Майсторски неволи ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Чет 20 окт 2005 17:51

Колега "musura" аз като ходя при тоя моя познат д ами пипа колата, въпреки че му имам 100% доверие пак си проверявам какво са правили, и дали е както трябва. Дори се е случвало пред него да я огледам и пипна.Гледаме накриво ама по-добре така от колкото после да не може да ме гледа, или ако ме гледа да си вика: тоз пък от кога е минал към енергото.При него също работят мом4ета на по 20 и кусур години.Един колега в работата все се дразни че минавам и проверявам съораженията след него (работим с метан), но аз му отговарям че е по добре да видят и пипнат повече очи и ръце и да спя спокойно, отколкото да не спа и да си мисля дали съм си свършил добре работата.
Някой в форума беше писал че като бил в германия си купил гуми.Отишал в сервиз да му ги сложат, абоче му отказали, поради простата причина че тези гуми не били стандартните за пассат.Наистина така ктрябва да бъде!!!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 20 окт 2005 18:47

ANNIHILATOR написа:...

100% съм съгласен с теб, проблема ми в случая е, че не съм в час с този тип техника, та да знам какво да гледам.

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Чет 20 окт 2005 21:11

Е там е проблема в българия.Човек трябва, или да разбира от всичко, или да си плащат и да понася незгодите или сам да си върши всичката работа. 100 % съм за да се регистрират и лицензират сервизите.После след всеки ремонт да се дават документи че е извършен такъв и че явтомобила е в изправност. Пък като стане нещо не да викаш онези дето си мислят че като съм им в масло ръцете разбират нещо, а полицията.Тя от своя страна да си поеме нещата.
Само че има едно голяма НО за което се сещам.ТОВА Е БЪЛГАРИЯ

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Пет 21 окт 2005 11:19

Абсолютно съм съгласен и аз, че този тип услуги трябва да се лицензират и контролират. Както е с обслужването на асансьорните уредби. Разправяли са ми, че в щатите не можеш да си купиш от магазина, примерно накладки. Необходимо е да представиш документ, че си правоспособен да ги монтираш.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”