Tyan написа:Tinko написа:
Запомни едно лично мое мнение.... Когато вземеш пари от банката винаги излиза двойно изплащането!
ако го изтегли за една година примерно или кракък срок няма такова нещо ..... абсолютно съм сигурен че може на около 7, 8 процента дори да е с тристранен договор да си намери изгоден кредит ... ако не му дават кредит може да се пробва с кредитна карта ...там лихвата е около 14 - 18 процента годишно на тегленията......

Иначе зависи и от финансовата ти възможност, но повечето хора изнемогват след взимане на кредита аз от такава гледна точка го казвам защото съм го изпитал от минали години....
Купих си лаптоп струващ 1400лв. през джет кредит по инерция без да мисля както колегата иса да направи. Излезна ми 1900 с таксите за вноските. За тази една година си режех от заплатата 160лв. Сега на този лаптоп не мога и 1000лв да му взема.... Надявам се си ме разбрал.
Същото ще стане ако колегата тегли пари за кола... Тегли копува и парите изчезват, след една година ще е набил още толкова колкото е е дал и след още една ще иска да я продаде и няма да има кой да му я купи и за 2000лв! Залагам, че това ще се случи!

Иначе на добре финансов човек, кредит от 5000лв няма да му излезне двойно. Но са малко такива. Повечето финансово възможни не теглят кредити за такива неща...