не си чел внимателно предходните мнения.Аз казах 0.25лв. на месец!
Я сега ти сметни 12 х 0.25лв.=3.00лв. на година!
Дори 30% от сега регистрираните потребители да плтят тази сума(3.00лв.) ще има пре-пре достатъчно за хостинг :wink:

Vlad777 написа:....А БГ хоста е бесна цифромания...

Колега Vlad777 има и такъв хост,който не е "бесна цифромания".Примерно ТУК 8)
Спецялно примера който съм дал ще излезе не повече от 1800~2000лв. за година.

Потребителски аватар
Golf3User
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf3User » Чет 20 окт 2005 21:54

абе tyo кви са тия идеи дето те озаряват? :evil: знаеш ли като напраите хостинга по 3 лева на човек че ще останете 50 човека. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ПЛАЩАМ ЗА ДА ЧЕТА ТОЗИ ФОРУМ!!! верно че няма нищо без пари ама ебаси тва да ви не е някакъв саит за поръчване на картинки за GSM и.по добре направете тия стикери по 8 лева ама по добре така да си събирате парите отколкото от некви мизерни смс и измислете нещо по остоумно от пратете смс - четете форума! :motz:

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Чет 20 окт 2005 22:16

абе tyo кви са тия идеи дето те озаряват? знаеш ли като напраите хостинга по 3 лева на човек че ще останете 50 човека. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ПЛАЩАМ ЗА ДА ЧЕТА ТОЗИ ФОРУМ!!! верно че няма нищо без пари ама ебаси тва да ви не е някакъв саит за поръчване на картинки за GSM и.по добре направете тия стикери по 8 лева ама по добре така да си събирате парите отколкото от некви мизерни смс и измислете нещо по остоумно от пратете смс - четете форума!

Напълно подкрепям колегата Golf3User...абе хора осъзнайте се ,
опре ли работата да се плащат каквито и да е пари работата става дебела.

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Чет 20 окт 2005 22:19

Golf3User написа:абе tyo кви са тия идеи дето те озаряват? :evil: знаеш ли като напраите хостинга по 3 лева на човек че ще останете 50 човека. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ПЛАЩАМ ЗА ДА ЧЕТА ТОЗИ ФОРУМ!!! верно че няма нищо без пари ама ебаси тва да ви не е някакъв саит за поръчване на картинки за GSM и.по добре направете тия стикери по 8 лева ама по добре така да си събирате парите отколкото от некви мизерни смс и измислете нещо по остоумно от пратете смс - четете форума! :motz:

Golf3User четеш ли всички теми и мнения :x
Форума може да съществува по 3 начина
1.Безвъзмезно(както сега)
2.Да се самоиздържа от реклама
3.От членски внос на потребителите

Потребителски аватар
Golf3User
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf3User » Чет 20 окт 2005 22:36

tyo написа:Имам следните идеи:
1.На главната страница се слага телефон на който се праща SMS примерно с цената 0,25лв,после се получава обратен SMS с парола която е валидна един календарен месец.Тоест годишният абонамент така излиза 3лв.
2.Предлагам само разделите "ОСНОВЕН ФОРУМ" и "ОФФ-ТОПИК"да могат да се разглеждат когато посетителят не се е е "логнал"
В останалите да може да се влиза до ниво Теми,тоест да се предизвика интереса на потребителя,и той да пожелае да си закупи месечен акаунт.

ДА!!! ЧЕТА ВСИЧКИ МНЕНИЯ И ТЕМИ ЗАЩОТО ИСКАМ ДА ЗНАМ ПОВЕЧЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ И ХОРАТА КОЙТО ГИ КАРАТ! :motz: :motz: :motz:
ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АВТОМОБИЛА МИ! ИСКАМ ДА ЗНАМ !
ПО ДОБРЕ НАПРАВЕТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО ЕДНО СЪСТЕЗАНИЕ С ВХОД 10 ЛЕВА , СЪБЕРЕТЕ СИ ПАРИТЕ А ОСТАНАЛИТЕ ДАИТЕ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ НА НЯКОИ ДОМ ЗА СИРАЦИ. ХЕМ ЩЕ СЕ ИЗКЕФИМЕ ХЕМ ЩЕ СЕ ВИДИМЕ, ХЕМ ЩЕ ПОКАРАМЕ И НАКРАЯ ВСИЧКИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ. :?

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Чет 20 окт 2005 23:10

Полемики, полемики, полемики...
Отговорниците казаха - нещо се ПРАВИ. Информация ще има. Справка :
opipva4a написа:този уикенд ще се съберем и ще решим кво да правим с хостинга и членовете
stay tuned

Не мога да разбера за какво са тези кахъри в момента нищо не се знае.
Толкова ли не може да изчакаме тихо и културно да видим за какво става дума пък тогава ще се дърлиме. Пийте си биричката и не си създавайте излишни нерви. Досега не съм видял на някой да му е забранено да чете и пише във форума и/или да ходи на сбирка, пък бил и без членска карта.
Наздраве на всички Beer и успехи! :)
Утре ще е хубав ден. :wink:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 20 окт 2005 23:27

Golf3User написа:знаеш ли като напраите хостинга по 3 лева на човек че ще останете 50 човека. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ПЛАЩАМ ЗА ДА ЧЕТА ТОЗИ ФОРУМ!!! .... по добре направете тия стикери по 8 лева ама по добре така да си събирате парите...

Парите не си ги събираме... А ги ДАВАМЕ! Ти ако не се възприемаш като част от този форум - твоя работа.

Идеята е да се намери начин да се плаща за услугата хостинг, защото безплатен обяд няма!

До колкото разбрах от думите ти, ти искаш да четеш форума и да участваш в него, но ако трябва да се плаща нещо не си съгласен...

Обаче ако не се намери начин да се плаща, форумът просто няма да го има.

:arrow: предлагам ти да намериш спонсори, които ще плащат тогава за нашия форум и ние няма да плащаме. Ще им сложим реклами, банери и т.н.

Кой с каквото може да помага е идеята. Като не се намерят спонсори кво да правиме? Дай предложения, но такива, които са изпълними.

Щото всеки може да каже "намерете спонсори". Ами намери ги ти като е толкова лесно!

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 20 окт 2005 23:32

tyo написа:
Vlad777 написа:....А БГ хоста е бесна цифромания...

Колега Vlad777 има и такъв хост,който не е "бесна цифромания".Примерно ТУК 8)
Спецялно примера който съм дал ще излезе не повече от 1800~2000лв. за година.

Там където аз работя 1 сървър с:
60GB HDD; 512 RAM; 500 GB monthly transfer; PHP, MySQL и пълни админ права е $530/година = 850 лв.

Това е за целия сървър! А не за shared hosting.

Проблемът е, че е в USA...

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Пет 21 окт 2005 0:37

Vlad777 написа:Там където аз работя 1 сървър с:
60GB HDD; 512 RAM; 500 GB monthly transfer; PHP, MySQL и пълни админ права е $530/година = 850 лв.

Това е за целия сървър! А не за shared hosting.

Проблемът е, че е в USA...

А аз предложих в BG :D
Говорих с admina цената търпи коментар!

Потребителски аватар
Golf3User
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf3User » Пет 21 окт 2005 9:18

Vlad777 написа:
Golf3User написа:знаеш ли като напраите хостинга по 3 лева на човек че ще останете 50 човека. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ПЛАЩАМ ЗА ДА ЧЕТА ТОЗИ ФОРУМ!!! .... по добре направете тия стикери по 8 лева ама по добре така да си събирате парите...

Парите не си ги събираме... А ги ДАВАМЕ! Ти ако не се възприемаш като част от този форум - твоя работа.

До колкото разбрах от думите ти, ти искаш да четеш форума и да участваш в него, но ако трябва да се плаща нещо не си съгласен...

Обаче ако не се намери начин да се плаща, форумът просто няма да го има.

:arrow: предлагам ти да намериш спонсори, които ще плащат тогава за нашия форум и ние няма да плащаме. Ще им сложим реклами, банери и т.н.

Кой с каквото може да помага е идеята. Като не се намерят спонсори кво да правиме? Дай предложения, но такива, които са изпълними.

Щото всеки може да каже "намерете спонсори". Ами намери ги ти като е толкова лесно!

приятелю Vlad777 ако не се възприемах като част от този форум нямаше да съм тук и да пиша сега!!!доколкото става въпрос за плащането - хубаво ще плащаме ама я ми напраи една проста сметка колко народ ще остане тука? не секи е навитак да цака кинти за да чете!като гледам в видин спонсорите се избиват да ми предлагат офертите си.баси якото аз имам 50 поста а искате да ви търся спонсори .

Върни се в “ОФФ-Топик - други”