сори Jerom
важното е че сте живи и здрави
другото ще го оправиш

Хора не е истина какво ми се случи на 31.10.2005...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Искрено съжалявам и аз
Дано да се оправите скоро, то не е много подходящо точно аз да се обаждам де, но найстина съжалявам.
От личен опит ти казвам че найстина ламарините се оправят, важното е да сте живи и здрави.
Поздрави баща си!На него наистина не му върви с колите, все ще се намери някои да му излезне на пътя - я аз, я някои друг.

Дано да се оправите скоро, то не е много подходящо точно аз да се обаждам де, но найстина съжалявам.
От личен опит ти казвам че найстина ламарините се оправят, важното е да сте живи и здрави.
Поздрави баща си!На него наистина не му върви с колите, все ще се намери някои да му излезне на пътя - я аз, я някои друг.

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Днес ходихме до булинс и казаха че в понеделник ще дойдат да прават оглед...стискайте палци да дадат добри пари! а после минахме да подадем за неимуществени вреди и казаха че за баща ми ще дадат 1000-1500лв(тоя тъпак от съдебна медицина е писал лека травма
: ) а за мен нз...Та ще го оправим голфчето
днес минах да го вида...мн жал ми стана и майстора вика че може клапани да е ударил...откачил се е ангренажния като се е счупила нагнетателната помпа
дано да не съм натиснал съединитела заедно със спирачката че да е изгаснал двигатела преди удара