group® написа:rosy написа:Опитай да го подкупиш с някой подарък
А моля ви стига вече глупости!!! Роси сори ама това е най-голямата глупост!!!
Затова писах без съвети!!!
LILO&STICH написа:ами разсей го с нещо дето му е любимоAdnan написа:
Моя зор е като почне да реве кво да направиме да го успокоиме
rosy написа:
group®, батка ти колко деца си отгледал, че даваш акъл кое било глупост и кое било спам![]()
не,никога.Освен всяка вечер(от 01 до към 05:00Adnan написа:LILO&STICH написа:ами разсей го с нещо дето му е любимоAdnan написа:
Моя зор е като почне да реве кво да направиме да го успокоиме
Ама на тебе наистина не ти се случвало да ти се събуде дете в 03.00 и реве без дори да ти каже и дума.
След 1 час реване и наши безполезни опити за успокоение детото показва с жестове какво е видяло на съм.
Показва как някой му отрязъл гърлото, аз съм на толкова години и съм гледал какви филми такова нещо не сънувам. А у нас не се пуска нищо друго осевен картон и музикални канали.
Adnan написа: Ама на тебе наистина не ти се случвало да ти се събуде дете в 03.00 и реве без дори да ти каже и дума.
След 1 час реване и наши безполезни опити за успокоение детото показва с жестове какво е видяло на съм.
Показва как някой му отрязъл гърлото, аз съм на толкова години и съм гледал какви филми такова нещо не сънувам. А у нас не се пуска нищо друго осевен картон и музикални канали.
LILO&STICH написа:не,никога.Освен всяка вечер(от 01 до към 05:00) че ни мъчат зъби(все пак сме на 8 месеца) и се разхождаме на ръце(че още неможем да ходим) докато немине болката
![]()
Аре,ще чета че нещо ми се нервиш
vaskoto1 написа:Adnan написа: Ама на тебе наистина не ти се случвало да ти се събуде дете в 03.00 и реве без дори да ти каже и дума.
шоктопки!
първото което ми идва наум е дали не го мъчи нещо гърло да го стяга и да му докарва някви такива асоциации насън?
отделно дали в детската градина не са си говорили децата и у някой да не се пускат само картуни и музика?
те имат нечовешко въображение...
може пък бабата да не е 100/100 проблема, може просто да са си разправяли нещо децата и твоята щерка да го е взела много навътре...
я опитай на майтап, някак, да я разпиташ...?
Adnan написа:LILO&STICH написа:не,никога.Освен всяка вечер(от 01 до към 05:00) че ни мъчат зъби(все пак сме на 8 месеца) и се разхождаме на ръце(че още неможем да ходим) докато немине болката
![]()
Аре,ще чета че нещо ми се нервиш
Нещо не ме разбираш, мене не ме боли космическия член че се събуждам през ноща. Времето с зъбите и коликите сме го минали всички. Говоря за съвсем различно нещо.
Ако го оставя да реве а те реве от нещо друго примерно го боли корем?
Има видове ревене, както казва Ваското то си личи кога го прави да стане неговото и точно тогава си го оставям да си се нареве колкото иска. Но говоря за плач от дъното на душата на детето.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта